• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۵۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۱
آذربایجان شرقی » سیاسی

مهرعلیزاده: با سنگ اندازی نمی‌توان توسعه پیدا کرد

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران گفت: با سنگ اندازی نمی‌توان توسعه پیدا کرد بلکه با تکنولوژی و سرمایه گذاری توسعه اتفاق می‌افتد.

مهرعلیزاده: با سنگ اندازی نمی توان توسعه پیدا کردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، محسن مهرعلیزاده عصر امروز در جمع هواداران خود در آمفی تئاتر روباز ائل گلی تبریز افزود: بانک‌های ما را بسته اند، با اف‌.ای. تی. اف بازی می‌کنیم، با مسئله مذاکرات بازی می کنیم از طرفی هم تولید ناخالص داخلی ما از بین رفته است، اصلا جنگ امروز جنگ اقتصادی، جنگ تولید، جنگ طراحی و توسعه اقتصادی است.

وی ادامه داد: در زمینه تولید به حداقل ۱۰۰میلیون دلار سرمایه‌گذاری لازم داریم تا بیکاری را بعد از مدت‌ها به صفر برسانیم، تا یک میلیون نفر شاغل شوند، اما با سنگ اندازی نمی‌توان توسعه پیدا کرد.

مهرعلیزاده اظهار کرد: یک روز تخم مرغ را صادر می‌کنیم، یک روز رب گوجه را صادر می‌کنیم، در کشور دعوا می‌شود و با کمبود مواجه می‌شویم، در صورتی که در کشور استعداد‌های زیادی داریم، تبریز ما در بحث کیف، چرم، کفش و ماشین سازی یک صنعت اصیل است، تبریز ذهن خلاق و صنعتگر دارد، مردم آذربایجان و تبریز اهل ریسک هستند، باید لوازم و امکانات سرمایه‌گذاری را فراهم کنیم و با دنیا دعوا نکنیم.

وی اضافه کرد: باید با غرب به صورت صحیح رابطه برقرار کنیم، اما با حفظ شرف و عزت تا کسی به ما زور نگوید، شعار ما استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است، ما به استقلال کشور تاکید داریم و هم بر آزادی مردم در همه جوانب از جمله انتخابات، اما نه انتخابات دیکته شده.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد:من اهل مراغه، مهندس مکانیک و اقتصاد‌دان هستم، از ۲۵سالگی تا امروز در کف کارخانه و صنایع بودم، معاون وزیر و معاون رئیس جمهور بودم، با حزب و حزب بازی نمی‌توان رئیس جمهور انتخاب کرد چرا که کاری از او برنمی آید.

مهرعلیزاده افزود:من بار‌ها گفته ام اصل ۱۵ قانون اساسی را باید اجرا کنیم، هر انسانی و هر ملتی فرهنگ خاص خود را دارد، شخصیت سیاسی و شجاعت در گفتار، سلحشوری و مبارز بودن انسان‌ها و مسئولیت پذیری در فرهنگ در زبان انسان موثر است و نباید جوانان را محدود کنیم.

مهرعلیزاده: با سنگ اندازی نمی توان توسعه پیدا کردوی گفت: مطلب بعدی دریاچه ارومیه است، دریاچه‌ای که زندگی تمام منطقه آذربایجان به آن وابسته است به دلیل عدم توجه به سرمایه گذاری در این بخش و سایر دلایل تا به امروز نادیده گرفته شده و خطر ریزگرد‌های شوم را جدی نگرفته ایم، در دولت خودم این مطلب را جدی خواهم گرفت و اقدامات سخت‌افزاری را جلو خواهیم برد تا با اصلاح الگوی صحیح گشت و اختصاص وام به کشاورزان و روش‌های مختلف دریاچه ارومیه را احیا کنیم.

محسن مهرعلیزاده در بخشی از سخنان خود گفت:در بخش خصوصی سازی بسیار بد عمل کردند و کارخانه‌های استان از بین رفتند، حق منطقه آزاد باید در شهر‌های دیگر حفظ شود، تبریز لیاقت و استعداد دارد به عنوان مرکز اقتصادی برای توسعه صادرات و محصولات ایرانی به اروپا باشد، تولید کند و محل توزیع باشد به گونه‌ای که تبریز را جایگزین استانبول می‌کنیم، من برنامه‌های متعددی برای تبریز و استان شما دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)