• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۲۸۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری: تا اطلاع ثانوی فعالیت تالار‌های پذیرایی، سالن‌های سینما، پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته ممنوع است.

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، اقبال عباسی در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، گفت: تا اطلاع ثانوی فعالیت تالار‌های پذیرایی، سالن‌های سینما، پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته، استخر‌های سرپوشیده، باشگاه‌های بدنسازی، شهربازی‌ها، باغ‌وحش‌ها و نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی در شهر‌های با وضعیت قرمز ممنوع است و رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها به‌صورت بیرون‌بر فعالیت کنند.

وی افزود: تغییر دولت نباید هیچ‌گونه خللی در روند اجرای امورات در استان ایجاد کند، مسئولان تا لحظه آخر مسئولیت باید به وظایف خود عمل کنند، در بحث مدیریت بیماری کرونا در شرایط حساسی قرار داریم، بنابراین باید تمام توان خود را برای حفظ سلامت جان مردم به‌کار بگیریم.

عباسی با اشاره به اینکه رها شدن نظارت‌ها و بازرسی‌ها شرایط را وخیم‌تر خواهد کرد، تصریح کرد: مصوبات ستاد ملی کرونا در استان لازم‌الاجراست و طبق مصوبات، در وضعیت قرمز یک سوم کارمندان باید در محل کار حاضر و بقیه کارمندان در دورکاری باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه تعطیلی کامل استان در حیطه اختیارات ستاد‌های استانی کرونا نیست، گفت: اجرای مصوبات ستاد استانی کرونا باید مورد توجه تمامی نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌های متولی باشد و محدودیت‌ها بر اساس رنگ‌بندی در شهرستان‌ها اعمال شود.

عباسی با اشاره به افزایش آمار ابتلایان به بیماری کرونا در استان، خاطرنشان کرد: اجرای مصوبات ستاد کرونا باید در اولویت نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد و اگر مصوبه‌ای اجرایی نشده است، مسئول مربوطه باید در این خصوص پاسخگو باشد.

وی افزود: باتوجه به قرار گرفتن اکثر شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز کرونایی، تا چند هفته آینده جلسات ستاد استانی کرونا در روز‌های شنبه و سه‌شنبه هر هفته برگزار خواهد شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین از نیروی انتظامی خواست مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها را کنترل و از برگزاری هرگونه تجمع جلوگیری کند.

عباسی به فرمانداران هم دستور داد در شهرستان‌ها بحث تردد‌ها و ممنوعیت برگزاری مراسم ترحیم و شادی را جدی بگیرند و اگر دستگاهی و ارگانی در انجام وظیفه خود کوتاهی می‌کند، این موضوع مکتوب به ستاد کرونا اعلام شود.

وی به برگزاری آیین‌های عزاداری ایام محرم هم اشاره کرد و گفت: امسال شرایط رنگ‌بندی کرونایی برای برگزاری این مراسم اعمال می‌شود و باید منتظر تصمیم ستاد کرونای کشور برای اعلام آخرین نظر باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری به رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم دستور داد اعتباری برای خرید تجهیزات و اقلام دارویی ضروری مورد نیاز بیمارستان‌ها از هزینه‌های جاری استان اختصاص دهد.

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاریرئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان هم گفت: در دو هفته گذشته حدود پنج هزار مبتلای به کرونا در استان شناسایی شد که با احتساب خانواده‌های این افراد و بیمارانی که تست آن‌ها منفی کاذب بود، هم اکنون ۱۰ هزار بیمار مبتلا به کرونا در استان وجود دارد.

دکتر مجید شیرانی افزود: بحرانی بودن شرایط به حدی است که دیگر تختی برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در استان وجود ندارد و مجبور هستیم با ترخیص بیمارانی که شرایط بهتری دارند و یا با استقرار بیمارستان صحرایی، خدمات‌رسانی به مبتلایان را بدون وقفه ادامه دهیم و همانطور که از وضعیت کنونی پیداست روز‌های سختی را در هفته‌های آینده در پیش خواهیم داشت.

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاریدادستان عمومی و انقلاب شهرکرد هم با انتقاد از اجرا نشدن مصوبات نشست قبلی ستاد استانی کرونا، گفت: این نحوه برخورد مسوولان با مصوبات به بی‌اعتمادی مردم منجر می‌شود، از این رو می‌طلبد برای ترغیب مردم به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، مسوولان هم در اجرای مصوبات اهتمام بیشتری به کار گیرند.

آقای علی‌محمدی افزود: در رابطه با جلوگیری از برگزاری مراسم‌های عروسی و ترحیم و همچنین ورود خودرو‌های غیربومی به استان نباید کوتاهی شود و چنانچه نیاز به دستور قضایی باشد تمامی دادستان‌های استان در این خصوص آماده همکاری هستند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مدیران آذربایجان غربی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
مسابقات کشتی آزاد در شهر اقبالیه
پروژه گازرسانی به دو روستا و چهار واحد تولیدی درکنگاور افتتاح شد
امیر خلیفه اصل: فقط خدا را شاکریم که بازیکنانم مصدوم نشدند
برداشت چغندر قند از ۱۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی
شکست نمایندگان فوتسال استان در لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور
واترپلوئیست‌های یزدی در مسیر المپیک ۲۰۳۲
توزیع ۹۵۴ تُن برنج تنظیم بازاری در استان 
تقویت بهداشت عمومی با مسدود سازی چشمه‌های خروجی فاضلاب در دررود
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات وزارت بهداشت از طریق نهادهای بیمه ای
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
برگزاری محفل انس با قرآن در پاتاوه
اوسمار ویه‌را: پرسپولیس تیمی است که همه با هم پیشرفت می‌کنند
جبران ناکامی پلیس انگلیس در بازداشت محکومان با گزارش‌های مردمی
برگزاری محفل انس با قران در گچساران
برگزاری دوره تشکل تراز در دانشگاه یاسوج
اختتامیه جشنواره مالک اشتر با معرفی برترین ها در دهدشت
برگزاری نشست هم اندیشی جوانی جمعیت در لنده
شکست خانگی نماینده بسکتبال استان در لیگ برتر
برگزاری همایش دیار عارفان در بسطام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)