• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۲۱۸۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۸
بوشهر » اقتصادی

تصویب ۹۴ طرح در سفر رئیس جمهور به استان بوشهر

رئیس جمهور از تصویب ۹۴ طرح برای توسعه استان بوشهر در سفر استانی هیات دولت به این استان خبر داد.

تصویب ۹۴ طرح در سفر رئیس جمهور به استان بوشهربه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز بوشهر، سید ابراهیم رئیسی در پایان سفر یک روزه خود به استان بوشهر پیش از ترک بوشهر به مقصد تهران در فرودگاه بوشهر و در جمع خبرنگاران بیان کرد: ۹۴ طرح برای استان بوشهر در این سفر با بودجه در نظر گرفته شده مصوب شد. این طرح‌ها پس از ساعت‌ها کار کارشناسی تصویب شده و به امضای همه دستگاه‌ها و معاون اول رئیس جمهور رسیده است. معاون اجرایی و استان هم اجرای مصوب‌ها را پیگیری خواهند کرد.
 
وی گفت: باید در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی فعالیت‌های پایین دستی انجام گیرد تا هم اشتغال ایجاد کند و هم ارزش افزوده.
 
رئیس جمهور افزود: بومی گزینی یکی از تاکید‌های من است. وقتی نیروی کارآمد در استان وجود دارد باید در اولویت باشد.
 
وی عنوان کرد: موضوع سوم این است که صنایع نفت، گاز و به ویژه پتروشیمی درآمد خوبی دارند و باید سهمشان را از نقش آفرینی در توسعه استان پرداخت کنند. مردم می‌بینند که صنایع بزرگ در استانشان فعالیت دارند و باید نقش این صنایع را در توسعه یافتگی منطقه خود احساس کنند.
 
رئیسی ادامه داد: این صنایع باید در توسعه یافتگی، ارائه خدمات به مردم و حل مشکلات اجتماعی نقش داشته باشند. البته قانون درصدی از درآمد این صنایع را برای چنین اموری در نظر گرفته است.
 
وی افزود: استان بوشهر در حوزه کشاورزی قطب است و اگر مشکلات این حوزه حل شود می‌تواند حرف اول را در برخی زمینه‌ها بزند.
 
رئیس جمهور برخی از مشکلات حوزه کشاورزی استان بوشهر را به کمبود آب مربوط دانست و عنوان کرد: در این زمینه سدی وجود دارد در شهرستان تنگستان که کشاورزان می‌گویند اگر تکمیل شود ۶۰ تا ۷۰ درصد مشکل کم آبی حل می‌شود. اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان برای لوله‌گذاری و تکمیل سد قطعی شده است تا هرچه سریع‌تر کار انجام شود.
 
وی برطرف کردن مشکل آب استان بوشهر را از ضرورت‌های دولت خواند و بیان کرد: این مشکل را باید از دو راه حل کرد یکی تامین آب از نیروگاه اتمی و دیگری ایجاد آب شیرین کن.
 
رئیسی افزود: در زمان حاضر سازمان انرژی اتمی قول داده است که روزانه ۷۰ هزار مترمکعب آب در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شود، اما امکان افزایش این ظرفیت وجود دارد.
 
وی عنوان کرد: ساخت آب شیرین کن‌ها نیز باید با جدیت و فوری پیگیری شود. برای این کار اعتبار اختصاص می‌دهیم.
 
رئیس جمهور ادامه داد: در زمینه برق هسته‌ای نیز اکنون نیروگاه بوشهر هزار مگاوات برق تولید می‌کند که مقدمات تولید دو هزار مگاوات دیگر فراهم شده است، اما به رئیس سازمان انرژی اتمی گفته‌ایم باید صنعت هسته‌ای برای تولید ۱۰ هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی کند.
 
وی درباره راه آهن بوشهر-شیراز-عسلویه نیز بیان کرد: امروز به کارگاه قطعه ۱۰ این راه آهن سر زدیم. معتقدیم که توسعه یافتگی بوشهر با آب، برق، جاده و راه آهن ایجاد می‌شود.
 
رئیسی عنوان کرد: درصد کمی از این طرح اجرا شده که قابل قبول نیست، وزیر راه و شهرسازی مسئولیت دارد که همه بخش‌ها را به کار گیرد تا منابع مالی این طرح تامین شود. سه راه برای این کار وجود دارد فاینانس، تهاتر و منابع کنونی.
 
وی اشتغال و مسکن را دو موضوع مهم دولت در استان بوشهر برشمرد و گفت: یکی از مشکلات ساخت مسکن تامین زمین بود که وزیر اعلام کرد زمین‌های دولتی برای ساخت مسکن انبوه در حاشیه شهر‌ها شناسایی شده است.
 
رئیس جمهور ادامه داد: در حوزه اشتغال هم در دو سه روز آینده هزار و ۵۰۰ هکتار زمین برای پرورش میگو در اختیار جوانان آماده کار قرار می‌گیرد البته امکان افزایش این میزان به ۱۵ هزار هکتار وجود دارد.
 
وی افزود: تصمیم دولت برای ساماندهی مسکن و اشتغال جوانان جدی است البته با کمک خود جوانان.
 
رئیسی عنوان کرد: اینکه در بوشهر با این همه ظرفیت گفته شود این تعداد نفر زیر پوشش کمیته امداد هستند یا بیکاری زیاد است، قابل قبول نیست.
 
وی درباره تبدیل استانداری بوشهر به استانداری ویژه نیز گفت: استان بوشهر مشکلاتی دارد که باید حل شود عقب ماندگی‌هایی دارد که باید جبران شود. اقتصاد گردشگری، کشاورزی و دریا باید در این استان توسعه یابد.
 
رئیس جمهور افزود: تلاش کردیم استانداری برای بوشهرانتخاب شود که استان را بشناسد و توانایی ایجاد تحول در استان را داشته باشد.
 
وی تاکید کرد: آنچه برای دولت مهم است این است که از استان بوشهر از نظر مالی حمایت شود که در این زمینه حمایت از استان و استاندار قطعی است. قول می‌دهیم هر وقت استاندار بخواهد بتواند در هیات دولت حضور یابد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)