• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۶۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۳
خوزستان » سیاسی

بررسی مصوبات تنش آبی خوزستان در دولت

بررسی پرداخت مطالبات کشاورزان ، پیگیری مشکل شوری آب شهر آبادان و تخصیص بودجه برای آبرسانی با تانکر از مهم ترین مصوباتی است که در دولت طرح خواهد شد .

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ استاندار خوزستان گفت: در نشست امروز این پیشنهادات را بازنگری کردیم که یکی از آن‌ها پرداخت مطالبات کشاورزان از خسارات سیل سال ۹۸ بود چراکه نوعی دوگانگی در بحث پرداخت خسارات ایجاد شده بود.بررسی مصوبات تنش آبی خوزستان در دولت

به گفته قاسم سلیمانی دشتکی ستاد مدیریت بحران کشور معتقد بود این خسارات پرداخت شده است، ولی ما اعلام کردیم پرداخت نشده است و پس از پیگیری‌های کارشناسی متعدد مشخص شد ۳۷ درصد مطالبات کشاورزان معادل ۲۳۰ میلیارد تومان پرداخت نشده بود.

استاندار خوزستان ادامه داد: پیشنهاد دوم پیرامون شوری آب در شهر‌های آبادان و خرمشهر و نرسیدن آب مناسب به نخیلات بود که از سوی وزیر کشور نامه‌ای به رییس سازمان برنامه و بودجه کشور نوشته شد تا یک هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان برای سد چوئبده و سد مارد کمک شود.

وی گفت: در پیشنهاد سوم بنا شد ۳۰۰ میلیارد تومان برای آب‌های روان اهواز داده شود، که دراین زمینه اختلاف نظری بین وزارت نیرو و شهرداری (با توجه به شرح وظایف هر یک ازاین دومرجع) وجود داشت که این مورد نیز برای ارایه در نشست هیات دولت مطرح شد.

وی اظهار داشت: همچنین پیشنهاد شد ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای رفع مشکلات آب شرب مانند آبرسانی با تانکر و اصلاح خطوط و سیستم‌های آبرسانی به شرکت آب و فاضلاب استان داده شود.

وی ادامه داد: بنا شد ۷۰ میلیارد تومان برای حفظ عرصه‌های منابع طبیعی که طی چند سال گذشته با همت نظام و دولت اقداماتی در آن‌ها صورت گرفته است داده شود.

به گفته وی برای لایروبی کانال‌ها علاوه بر اعتباراتی که به آب و برق خوزستان داده شده پیشنهاد دادیم ۱۰۰ میلیارد تومان کمک شود.

استاندار خوزستان گفت: پیشنهاد داده شد رهاسازی آب از بالادست انجام شود، همچنین با تصویب دولت، ستاد مدیریت بحران با همکاری وزارت جهاد کشاورزی خسارات کشاورزان در حوزه‌های کشت فصلی، کشت جایگزین و کشت تابستانه را برآورد و از محل بند (خ) آن را پرداخت کنند.

وی بیان کرد: پیشنهاد دادیم از استان‌های بالادست آب بیشتری رها سازی شود تا آب پشت سد‌های خوستان نیز بیشتر شود.

وی اضافه کرد: قرارشد کمیته‌ای با مسئولیت ستاد مدیریت بحران استان با همکاری رییس مجمع نمایندگان خوزستان و نماینده رییس مجلس کشور و مدیران مربوطه طرح جامعی تا هفته آینده آماده کند که در اختیار رییس مجلس، محمدباقر قالیباف قرار داده شود و با دعوت از استاندار و نمایندگان در جلسه سران سه قوه بررسی شود.

سلیمانی گفت: از مردم خوب استان خوزستان تشکر میکنم، ما مشکلات آنان را درک می‌کنیم و معتقدیم باید به آن‌ها کمک شود و از هیچ کاری برای کمک به مردم عزیز دریغ نمی‌کنیم.

وی افزود:، اما توجه و دقت به یک نکته بسیار مهم است که اگر گاومیشی تلف می‌شود یا آب به تالاب نمی‌رسد یا آب مسیر شور است باید دلیل آن بررسی شود.

به گفته وی در حال حاضر حجم آبی که به هور میرسد در حدود ۲۰ مترمکعب بر ثانیه است و با همین ۲۰ مترمکعب نیز در اطراف هور شلتوک کاری می‌شود پس مفهوم این مطلب این است که شلتوک کاری در طول مسیر، مانع رسیدن آب به هور می‌شود.


بیشتر بخوانید :برگزاری نشست ستاد بحران خوزستان با حضور هیات عالی رتبه کشوری



وی خاطرنشان کرد: برای آب کشاورزی، آب دام و هم برای تالاب‌ها و شرب به گونه‌ای که سد خالی نشود آب رها سازی شده، اما کسانی که به شلتوک کاری روی آورده اند باید بدانند که در حال حاضر این کار معادل نابودی تالاب، نابودی دام سنگین، مشکلات آب شرب، حذف کشت جایگزین، تابستانه و پاییزه است لذا ازآن‌ها میخواهم به فکر آب شرب و و دام‌ها باشند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)