• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۷۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۵
اجتماعی » جامعه و شهری

آغاز عملیات اجرایی یادمان ملی سرباز وطن

عملیات اجرایی یادمان ملی سرباز وطن در تپه‌های عباس آباد و مجموعه باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در مراسم کلنگ زنی این یادمان، سردار سرتیپ پاسدار رحمان کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، دکتر حناچی شهردار تهران، مهندس هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران، مهندس حجازی رئیس مجموعه تپه‌های عباس آباد، آقای آقامحمدی و شماری از مسئولان و مدیران شهری حضور داشتند.
یادمان ملی سرباز وطن، با نماد سرو به ارتفاع ۹۰ متر در این محل به یاد شهداء و همه از جان گذشتگان سرو قامت این سرزمین به ویژه حاج قاسم سلیمانی و در مقابل موزه حاج قاسم سلیمانی در بلند‌ترین تپه این منطقه احداث می‌شود.
مسابقه یادمان ملی سرباز وطن با هدف سازه با هویت ملی برگزار شد که در این مسابقه ملی فراخوان بیش از ۱۰۰ اثر به دبیرخانه این یادمان رسید که از میان این آثار ۱۰ اثر برگزیده و ۳ اثر برتر تقدیر شد و اثر نخست که با نماد سرو و استفاده از نمایه الماسگون است برای اجرا انتخاب شد.
عبارت سرباز وطن نیز برگرفته از سنگ تربت شهید حاج قاسم سلیمانی و علاوه بر اینکه یاد و خاطره این مجاهد بزرگ را گرامی می‌دارد و نمادی از ایستادگی سربازان و مدافعان وطن در حوزه‌های مختلف ایثار، شهادت و از خودگذشتگی است.
پیش بینی می‌شود این اثر ظرف چند ماه آینده رونمایی شد.


نماد سرباز وطن یاد و خاطره شهید سلیمانی را زنده می کند
شهردار تهران در این مراسم گفت: نماد سرباز وطن یاد و خاطره و رشادت های شهید حاج قاسم سلیمانی را در یادها زنده می کند.
آقای پیروز حناچی افزود: هر کس برای خدا کار کند خدا برای او خیر می خواهد و مصداق بارز آن شهید سلیمانی بود.
وی با اشاره به اینکه در کاربری و شکل گیری تپه های عباس آباد مقام معظم رهبری نقش اصلی را داشتند گفت: وظیفه داریم از اراضی عباس آباد به شکل ملی استفاده کنیم و نماد سرباز وطن یاد و خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را در یادها زنده می کند.
شهردار تهران با بیان اینکه در ساخت چنین نمادهایی تلاش داشته ایم تا از خرد عمومی استفاده کنیم افزود: از این گونه موارد می توان به احداث باغ کتاب، پل طبیعت، ساختمان پلاسکو و ... اشاره کرد.
آقای حناچی با اشاره به ویژگی های برجسته شهید سلیمانی او را مصداق بارز کار برای خدا دانست و گفت: شهید سلیمانی همواره برای خدا کار کرد و هر کس برای خدا کار کند خداوند هم برای او خیر می خواهد.
وی افزود: شهید سلیمانی وقتی در این راه به شهادت رسید کسی از شهادت او تعجب نکرد چون مأموریت ایشان همین عمل به وظیفه بود و حاج قاسم با سخره گرفتن مرگ و عمل خالصانه به دنبال تلاش برای اعتلای اسلام و کشور بود.
شهردار تهران در ادامه با اشاره به زلزله بم در سال 82 و نقش مهم شهید سلیمانی و شهید کاظمی در انتقال هوایی مجروحان به سایر شهرها گفت: در آن موقع ما در منطقه بودیم و شهید کاظمی گفت که 170 سورتی پرواز را که در مجموع 8 هزار بیمار بدحال بوده است را مدیریت کرده اند.
وی افزود: خاطرم هست که سردار سلیمانی در سیل 98 هم نیز بی ادعا بین مردم خوزستان حاضر شد و در کنار آنان بود.
شهردار تهران، شهید سلیمانی را یکی از بانیان و پایه گذاران ساخت صحن حضرت فاطمه زهرا (س) در مجاورت حرم امیرالمؤمنین (ع) دانست و گفت: این کار فاخری بود که امیدوارم خداوند تمام زحمات او را که محدود به ملت ایران نبود بلکه مسلمانان و غیر مسلمانان نیز از دستاوردهای او استفاده می کردند را منظور کند.
آقای حناچی ابراز امیدوار کرد: کار احداث این یادمان و همچنین فضاهای مربوط به آن به سرعت در چند ماه آینده تکمیل و رونمایی شود.

