• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۷۹۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
قم » ورزشی

تاکید مدیر حوزه های علمیه بر ورزش بانوان

آیت الله اعرافی در دیدار وزیر ورزش و جوانان: با اهتمام به ورزش بانوان با حفظ ارزش‌های فرهنگی و دینی می‌توان ضریب نشاط و شادابی جامعه را افزایش داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم،تاکید مدیر حوزه های علمیه بر ورزش بانوان مدیرحوزه‌های علمیه ظهر امروز در دیدار وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اهمیت نگاه علمی در اجرای برنامه‌های ورزشی ، گفت: حوزه تحقیق و پژوهش در مسائل فرهنگی و ورزشی نباید کم ارزش شمرده شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت ورزش قهرمانی، تصریح کرد: جمهوری اسلامی می‌تواند در حوزه اخلاق و گفتمان انقلابی پیشتاز باشد.

به گفته مدیرحوزه‌های علمیه کشور، وزارت ورزش و جوانان باید ورزش کشور را از برخی اشکالات و ایرادات با برنامه ریزی درست و ادبیات صحیح اصلاح کند.

وی بیان کرد: تیم‌های اعزامی ایران طی چند ماه گذشته در رویداد‌های جهانی افتخارات غرورآفرینی برای نظام آفریدند و حوزه علمیه قم این موفقیت‌ها را تبریک می‌گوید.

اعرافی با اشاره به ضرورت تقویت هویت ملی و دینی گفت: هویت سازی و شخصیت دادن به نسل جوان بعنوان یک مساله حیاتی باید توسط نهاد‌های مسوول مورد توجه باشد.

وی افزود: خروج استعداد‌های برتر از کشور یک ضعف بزرگ و نگران کننده است و باید در صدد حل این معضل برنامه ریزی شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: علاوه بر شکل گیری گفتمان انقلاب اسلامی در منطقه، نفوذ و گسترش معارف اهل بیت (ع) در کشور‌های مختلف از مهمترین جلوه‌های انقلاب است.

مدیر حوزه های علمیه تصریح کرد: افزون بر ۱۰۰ هزار طلبه از ایران و بیش از ۱۰۰ کشور جهان در قم مشغول به تحصیل هستند و از نظر نشر کتب دینی نیز این استان یکی از شهر‌های برتر دنیا است.

به گفته وی، در سطح حوزه علمیه قم ۱۰ هزار استاد، ۱۵۰ مجله نشریه، ۲۰۰ رشته حوزوی، ۳۰۰ مدرسه و نهاد دینی و فرهنگی و سه هزار طلبه ورزشکار حرفه ای وجود دارد و یک ظرفیت بی بدیلی را به وجود آورده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: قم در تولید اندیشه دینی برای مردم ایران و جهان جایگاه ممتازی دارد و توجه ویژه‌ای برای اتصال به اندیشه دینی به این استان شود.

اعرافی ادامه داد: حوزه علمیه قم با اجرای برنامه‌های تحولی در تلاش است تا نسبت به نیاز‌های نظام و انقلاب پاسخگوتر باشد.

توسعه ورزش همگانی با کاهش هزینه‌های درمانی همراه است
وزیر ورزش و جوانان در این دیدار گفت: به هر میزان که ورزش همگانی توسعه پیدا کند و مشارکت‌های مردمی افزایش یابد از هزینه درمان کاسته می‌شود و از طرفی جامعه‌ای با نشاط ونوع دوست بهتری را تجربه خواهیم کرد.

سیدحمید سجادی با تاکید بر اینکه تجربه ورزش همگانی در دنیا یک تجربه موفق و امتحان پس داده است، گفت: حمایت از ورزش همگانی بصورت جدی مورد تاکید وزارت خانه و دولت سیزدهم است.

وزیر ورزش و جوانان افزود: بنده ۱۷ سال در رشته دوومیدانی فعالیت کردم و هنوز هیچ ورزشکاری به برخی رکود‌های من دست نیافته اند و این قبیل مسائل یکی از دغدغه‌های امروز ورزش کشور است.

سیدحمید سجادی خاطرنشان کرد: توقع از ورزش ایران بالا رفته و در هر رویداد ورزشی که برگزار می‌شود مردم به دلیل نتایج درخشان گذشته انتظار کسب مدال‌های متنوع دارند.

به گفته وی، وجود روحیه و مدیریت انقلابی در ورزش جانبازی سبب شده تا عملکرد تیم‌های پارالمپیکی کشور همیشه قابل دفاع و درخشان باشد.

وزیر ورزش و جوانان یادآور شد: سند تحول ورزش کشور تدوین شده و تلاش می‌شود در قالب حرکت‌های ترکیبی با سایر نهاد‌ها تحول شگرفی در ورزش کشور به وجود بیاید.

وی با اشاره به رویکرد وزارت ورزش و جوانان در حمایت از ورزش بانوان، خاطرنشان کرد: الگوی حجاب ورزشکاران ایرانی ایده و الگوی بسیاری از کشور‌های اسلامی شده است.

۵۴ درصد مردم ایران ورزش نمی‌کنند
معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان نیز در این دیدار گفت: ایجاد تحول در ایران به دلیل عادت‌های نظام اداری و کم کاری مسوولان در مقام حرف بسیار راحت و در مقام عمل بسیار دشوار است.

سینا کلهر ادامه داد: ورزش در سبد فرهنگی و مصرفی مردم در رتبه ششم قرار دارد و طبق آخرین آماری که احصا شده ۵۴ درصد مردم اصلا ورزش نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: یکی از چالش‌های مهم ورزش این است که عرصه ورزش به سمت ابزار و وسیله بودن پیش می‌رود و از بعد تربیتی و فرهنگی دور می‌شود.

به گفته وی، دانش برنامه ریزی و فرهنگ سازی ایران در برابر جبهه مقابل و دشمن همچنان ضعیف است و هم افزایی بین نهاد‌های دینی و فرهنگی وجود ندارد.

معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: نظام اداری و مدیریتی ما آن مقداری که درمان را جدی گرفته، ورزش همگانی و پیشگیری را مورد توجه قرار نداده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)