• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۷۰۹۲
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۵
یزد » سیاسی

شور انتخاباتی در استان یزد

شمارش معکوس برای انتخابات ۱۴۰۰ شروع شده و این روز‌ها تب تبلیغات انتخاباتی و انتخاب کاندیدای اصلح در استان یزد بالا گرفته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای یزد در حالی که دو روز دیگر به زمان پایان رقابت‌های تبلیغاتی داوطلبان ریاست جمهوری وشورا‌های اسلامی شهر روستا باقی است داوطلبان شورا‌ها و ریاست جمهوری با نصب تصاویر قد ونیم قد خود و بنر‌های رنگارنگ در معابر ومحافل گوناگون سعی در استفاده از روز‌های پایانی مهلت مجاز تبلیغات دارند. شور انتخاباتی در استان یزد
اگرچه داوطلبان ریاست جمهوری وشورا‌ها در سطح شهرستان‌های استان ستاد فعالی ندارند، ولی مسئولان ستاد‌ها ترجیح دادند فعالیت تبلیغاتی را در فضای مجازی توسعه ورونق دهند.
انتشار لیست‌های انتخاباتی تحت عناوین نخبگان، اندیشمندان، بازاریان، تشکل‌های مستقل، مهندسان، شیفتگان خدمت، اعتلاف علویان در استان یزد رو به فزونی است. تمامی اعضای این لیست‌ها در صدد هستند تا با ائتلاف به هم گروه و هم جناح‌های خود آرای مردم را به سبد ائتلاف خود بریزند.
با نزدیک شدن به زمان رأی گیری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورا‌های شهر و روستا، اقشار مختلف آمادگی خود را برای مشارکت در این انتخابات مهم و سرنوشت ساز اعلام می‌کنند و بانوان یزدی هم سعی بر نقش آفرینی در این حوزه دارند.
بانوان یزدی با تشکیل کمیته‌ها و ستاد‌های مختلف تنور انتخابات را گرم کرده‌اند تا در این عرصه سرنوشت ساز مشارکت گسترده‌ای داشته باشند و نمایندگان و رئیس جمهور مورد تأیید خود را انتخاب کنند و از این طریق در آینده کشور نقش آفرینی داشته باشند.
امسال بیشتر شاهد حضور بانوان در حوزه کاندیداتوری انتخابات شورا‌های شهر و روستا هستیم. در حوزه انتخابات ریاست جمهوری نیز نامزد‌های مختلف با تشکیل ستاد‌ها و کمیته‌های ویژه بانوان، فضا را برای جلب مشارکت حداکثری بانوان و استفاده از ظرفیت آنان در پست‌های مدیریتی آینده مهیا کرده‌اند.
 
 
نقش مداحان در ترغیب مردم به مشارکت در انتخابات 
مدیر کل صدا و سیمای یزد در آیین تجلیل از مداحان یزدی، هنر مداحی را هنر مختص فرهنگ تشییع دانست و ابراز داشت: این هنر در هیچ فرهنگ دیگری وجود ندارد و به همین دلیل حمله به مداحان در دستور کار دشمنان قرار گرفته چراکه صدا و سیما، سایت‌های خبری، رسانه‌های مکتوب همه ابزار مشترک ما و آن هاست، اما رسانه مداحی تنها مختص ماست و چهارده قرن به فرهنگ‌سازی، شور آفرینی و حرکت آفرینی پرداخته است.
پهلوانیان تاکید کرد: همه ما به نوعی در اعتلای این کشور مسئولیت داریم و جامعه مداحی در استان و کشور می‌تواند در زمینه فرهنگ‌سازی برای حضور مردم در انتخابات از هنر خویش به شکلی موثر بهره ببرد.
 
 
تامین امنیت انتخابات 
رئیس کل دادگستری استان یزد در نشست روشنگری و بصیرت ادارات استان یزد که به همت پایگاه بسیج شهیدین دادگستری برگزار شد، گفت: تأمین امنیت انتخابات با تلاش نیرو‌های قضایی، امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و انتظامی صورت می‌گیرد و تأمین سلامت و رقابت سالم با امانت داری، وظیفه شناسی، مسئولیت پذیری، تدین و تعهد مجریان و ناظران محقق می‌شود.
دهشیری تصریح کرد: ۲۸ خرداد سال جاری یکی از روز‌های حساس این کشور است که سرنوشت ۴ یا ۸ سال آتی کشور و شاید به لحاظ برنامه ریزی‌ها و سیاست گذاری‌های کلان، سرنوشت آینده کشور رقم خواهد خورد.

پایداری برق در روز انتخابات
علی جم، سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در نشست هماهنگی با مدیران بخش‌های مختلف از از آماده باش کامل نیرو‌ها برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورای شهر خبر داد و گفت: گروه‌های خط گرم، مدیران امور‌ها و مجموعه بهره برداری، انبار، انفورماتیک، روابط عمومی، مدیریت بحران، ایمنی و همه مجموعه‌های مرتبط از ساعات شروع اخذ رای در محل کار آماده خدمت هستند.
وی اضافه کرد: چندین دستگاه دیزل ژنراتور اضطراری برای قطع برق احتمالی حوزه‌های اخذ رای پیش بینی و در صورت نیاز به محل اعزام می‌شود.
این مسئول اظهار کرد: به دلیل افزایش دما و ضرورت تامین برق حوزه‌های انتخابانی، بازدید، کنترل و سرویس شبکه‌های فشار متوسط و فشارضعیف در دستور کار قرار گرفت.
وی اشاره کرد: روشنایی مسیر‌های منتهی به محل اخذ رای و حوزه‌های انتخاباتی از سوی بهره برداران بررسی می‌شود تا به امنیت شهروندان خدشه‌ای وارد نشود .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)