• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۱۵۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵
سیاسی » دولت

بازارچه‌های مرزی در زمان بروز مشکل باید فعال‌تر شوند

رئیس جمهور گفت: بازارچه‌های مرزی باید شرایط بهتری داشته باشند تا در زمان بروز مشکل، میزان فعالیت آن‌ها افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای روحانی در جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به اهمیت گسترش روابط با همسایگان افزود: ما باید در زمینه روابط با همسایگان به خصوص در استان‌های مرزی فعالیت بیشتری داشته باشیم و در این زمینه استانداران باید در راستای توسعه همکاری با کشور‌های همسایه و افزایش فعالیت بازارچه‌های مرزی تلاش بیشتری داشته باشند.

رئیس جمهور با تاکید بر این که مسئولان باید مشکلات را به دولت منتقل کنند گفت: در زمانی که سازمان‌ها به گشایش در واردات یا صادرات نیاز دارند و یا با مشکلی مواجه هستند یا مثلا اگر در ستاد تنظیم بازار مساله‌ای وجود دارد باید این مشکلات به وزارتخانه‌ها انتقال پیدا کند تا پس از آن نیز وزراء این مشکلات را به دولت منتقل کنند ما نیز در ابتدای جلسات دولت سه ربع ساعت مشکلات مطرح شده و پیشنهادات را بررسی می‌کنیم.

آقای روحانی گفت: تاکید ما مشکلات موجود در زمینه کالا‌های اساسی است که حتی اگر نیاز به مصوبه دولت باشد تاخیر نخواهیم کرد دولت در کنار ستاد تنظیم بازار است و حتما آن را پشتیبانی می‌کند و البته ستاد تنظیم بازار نیز نباید احساس کند قدرت کافی برای اعمال نظارت را ندارد.

رئیس جمهور با اشاره به ایجاد رابطه با اوراسیا خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم استفاده‌های زیادی از طریق این قرارداد داشته باشیم از جمله واردات نهاده‌های دامی انجام شود و در این راستا وزارت صمت باید از امکان موجود در اوراسیا بهره برداری بیشتری کند.

آقای روحانی گفت: در برخی زمینه‌های تولید کالا‌های صنعتی در کشور، افزایش وجود داشته در کالا‌های کشاورزی نیز آن طور که آمار به ما می‌گوید در همه زمینه‌ها از جمله گروه‌های پروتئینی با افزایش مواجه هستیم البته این نیست که ما در برخی محصولات با حجم کمتری مواجه باشیم بلکه در برخی موارد تولید بیشتر نیز بوده است.

رئیس جمهور با تاکید بر این که واردات نهاده‌های دامی در صورت نیاز باید انجام شود افزود: در این زمینه هم تلاش زیادی شده است البته در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ واردات نهاده‌های دامی از ۲۵ میلیون تن به ۲۳ میلیون تن کاهش یافت که این حجم کاهش فشار زیادی به بازار وارد نکرده است.

اقای روحانی با اشاره به بروز فراز و نشیب‌هایی در خصوص برخی اجناس در بعضی مواقع گفت: ما باید ببینیم دلیل این موضوع چیست و آیا در تولید اختلالی وجود دارد یا نهاده به موقع وارد نشده و یا تولید و تامین مشکلی ندارد، اما در توزیع مشکل بروز کرده است و یا نظارت به درستی انجام نمی‌شود یا عرضه کافی نیست و یا تولیدکننده به موقع کالای خود را ارائه نکرده است.

رئیس جمهور افزود: ما امروز دیدیم که اشکال هست یا وحدت نظر وجود ندارد که در ستاد تنظیم بازار این موضوع باید مورد بحث و بررسی قرار گرفته و راه حل آن مشخص شود.

آقای روحانی گفت: در حال حاضر بیشترین مسئولیت بر عهده وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و قائم مقام وزیر صمت در بخش بازرگانی است و ستاد تنظیم بازار نیز باید در کنار این مسئولان قرار بگیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با تاکید بر نیاز کشور به راه اندازی یک سامانه جامع تصریح کرد: البته امروز شنیدم که یک سامانه خوبی در کشور وجود دارد که در برخی تولیدات دامی از ابتدا تا انتها همه چیز را نشان می‌دهد اگر این سامانه درست فعالیت کند ما به طور دقیق می‌بینیم که تولید به چه میزان است و آیا عرضه دچار مشکل شده و یا با تاخیر اتفاق افتاده است یا نه؟ همچنین متوجه خواهیم شد که حمل و نقل این کالا به چه صورت خواهد بود و آیا به صورت غیرقانونی صادرات می‌شود یا خیر؟

آقای روحانی گفت: همه این موارد امکان پذیر است و به هر حال باید سامانه جامعی داشته باشیم که ما را بی نیاز کند و تردیدی وجود نداشته باشد که قدم‌های تولید، عرضه و توزیع چگونه انجام می‌شود و اینکه کالای انبار شده در چه شرایطی است و آیا به موقع در اختیار مردم قرار گرفته است؟ به هر حال گزارش‌های امروز نشان می‌دهد اگر سامانه جامع باشد مشکل ما حل خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)