• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۰۶۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
با حضور دکتر زالی و به طور همزمان؛

بهره برداری از مراکز واکسیناسیون علیه کرونا ویژه بیماران خاص

با راه اندازی ۴ مرکز تلقیح واکسن کرونا در بیمارستان‌های غیرکرونایی ویژه واکسیناسیون بیماران خاص و صعب العلاج، واکسیناسیون این افراد شتاب بیشتری می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران در مراسم بهره برداری و بازدید از مرکز واکسیناسیون بیماران خاص بیمارستان مهدیه در جنوب تهران، افزود: البته تا قبل از استقرار این مراکز بسیاری از بیماران خاص اولویت دار که در سامانه‌های الکترونیکی دانشگاه ثبت نام کرده بودند واکسینه شده اند، اما با راه اندازی این مراکز امر واکسیناسیون بیماران خاص شتاب بیشتری می‌گیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با تاکید بر اینکه برای واکسیناسیون بیماران خاص باید احتیاط و ملاحظات بیشتری در نظر گرفته شود گفت: از آنجا که باید مراکز واکسیناسیون این افراد با یک پس زمینه بیمارستانی تاسیس تا غربالگری ابتدایی و علایم حیاتی شان ثبت شود تصمیم بر این شد که واکسیناسیونشان در محیط‌های بیمارستانی انجام شود.
فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: با راه اندازی این ۴ مرکز واکسیناسیون بیمارستان مهدیه در بخش جنوبی و جنوب شرق تهران، بیمارستان طرفه که بیمارستان تخصصی چشم است، بیمارستان اشرفی اصفهانی در حالت عادی هم به بیماران خاص تعلق دارد، و در بخشی از بیمارستان امام حسین در شرق تهران واکسیناسیون بیماران خاص با شتاب بیشتری صورت می‌گیرد و تلاش بر این بوده که زبده‌ترین نیرو‌های کادر درمانی را برای تلقیح واکسن بیماران خاص انتخاب کنیم.
آقای دکتر زالی با بیان اینکه تاکنون ۱۱ هزار بیمار خاص در تهران واکسینه شده اند گفت: پیش‌بینی ما این است که باید تا ۳۵۰۰۰ پیش برویم؛ در بعضی از بیماران خاص مانند بیماران هموفیلی تالاسمی واکسیناسیون به صورت ۱۰۰ درصد انجام شده و از دیروز هم واکسیناسیون بیماران دیالیزی شتاب بیشتری گرفته است و امروز هم در این بیمارستان بیماران پیوندی مورد واکسیناسیون قرار می‌گیرند.
وی افزود: بیشتر بیماران پیوندی که برای دریافت واکسن حضور داشتند خوشبختانه به دلیل رعایت خوب چندین ماه گذشته شواهدی از ابتلا نداشتند که این نکته بسیار مثبتی است و من به خانواده‌های این بیماران که از یک فهم عمیق اجتماعی برخوردار هستند تبریک می‌گویم که طی این ماه‌های کرونایی تلاش کردند تا شرایط امن و ایمنی را برای این افراد فراهم کنند.
زالی در پاسخ به این سوال که نحوه اطلاع رسانی برای درمان قرار گرفتن بیماران خاص چگونه است گفت: خوشبختانه اکثر بیماران خاص در پرونده سلامت الکترونیک مشخصات شان ثبت شده است و موارد دیگر نیز، چون برای تمام بیماران خاص پرونده‌های بسیار مدون و منظمی وجود دارد اداره کل بیماران خاص در وزارت بهداشت پرونده این افراد را بر اساس محل جغرافیایی آنان به دانشگاه مربوط برای واکسیناسیون ارسال می‌کند، به طور مثال بیماران پیوند برای دریافت دارو‌های خاص شان دارای پرونده هستند و مشکلی از این نظر نداریم و نشانی و شماره تلفن آنان کاملاً در اختیار ما قرار دارد و حتماً فراخوان خواهند شد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: بعد از افراد سالمند، بیماران خاص گروهی هستند که اگر ما بتوانیم آن‌ها را مورد حفاظت قرار دهیم بخش قابل توجهی از نگرانی ما درخصوص مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا کاهش پیدا می‌کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خبررسانی عالیه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)