• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۳۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱
استان ها » علمی و فرهنگی

آغاز کنکور تجربی با رقابت بیش از نیم میلیون داوطلب

کنکور سراسری ناپیوسته در گروه علوم تجربی امروز (جمعه ۱۱ تیرماه) راس ساعت ۸ صبح آغاز شد.

به گزارش اخبار استانها خبرگزاری صدا و سیما؛ رقابت سنگین برای کسب صندلی‌های علوم پزشکی دانشگاه‌ها آغاز شد. سومین روز کنکور سال ۱۴۰۰ از ساعت ۸ صبح امروز جمعه ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۰ با رقابت بیش از ۵۵۴ هزار و ۸۶۰ صبح امروز جمعه ۱۱ تیر در ۳۵۲۲ حوزه امتحانی بیش از ۴۱۴ شهرستان و ۱۱ کشور خارجی آغاز شد.

گلستان 

 نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در گلستان گفت : امروز ۱۳ هزار و ۷۶ داوطلب رشته علوم تجربی در گلستان برای ورود به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی رقابت می کنند.
کاشانی نژاد افزود : داوطلبان گروه علوم تجربی در گلستان با ۴۱ درصد بیشترین تعداد داوطلب را تشکیل می دهند.
او افزود : فردا شنبه با برگزاری آزمون گروه زبان‌های خارجی کار برگزاری بزرگترین ماراتن علمی کشور تمام می شود.

خراسان رضوی

مسئول حفاظت آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در خراسان رضویآغاز ماراتن کنکور برای گروه آموزشی علوم تجربی در خراسان رضوی گفت: در این رقابت علمی ۲۶ هزار و ۵۶۱ زن و ۱۵ هزار و ۱۶ مرد حضور دارند.
مرتضی ایمن شهیدی افزود: از این تعداد پنج هزار و ۴۵۰ نفر در دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین حوزه امتحانی این استان حضور دارند که شامل سه هزار و ۴۳۰ زن و ۲ هزار و ۲۰ مرد است.
در آزمون سراسری امسال دانشگاه‌ها که طی ۴ روز متوالی از نهم تا ۱۲ تیر ماه جریان دارد ۱۰۵ هزار و ۵۶۱ نفر از این استان در گروه‌های هنر، علوم ریاضی، علوم انسانی، علوم تجربی و زبان‌های خارجی شرکت دارند.

کهگیلویه و بویر احمد

نماینده سازمان سنجش در دانشگاه یاسوج گفت: ۲۲ هزار داوطلب استان در کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ شرکت می‌کنند که ۶۰ درصد آن‌ها زن و ۴۰ درصد مابقی نیز مرد هستند.
آقای باقری افزود: امروز جمعه ۱۱ تیر؛ ۱۱ هزار و ۲۷۷ داوطلب در گروه علوم تجربی با هم رقابت می‌کنند.رقابت ۱۱ هزار و ۲۷۷ داوطلب در گروه علوم تجربی
وی ادامه داد: کنکور سراسری امسال در چهار روز و از ۹ تا ۱۲ تیرماه و فقط در نوبت صبح برگزار و در نوبت عصر نیز کار ضدعفونی حوزه‌های امتحانی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.

 
 
 
اصفهان
نماینده تام الاختیار سازمان سنجش و آموزش کشور، تعداد داوطلبان کنکور سراسری این استان را ۸۲ هزارو ۷۳۲ نفر بیان کرد
و گفت: امروز همزما با سراسر کشور در گروه علوم تجربی ۳۱ هزار و ۱۶ نفر داوطلب اصفهان در حوزه‌های امتحانی به رقابت می‌پردازند.آزمون داوطلبان گروه تجربی کنکور سراسری در اصفهان

محمدرضا ایروانی افزود: در این استان ۳۶ حوزه امتحانی در ۲۷ شهر مجری برگزاری آزمون هستند.
وی تاکید کرد: به منظور پیشگیری از تجمع مقابل درب‌های ورودی، داوطلبان از ساعت ۶:۳۰ الی ۷:۳۰ به حوزه‌های امتحانی مراجعه کنند.

همدان 

مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان گفت:12هزار و 967داوطلب کنکور استان همدان ‏امروز در رشته علوم تجربی امروز با هم رقابت می کنند. 

امروز ، رقابت ۱۲ هزار و ۹۶۷ داوطلب در کنکور گروه علوم تجربی

محمد پور داوود با بیان اینکه همزمان با سراسر کشور کنکور ۱۴۰۰ از چهارشنبه ۹ تیر آغاز شده است و تا شنبه ۱۲ تیر در استان همدان ادامه دارد، افزود: در آزمون سراسری کنکور امسال در استان ۲۸ هزار و ۷۱۵ داوطلب شرکت کرده‌اند که از این تعداد، ۱۶ هزار و ۸۲۳ نفر معادل ۵۹ درصد را دختران و ۱۱ هزار و ۸۹۲ نفر معادل ۴۱ درصد را پسران تشکیل می‌دهند.

 

 

آذربایجان شرقی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز گفت:بیش از 29 هزار داوطلب در آذربایجان شرقی در آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور رقابت کردند.

رقابت بیش از ۲۹ هزار نفرداوطلب کنکور در آذربایجان شرقیحیاتی افزود: امروز آزمون رشته تجربی با ۲۹ هزار و ۲۸۸ نفر در ۱۹ شهر و ۳۰ حوزه امتحانی استان برگزار شد.

وی ادامه داد: فردا در آخرین روز از این آزمون نیز ۸ هزار و ۵۰۳ داوطلب در رشته زبان به رقابت می‌پردازند.

 

زنجان 

سومین روز کنکور سراسری با رقابت ۷ هزار و ۹۴۱ نفر در گروه آزمایشی علوم تجربی که پر مخاطب‌ترین گروه است ، در استان زنجان برگزار شد.
 نماینده ی تام‌الاختیار سازمان سنجش و آموزش کشور در دانشگاه

شلوغ‌ترین روز کنکوری‌ها در زنجانزنجان گفت: شرکت کنندگان گروه تجربی ۴۲ درصد کل کنکوری‌های امسال را تشکیل می‌دهند.
نوروزیان گفت: از این تعداد ۴ هزار و ۹۹۴ نفر  زن و ۲ هزار و ۹۷۴ نفر هم مرد هستند.

 

کردستان 

 

رقابت بیش از ۱۲ هزار کردستانی در کنکور سراسری تجربیمدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه بیشترین تعداد شرکت کننده در استان مربوط به گروه آزمایشی تجربی است گفت: براساس زمان بندی اعلام شده، آزمون کنکور سراسری این رشته صبح امروز جمعه ۱۱ تیر، با رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر برگزار شد.


رشید قربانی گفت: در کنکور سراسری امسال ۲۹ هزار و ۴۳ داوطلب در استان در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان خارجه با هم رقابت می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
دیدار حساس نساجی مازندران و مس سونگون در قائم‌شهر
دنیا نیازمند هنر و ادبیات ایران اسلامی است
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
رگبار باران و رعد و برق در چهارمحال و بختیاری
سفر مدیر حوزه‌های علمیه کشور به خوزستان
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)