همه خدمتگزاران وطن سرباز وطنند
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هم در این مراسم گفت: همه کسانی که عمر خود را به هر نحوی صرف خدمت و اعتلای وطن می کنند سرباز وطن هستند.
سردار سرتیپ پاسدار بهمن کارگر با بیان اینکه سرباز وطن را شهید سلیمانی برای خود انتخاب کرده بود که عمر خود را در راه اعتلای میهن صرف کرده بود افزود: از این منظر هر کس که به این نظام ارزشمند و میهن در هر عرصه ای خدمت کند سرباز وطن است.
وی با ضروری خواندن توجه به حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس در شکلی فراجناحی و به دور از مسائل سیاسی گفت: دفاع مقدس متعلق به همه ملت ایران است و شهداء و دفاع مقدس و مقاومت سهم همه مردم است.
سردار کارگر با بیان اینکه همه ملت ایران در دستاوردهای بزرگ آن دوران سهیم هستند افزود: همه رزمندگان و مردمی که در پشت جبهه به هر شکلی از جمله حتی اهدای یک تخم مرغ توسط یک زن روستایی و یا کسی که برای رزمندگان نیز دعا می کرد در این پیروزی بزرگ سهیم هستند.
وی با ابراز خرسندی از احداث یادمان سرباز وطن در مقابل موزه حاج قاسم سلیمانی گفت: این موزه طرح خود شهید سلیمانی بود که یک ماه قبل از شهادتش مطرح کرده بود و ایشان بر اجرای دقیق طرح و انتقال آثار به این موزه توجه ویژه ای داشتند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با تشکر از زحمات شهردار تهران و ریاست و اعضای شورای شهر در حمایت از ایجاد این یادمان افزود: در دوره ای که با دوستان عزیز در شورای شهر و شهرداری کار کردیم انصافاً از هیچ گونه کمکی به موزه دریغ نکردند.
سردار کارگر گفت: بنده شهادت می دهم که شهردار تهران آقای حناچی و همکارانش و همچنین شورای شهر تهران در راستای ترویج فرهنگ دفاع مقدس از هیچگونه کمکی دریغ نداشتند و در بعضی موارد نیز از ما جلوتر بودند.
وی افزود: فقط آنقدر بگویم که ما در کمک های شهرداری تهران در جهت نشر ارزش های دفاع مقدس در استان تهران نیز استفاده کردیم.
سردار کارگر ابراز امیدواری کرد: عملیات احداث این یادمان به سرعت اجرایی شود و به مجموعه های موجود در باغ موزه بپیوندد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز تنها از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است
جشن صعود برزیل و مغرب با برتری در روز پایانی دور گروهی
اعتراف دوباره مارک روته به حمایت ناتو از تجاوز آمریکا به ایران
بقایی: ناتو باید به خاطر همدستی در جنایات آمریکا - اسرائیل علیه ایران پاسخگو باشد
زمین‌لرزه شدید در شمال ژاپن
زلزله‌ شدید پایتخت ونزوئلا را لرزاند
بریزارد: ایران یکی از کشور‌های مطرح والیبال جهان است
مزاحمت دوباره برای طارمی و الهویی در فرودگاه و معطلی تیم ملی
ترامپ حدود ۹۰ میلیارد دلار دیگر از کنگره خواست
اسامی تیم ملی بسکتبال ایران در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷
جیانی: تیم ایران هویت مشخص و محکمی دارد
برگزاری آیین شمع پایلاما در تبریز
کلونو: پیاتزا مربی فوق العاده‌ای است؛ ایرانی‌ها با تمام وجود جنگیدند
پیاتزا: باید یاد بگیریم که چگونه والیبال هوشمندانه بازی کنیم
ولی‌زاده: مقابل قهرمان دو دوره المپیک نمایش خوبی داشتیم
رژیم صهیونیستی برای ازسرگیری جنگ در یمن آماده می شود
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۶؛ نتایج روز نخست هفته دوم، برنامه دومین روز
عاشورا مکتب صبر، استقامت و معرفت و ایستادگی پای حق است
خانزاده امتیازآورترین بازیکن ایران در دیدار مقابل فرانسه
تظاهرات و درگیری دوباره حریدی‌ها با پلیس رژیم صهیونیستی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیام سردار سیدمجید موسوی به خانوادۀ شهید ماکان نصیری
سفر رئیس جمهور به مشهد مقدس برای زیارت امام رضا(ع)
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی ایران برطرف شد
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
۲۵ سال نذری بریان با طعم معرفت حسینی
دعوت وزنه‌بردار چهارمحال و بختیاری به اردوی آماده‌سازی تیم ملی
عبور دمای چند شهر خوزستان از ۵۰ درجه؛ بستان با ۵۱.۱ درجه گرم‌ترین نقطه خوزستان
اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد
دست دوستی به سوی کشور‌های اسلامی دراز می‌کنیم
ویروسی به نام نتانیاهو مسیر مذاکرات را تخریب می‌کند
مراسم عزاداری روز تاسوعای حسینی ۱۴۰۵ در تهران
تاکید بر ضرورت حمایت از فلسطین در محافل بین المللی
روز تاسوعا در کربلا چه گذشت؟
عمان از ایجاد یک مسیر دریایی موقت در تنگه هرمز خبر داد
مذاکره حرام نیست، اما اعتماد به آمریکایی ها ساده لوحی است
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد  (۱۵ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
شهرستان باوی صاحب بزرگترین شهرک صنعتی شمال خوزستان می‌شود  (۱ نظر)
رده بندی فیفا، بازگشت ایران به رده ۲۲  (۱ نظر)
نتایج مرحله نخست آزمون حفظ تخصصی قرآن اعلام شد  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، اینفانتینو: نمایشی الهام‌بخش از مقاومت و اشتیاق را دیدیم  (۱ نظر)
عارف: مردم بیش از خود گرانی، تحت فشار روانی آن هستند  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
قطع برق خودکار ۲۴۴ مشترک در استان به علت عبور از سقف مجاز مصرف  (۱ نظر)