به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا وسیما؛ بنابر آمارها در مازندران بیش از ۲۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت نیشکر قرار دارد که ۱۵۰ هکتار در بهمنیر بابلسر و حدود ۷۰ هکتار در ریکنده قائمشهر کشت میشود. شکر قرمز محصول بومی استان مازندران است که فرآوری سنتی آن دراستان توسط دستگاه فرآوری نیشکر'کلوادار' انجام میشود و این محصول شیرینی سفر و سوغات مسافران به این استان به شمار میرود. گیاه نیشکر که در گویش مازندرانی به آن 'لله شیرین' میگویند شامل ۲ نوع یک و هفت ساله است که گیاه هفت ساله آن ضخیم و پرآبتر از نوع دیگرش است. این گیاه متناسب با شرایط آب و هوایی مازندران در دوره رشد به باران فراوان و آبیاری منظم نیاز دارد و در هنگام رسیدن و برداشت محصول هوا خشک و آفتابی را میطلبد