• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۰۴۷۷
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سردار حجازی، نقشه شکست قطعی صهیونیست‌ها را تکمیل کرد

فرمانده کل سپاه: سردار حجازی به کمک سید مقاومت در لبنان و فرزندان امت اسلام شتافت و نقشه قدرت حزب‌الله را برای شکست قطعی صهیونیست‌ها تکمیل کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه در در آئین تشییع پیکر سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: این سردار عزیز ما وارث اولیای خدا، صلحا و شهدا بود و به یار دیرین خود شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و برادر شهید خود پیوست.

مراسم تشییع پیکر سردار حجازی در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران + فیلم و عکس

 

سردار حجازی امتداد شهیدان بزرگ دفاع مقدس بود
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: سردار سرلشکر حجازی امتداد شهیدان بزرگ دوره دفاع مقدس بود.
سرلشکر سلامی در آئین تشییع پیکر سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: سردار بزرگ و پر افتخار سپاه اسلام لیله الرغائب بود شب آرزوها؛ سردار سرلشکر شهید سید محمد حسین زاده حجازی پس از بیش از ۴۰ سال مجاهدت پیوسته و حرکت در صراط مستقیم الهی و پس از تجربه میدان‌های سخت و اثرگذاری‌های تعیین کننده در بنای عظیم مقاومت اسلامی از جبهه‌های دفاع مقدس تا جبهه‌های مقاومت در شرق مدیترانه، به آرزوی بزرگ خود که معراج به عرش اعلا و روزی خواری نزد پروردگار بزرگ است، نائل آمد.
 
سردار حجازی امتداد شهید سلیمانی بود
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: سردار عزیز ما مشتاقانه به دیدار فرماندهان و رزمندگان شهید دوره‌های سخت جهاد و مقاومت پیوست و به عهد خویش با خدای بزرگ وفا کرد.
سرلشکر سلامی افزود: سردار حجازی که در کلمات بسیار زیبا و دقیق و جامع رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی در این پیام آسمانی شخصیتش به تصویر کشیده شد؛ امتدادی بود از شهیدان بزرگ دوران پرشکوه دفاع؛ او وارث اولیا و صلحا و شهدای بزرگ است.
 
شخصیت سردار حجازی الگویی ماندگار است
سرلشکر سلامی گفت: جلوه‌های زیبای شخصیت سردار حجازی، این انسان وارسته و پارسا که هیچ تعلقی نه به میز، نه به مقام و نه به موقعیت داشت، از او الگویی ماندگار ساخته بود.
سرلشکر سلامی در آئین تشییع پیکر سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: او در مکتب اسلام تربیت شده بود، پاکیزگی، چشمان پاک، قلب خالص و نیت خیر جزو برجسته‌ترین صفات سردار شهید ما سید محمد حجازی بود.
سرلشکر سلامی گفت: در هر جمعی حاضر می‌شد، آرامش، طمانینه، صفا و ایمان را با خود در آن محیط می‌پراکند.
 
شهید حجازی تندیس تواضع بود
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: هر کسی در جاذبه شخصیت او قرار می‌گرفت تحت تاثیر مهربانی او، خلق نبوی او، حسنه بودن اخلاقش مجذوب این شخصیت بزرگ می‌شد.
سرلشکر سلامی گفت: زمان می‌برد تا کتاب شخصیت او خوانده شود و ناگفته‌ها و ناشنیدنی‌های این شخصیت اعجاب برانگیز سپاه اسلام برای همگان روشن شود.
فرمانده سپاه افزود: او کسی بود که نهال‌های مقاومت را به مدت ده سال در سرزمین احساس و ایمان و باور ملت ایران کاشت.
سردار سلامی گفت: نیروی مقاومت بسیج محصول مجاهدت‌های ده ساله این فرمانده باتدبیر است، مردمی زندگی کرد، با مردم همراه بود و مردم برای او واژه‌ای مقدس بود و خود را پیشمرگ و فدایی این ملت و بلکه امت اسلام می‌دانست، اما افق‌های بلند جهاد او به مرز‌های ایران ختم نشد.
 
سردار حجازی، نقشه شکست قطعی صهیونیست‌ها را تکمیل کرد
فرمانده کل سپاه گفت: سردار حجازی به کمک سید مقاومت در لبنان و فرزندان امت اسلام شتافت و نقشه قدرت حزب‌الله را برای شکست قطعی صهیونیست‌ها تکمیل کرد.
 
نیروی مقاومت بسیج محصول مجاهدت ده ساله شهید حجازی بود
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز (دوشنبه) در مراسم تشییع پیکر سردار «سید محمد حجازی» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه که در ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران برگزار شد، با اشاره به شخصیت والای این شهید بزرگوار و دوران فرماندهی سردار حجازی در بسیج گفت: نیروی مقاومت بسیج محصول مجاهدت‌های این فرمانده با تدبیر بود و به کمک سید مقاومت در لبنان و فرزندان امت اسلام شتافت و نقشه قدرت حزب‌الله را برای شکست قطعی صهیونیست‌ها تکمیل کرد.
 
