افزایش تولید گوشت مرغ در شهرستان خوشاب
با همکاری تشکلهای فعال شهرستان خوشاب در زمینه طیور و افزایش بهره وری در واحدهای مرغ گوشتی، میزان تولید گوشت مرغ در این شهرستان رو به افزایش است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،
مدیر جهاد کشاورزی خوشاب گفت: به صورت میانگین ماهانه ۲۰۰-۲۵۰ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی فعال در شهرستان انجام میشود.
ابراهیم رودسرابی افزود: در همین رابطه با وجود محدودیتهای موجود در تأمین نهادهها و افزایش قیمت سایر مولفههای مرتبط با تولید با همراهی تولیدکنندگان، در سه ماهه ابتدای سال۱۴۰۰ به میزان ۸۷۰هزار کیلوگرم گوشت مرغ آماده طبخ با قیمت مصوب تحویل شبکه تنظیم بازار گردید.
وی با اشاره به برنامههای مورد نظر برای ترویج مصرف مرغ سایز افزود: استفاده از مرغ سایز (حدود ۲کیلوگرم) هم برای مرغدار و هم برای مصرف کننده سودمند است، چرا که برای پرورش دهنده ضریب تبدیل کمتری دارد و برای مصرف کننده نیز این مرغ دارای چربی کمتری است.
مدیر جهاد کشاورزی خوشاب گفت: در زمینه اصلاح نژاد، استفاده از جوجه سویه آرین با داشتن ضریب تبدیل پایینتر نسبت به سایر نژادهای موجود، تولید گوشت آن مقرون به صرفه است و مرغدارانی که از این نوع جوجه استفاده کنند سهمیه نهاده آنها به صورت کامل از طریق پشتیبانی امور دام تأمین می شود.