• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۲۸۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۰
اجتماعی » جامعه و شهری

همه مراکز استان‌های کشور در وضع قرمز کرونایی قرار دارند

دبیر کمیته امنیتی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اینکه قبل از اجرای طرح جامع هوشمند، ۱۶۰ شهر قرمز در کشور داشتیم از رسیدن رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به حدود ۶۰ درصد خبر داد.

همه مراکز استان‌های کشور در وضع قرمز کرونایی قرار درندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در گفت و گویی تلویزیونی با تشریح اینکه بیشتر شهر‌ها و همه مراکز استان‌های کشور در وضع قرمز بیماری کرونا به سر می‌برند؛ گفت: با هدف کنترل بیماری کرونا، محدودیت‌های جدی از سوی ستاد ملی کرونا از روز شنبه این هفته به مدت ۱۰ روز آغاز شده است و امید داریم با همراهی مردم بتوانیم جلوی شیوع گسترده بیماری را در کشور بگیریم.
آقای قاسمی با تشریح این موضوع که طرح مدیریت هوشمند جامع همچنان محور برنامه ستاد ملی کرونا قرار دارد؛ گفت: برهه زمانی مقابله با مدیریت بیماری کرونا به دو دوره از اسفند ۹۸ تا آذر سال ۹۹ و بعد از آن قابل تقسیم است.
دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اینکه تصمیمات و مبنای اقدام تا قبل از آذر ماه سال گذشته بر اساس موردی، موضوعی و به اقتضای رفتار بیماری کرونا بود، اما با ابتکار کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در آذر ماه، طرح جامع هوشمند تهیه شد و به تصویب ستاد ملی کرونا رسید که طبق این طرح دیگر تصمیمات به صورت هوشمند گرفته می‌شود.
قاسمی تشریح کرد: علت اینکه اسم این طرح جامع است به خاطر دربرگیری پنج حوزه اصلی (ادارات؛ تجاری، خدماتی و بازرگانی؛ آموزشی؛ فرهنگی و اجتماعی؛ ترددها) است و هوشمندی اش هم به این دلیل بود که جغرافیای شهر‌ها را مد نظر داشتیم.
وی گفت: متناسب با وضع بیماری و بستری‌ها در شهر‌ها الزامات و محدودیت‌ها را مشخص کردیم و بر مبنای این طرح وضع هر شهر، هفتگی یعنی هر چهارشنبه بررسی و ابلاغ می‌شد.
قاسمی در ادامه با اشاره به همکاری همه نهاد‌ها و دستگاه‌های ذی ربط گفت: واقع امر این است که در این طرح اتاق اصناف، استانداری‌ها، نیروی انتظامی و سایر نهاد‌ها همکاری لازم را در اجرای شیوه نامه‌های هوشمند داشته اند.
قاسمی در بخش دیگری از صحبت هایش به اثربخشی طرح جامع هوشمند در مدیریت بیماری کرونا در کشور گفت: قبل از اجرای طرح جامع هوشمند در کشور ۱۶۰ شهر قرمز و ۲۸۵ شهر نارنجی داشتیم؛ با اجرای این طرح تعداد شهر‌های قرمز در بازه زمانی ۱۸ هفته‌ای این فرایند کاملا تغییر یافت و ۲۵ اسفند تعداد شهر‌های قرمز به عدد ۹ و نارنجی به ۳۱ رسید.
دبیر کمیته امنیتی و اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اینکه اصناف بیشترین همکاری را با مصوبات ستاد ملی کرونا طی ۱۴ ماه اخیر داشته اند، ادامه داد: ضرورت دارد به نوبه خود از زحمات و همراهی جامعه اصناف تشکر کنم.
قاسمی در پاسخ به این سوال که رعایت شیوه نامه‌ها با مردم بوده و اجرای شیوه نامه، مربوط به دولت و حاکمیت است؛ ارزیابی تان از حوزه اجرا چیست؟ بیان داشت: نهایت تلاش برای اجرای مصوبات ستاد ملی انجام شده است و توفیق حاصله هم گویای عملیاتی شدن مصوبه‌های ستاد است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)