شهید حجازی از فرماندهان درخشان دوران دفاع مقدس بود
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

افق‌های بلند جهاد شهید حجازی به مرز‌های ایران ختم نشد

فرمانده کل سپاه پاسداران اسلامی گفت: سردار حجازی خود را پیشمرگ و فدایی این ملت و امت اسلامی می‌دانست و افق‌های بلند جهاد او به مرز‌های ایران ختم نشد.
سردار سرلشکر سلامی در آئین تشییع پیکر سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: او به لبنان رفت و به کمک سید مقاومت حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله و فرزندان امت اسلام حزب الله مقتدر شتافت و در آن جا نقشه قدرت حزب الله را برای شکست دادن قطعی صهیونیست‌ها تکمیل کرد.

صهیونیست‌ها شهید حجازی را در فهرست ترور قرار داده بودند
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: او به همراه برادران حزب الله شرایط را برای درهم شکستن رژیم پوسیده صهیونیستی فراهم کرد و صهیونیست‌ها او را در فهرست تروریسم قرار داده بودند و به دنبال موقعیتی بودند تا بتوانند به این فرمانده بزرگ جبهه اسلام یورش ببرند.

شهادت عامل اصلی قدرت ماست

سرلشکر سلامی گفت: از دست دادن سردار حجازی برای ما مصیبتی است غم انگیز و دردناک؛ اما شهادت عامل اصلی قدرت ماست.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تشییع پیکر سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: باید یک انقلاب شکوهمند به وسعت انقلاب اسلامی ایران رخ دهد، و یک جنگ به مقیاس جهانی شکل بگیرد، و صحنه مقاومتی از غرب تا شرق جهان اسلام علیه قدرت استکباری سازمان یابد و یک مرد در قلب همه این نبرد‌های بزرگ ساخته شود تا سید محمد حجازی سرلشکر بزرگ ما از آن خارج شود.
وی افزود: سردار حجازی هم "مدخل صدق" و هم "مخرج صدق" را در این راه شریف و نورانی تجربه کرد و در تمام آزمون‌ها با موفقیت از میدان خارج شد.
سرلشکر سلامی با ابراز تاسف از این مصیبت غم انگیز و دردناک افزود: ما همیشه با امید به آینده روشن زندگی می‌کنیم؛ آن زمان که استکبار فرزند این امت حاج قاسم سلیمانی را در عراق به شهادت رساند و تصور قدرت‌های شیطانی این بود که مشعل مقاومت خاموش می‌شود و بیرق مقاومت از دست سردار بزرگ می‌افتد، مردان بزرگی همانند سردار قاآنی و سردار حجازی درفش مقاومت پر افتخار قاسم را در دست گرفتند.

جریان مقاومت ادامه خواهد یافت
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: به این ترتیب دوباره مستکبران افسرده و پژمرده شدند وقتی دیدند جریان مقاومت ادامه یافت؛ شکست‌های روز افزون بر جبهه دشمن تحمیل شد و پیروزی‌ها دوباره خلق شد.
فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: اسلام با شهادت فرزندان این مکتب بزرگ نه تنها کم فروغ نمی‌شود بلکه شهادت عامل اصلی قدرت ماست؛ نشان‌دهنده وفای به عهد فرزندان این امت است؛ نشان از ایستادگی است.
فرمانده کل سپاه گفت: بنابر این امروز هم که پرچم از دست سردار حجازی جابه‌جا می‌شود باز هم به دست فرزند برومند دیگری از این امت اسلامی قرار می‌گیرد؛ راه ادامه دارد.
سردار سلامی خطاب به صهیونیست‌ها هم گفت: شنیدیم شادمانند؛ وقتی امام را در کربلا شهید کردند آل زیاد و آل مروان هم به فرح افتادند؛ اما به صهیونیست‌ها می‌گوییم ان شاء الله این شادی شما بسیار زودگذر است، شما ناپدید خواهید شد به دست امتی که آن‌ها را از سرزمینشان اخراج کرده اید.

به صهیونیست‌ها می‌گوییم این شادی شما زودگذر است و شما ناپدید خواهید شد
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سرلشکر سلامی تصریح کرد: شاد نباشید ما راه را ادامه می‌دهیم؛ هیچ کس این جبهه را ترک نخواهد کرد؛ سنگر‌ها همواره پر است از مردانی که زره شان پشت ندارد؛ شمشیر‌ها در دست جوانان امت اسلام از نیام کشیده شده است و این راه تا پایان عمر همه شیاطین عالم که در مقابل اسلام ایستاده اند، ادامه خواهد یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)