• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۵۰۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
به مناسبت روز ملی جمعیت

۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت، پویش فرزندآوری و حمایت از زوج‌های نابارور

پژوهشگاه فن‌آوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی ابن سینا، از ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت پویش جمعیت، خانواده و فرزندآوری؛ حمایت از زوج‌های نابارور را برگزار می‌کند.

۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت، پویش فرزندآوری و حمایت از زوج‌های ناباروربه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ابن سینا؛ با توجه به کاهش چشمگیر نرخ رشد جمعیت در سال‌های اخیر و ابلاغ سیاست‌های ترویج فرزندآوری از سوی مقام معظم رهبری، روز ۳۰ اردیبهشت روز ملی جمعیت نام گرفته است. به همین مناسبت، مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا در سال‌های اخیر هر ساله ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت پویشی در حمایت از زوج‌های نابارور برگزار می‌کند.
طبق آخرین آمارها، حدود بیست درصد از زوج‌های کشور با مشکل ناباروری مواجه‌اند و این بدان معناست که از هر پنج زوج، یک زوج تمایل به فرزندآوری دارند، اما نیاز به حمایت برای درمان دارند. زوج‌های نابارور از یک سو با فشار‌های روانی، عاطفی، خانوادگی و اجتماعی ناباروری دست به گریبانند و از دیگر سو، هزینه‌های درمان مانعی جدی برای آنهاست.
هدف مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا از برگزاری این پویش توجه دادن سیاست‌گذاران و مسئولان به این سرمایۀ بالقوۀ جمعیتی و جلب حمایت‌های مالی برای مراکز درمان ناباروری و برقراری پوشش بیمه‌ای برای زوج‌های نابارور و همچنین، اصلاح باور‌های نادرست و تابوزدایی از ناباروری در عرصه جامعه است.
افزون بر نشست‌های خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه با موضوعات حمایت از زوج‌های نابارور و اندومتریوز و ناباروری، طرح ویزیت رایگان برای زوج‌های نابارور در مرکز ابن‌سینا، برگزاری لایو‌های آموزشی با متخصصان با موضوعات عوامل خطر ناباروری، باور‌های نادرست درباره ناباروری، سلامت باروری، روش‌های نوین درمان ناباروری و اندومتریوز، برگزاری وبینار‌های تخصصی و همچنین برگزاری مسابقه بهترین دلنوشته با موضوع ناباروری در صفحه رسمی این مرکز در فضای مجازی از جمله بخش‌های این پویش است.

نشست تخصصی «حمایت از زوج‌های نابارور؛ هزینه‌ها و بیمه‌ها»

مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا اعلام کرد: در پویش «خانواده، جمعیت و فرزندآوری؛ حمایت از زوج‌های نابارور» موضوع تخصصی «حمایت از زوج‌های نابارور؛ هزینه‌ها و بیمه‌ها» بررسی می شود.

در پویش «حمایت از زوج‌های نابارور» نشست خبری با حضور دکترمحمدرضا صادقی، رییس پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا، آقای دکتر علی صادقی تبار، مدیر مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا، خانم دکتر سوسن عزیزمحمدی، رییس بیمارستان هاجر (به نمایندگی از بیمه نیروهای مسلح) و نمایندگان بیمه‌های تأمین اجتماعی و سلامت ایرانیان برگزار می‌شود.

هزینه‌های بالای درمان و نبود پوشش بیمه‌ای مناسب برای خدمات درمان ناباروری، یکی از موانع اصلی زوج‌های نابارور برای شروع و پیگیری درمان است. اگرچه خوشبختانه پارسال، با همکاری سازمان بیمه نیروهای مسلح خدمات درمان ناباروری در مرکز ابن‌سینا تحت پوشش کامل این بیمه قرار گرفته است و این اقدام گام بزرگی در حمایت از زوج‌های نابارور به شمار می‌رود، اما لازم است که دیگر سازمان‌های بیمه‌گر نیز در این مسیر گام بردارند.

از این رو، در این نشست تخصصی موانع پوشش بیمه‌ای برای خدمات درمان ناباروری و راهکارهای حمایتی برای زوج‌های نابارور بررسی می‌شود.

این نشست یکشنبه‌ ۲۶ اردیبهشت ساعت ۱۳ تا ۱۴ در محل سالن همایش‌های مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام من14سال ازدواج کردم تا حال صاحب فرزند نشدم فقط برای هزینه زیاد نمیتونیم09148452090
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)