• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۰۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
اجتماعی » جامعه و شهری

خودکفایی ایران در تولید واکسن کرونا در آینده‌ای نزدیک

معاون کل وزارت بهداشت: ایران اسلامی جزو کشور‌های معدودی است که توانسته واکسن کرونا را تولید کند و در ما‌ه‌های آینده در تولید آن خودکفا خواهد شد.

خودکفایی ایران در تولید واکسن کرونا در آینده‌ای نزدیکبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر ایرج حریرچی امروز در مراسم آغاز مرحله دوم کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی فخرا با بیان اینکه در دوران کرونا نیرو‌های مسلح فعالیت‌های زیادی برای سلامت مردم کردند، اظهار کرد: تولید واکسن کرونا توسط نیرو‌های مسلح کاری خیره‌کننده در سطح منطقه و جهان است.
معاون کل وزارت بهداشت با بیان این‌که تنها راه برون‌رفت از بحران کرونا استفاده از واکسن مطمئن و رسیدن به ایمنی مطمئن است، گفت: پس از ایجاد ایمنی می‌توانیم رعایت دستورالعمل‌ها را به حداقل برسانیم و زندگی‌ها را به حالت قبل برگردانیم.
دکتر حریرچی با اشاره به این‌که تولید واکسن ملی اولویت اساسی است، بیان کرد: کشور‌های غربی امروز سمبل احتکار واکسن کرونا هستند، گفت: امروز آمریکا با احتکار واکسن کرونا، حتی به کانادا و کشور‌های همسایه خود واکسن نمی‌دهد. همچنین انگلستان واکسیناسیون را برای نوجوانان و جوانان شروع کرده در حالی که در برخی کشور‌ها هنوز کادر درمان واکسینه نشدند.
وی ادامه داد: هر حرکتی برای تحت شعاع قرار دادن استفاده از واکسن ایرانی و خارجی انجام شود، خیانت در حق مردم ایران است.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه کرونا به حوزه اقتصاد و سلامت ضربه زد، گفت: ۲۰ تا ۳۰ درصد توسعه ۱۰۰ ساله اخیر کشور‌های دیگر از راه سلامت بوده است.
دکتر حریرچی با اشاره به اینکه ۷۱ درصد مردم آمریکا چاق هستند، چاقی را عامل بروز بیماری‌های مختلف دانست و گفت: رفتار اجتماعی در کشورمان نشان‌دهنده رشد چاقی در ایران است که باعث می‌شود هزینه درمان در کشورمان افزایش پیدا کند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: نیرو‌های مسلح در جنگ و غیر جنگ سینه سپر کردند و در حوزه‌های مختلف وارد میدان می‌شوند؛ بیمارستان بقیه‌الله در ایام کرونا بیشتر از دیگر بیمارستان‌ها پذیرش بیماران کرونایی داشتند.

 تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند 

معاون کل وزارت بهداشت گفت: تعیین فاصله چند هفته‌ای بین دو تزریق به این علت است که ایمنی فرد زودتر حاصل شود و تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.
دکتر ایرج حریرچی با بیان اینکه مرحله نخست واکسن با موفقیت کامل و بدون هیچ عارضه قابل توجهی انجام شد، گفت: اولین داوطلب، فرزند شهید فخری زاده بود و اکنون نیز همسر شهید رضایی داوطلب شده است.
آقای حریرچی با بیان اینکه واکسن داخلی عامل اصلی برای رسیدن به ایمنی جمعی است، تصریح کرد: با توجه به بدعهدی‌های مکرر کشور‌های غربی، لازم بود که به واکسن داخلی متکی باشیم.
معاون کل وزیر بهداشت افزود: با وجود پرداخت پول واکسن، کشور‌های تولید کننده، واکسن‌های تولیدی را به کشور خود محدود کرده اند و از عمل به قرارداد طفره می‌روند.
معاون وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه تعیین فاصله چند هفته‌ای بین دو تزریق به این علت است که ایمنی فرد زودتر حاصل شودو برخی کشور‌ها، مثل کانادا یا انگلیس، با تاخیر ۹ هفته‌ای هم تزریق دوم انجام می‌دهند تاکید کرد:تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند و مردم از این بابت نگران نباشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شورا‌ها یکی از ارکان مشارکت مردم در سرنوشت خودشان است
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)