نخستین جشنواره کئی پلا و متعلقات آن باهدف معرفی سنت و آیین مازندران در ساری برگزار شد، ۲۲ نوع غذای بومی با کدو در این جشنواره طبخ و برپایی ایستگاه نقاشی کودک، اجرای موسیقی محلی و بازیهای بومی وبرگزاری مسابقات و سرگرمیها ازجمله برنامههایی است که همزمان با این جشنواره برگزار شد. کیی" در زبان مازندرانی به معنای کدو حلوایی یا کدو تنبل و "پِلا" نیز به معنای پلو است و اگرچه همچنان یکی از خوراکهای معروف استان به شمار میرود، اما در مقایسه با گذشته کمتر مصرف میشود
عکاس :محمد رضا نجاتی
تاریخ : ۱۴۰۰/۰۸/۲۰ - ۱۱:۲۰