• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۷۵۶۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

مواد غذایی ضدویروس برای تقویت سیستم ایمنی

دستگاه ایمنی قوی با محافظت از فرد در برابر ابتلا به انواع عفونت های ویروسی، قارچی و باکتریایی خطر بیماری را کاهش می دهد، بنابراین تقویت ایمنی بدن امری حیاتی است.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما، چه سرماخوردگی باشد و چه تهدید شدید ابتلا به ویروس کرونا، تقویت و حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن، کلید طلایی به شمار می‌آید.
 
مواد غذایی ضدویروس برای تقویت سیستم ایمنی
 
بیش از 5 هزار نوع ویروس وجود دارد که باعث بروز بیماری های جدی می شود. ویروس به عنوان یک عامل عفونی کوچک داخل یک سلول زنده تکثیر می شود و انواع مختلف آلودگی را ایجاد می کند.
 
در حال حاضر همه می دانیم کووید-19، عفونت ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی است، بنابراین برای کاهش خطر ابتلا به عفونت افزودن برخی مواد غذایی ضدویروس به رژیم غذایی بسیار مهم است. مصرف برخی از مواد غذایی ضدویروس ضمن شارژ کردن سیستم ایمنی بدن به بهبودی سریع بعد از بیماری نیز کمک می کنند.
 
مواد غذایی ضدویروس برای تقویت سیستم ایمنی
 
ریحان
ریحان مقدس یا تولسی به طور معمول در هر آشپزخانه ای یافت می شود. انواع مختلف ریحان در مناطق مختلف دنیا رشد می کند که همه آنها دارای خواص ضدویروسی، ضدالتهابی و ضدباکتری هستند.
 
جویدن چند برگ ریحان به طور روزانه سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با انواع مختلف عفونت آماده می کند. نتایج یک مطالعه کوچک در فاز آزمایشگاهی نشان می دهد عصاره های ریحان حاوی ترکیباتی مانند آپی ژنین و اسید اورسولیک است که در برابر ویروس های تبخال، هپاتیت B و ویروس انتروویروس موثر است.
 
مواد غذایی ضدویروس برای تقویت سیستم ایمنی
 
دانه رازیانه
دانه های ریز رازیانه حاوی ترانس آنتول، ترکیبی ثابت شده و موثر در برابر ویروس های تبخال است. این گیاه با طعم شیرین بیان به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و مبارزه با عفونت ویروسی کمک می کند، همچنین دانه های رازیانه سرشار از ویتامین A، ویتامین C و بتاکاروتن است که این عناصر مغذی به دلیل خاصیت تقویت کننده سیستم ایمنی بدن شناخته شده اند. علاوه بر این، افزودن دانه رازیانه به رژیم غذایی می تواند سینوس و دستگاه تنفسی را پاکسازی کند.
 
مواد غذایی ضدویروس برای تقویت سیستم ایمنی
 
سیر
در طول تاریخ از سیر برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شده است. نتایج مطالعات نشان می دهد سیر می تواند در برابر آنفلوانزای A وB ،HIV ، HSV-1، ذات الریه ویروسی و راینوویروس موثر باشد.
 
فواید قوی سیر برای سلامتی به دلیل وجود ترکیبی به نام آلیسین است که بوی مشخص و طعمی قوی به سیر می بخشد. سیر منبع طبیعی و غنی از ترکیبات ارگانیسم گوگردی مانند کوئرستین و آلیسین است که ضمن جلوگیری از ابتلا به عفونت ضدویروسی خطر عفونت را نیز کاهش می دهد.
 
مواد غذایی ضدویروس برای تقویت سیستم ایمنی
 
زنجبیل
زنجبیل به عنوان یک ابرغذای مفید انواع مختلف بیماری ها را درمان می کند. خاصیت ضدویروسی، ضدباکتریایی و ضدالتهابی چشمگیر این گیاه ریشه ای می تواند در آنفلوانزای مرغی، ویروس سین ‌سیشیال تنفسی و ویروس کالیسی گربه‌ سانان موثر باشد.
 
علاوه بر این، زنجبیل حاوی ترکیباتی مانند گینجرول و زینگرون است که رشد ویروس را در بدن مهار می کند. چای زنجبیل به عنوان یک شل کننده شگفت انگیز برای گلو به تسکین سردردهای تنشی نیز کمک می کند.
 
مواد غذایی ضدویروس برای تقویت سیستم ایمنی
 
زردچوبه
ادویه زردچوبه که به طور معمول در هر آشپزخانه ای یافت می شود حاوی چندین ترکیب با خواص دارویی که مهمترین آنها کورکومین است. از مزایایی زردچوبه می توان به خاصیت آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی و ضد ویروسی آن اشاره کرد.
 
این ادویه به از بین بردن ویروس های خاص و کاهش خطر ابتلا به عفونت کمک می کند. برای افزودن بیشتر این ادویه غنی از مواد مغذی به رژیم غذایی خود می توانید از پودر زردچوبه یا ریشه آن استفاده کنید.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
خیلی عالی بود ممنون
مفید بود
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)