ضرورت توجه به آموزش و توانمندسازی معلولان
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در کشور حدود 8 میلیون نفر معلول داریم که آموزش و توانمندسازی آنان باید در اولویت باشد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، حسینی در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی افزود :سرانه فضای آموزشی برای دانش اموزان استثنایی باید 28 متر باشد که از 280 مدرسه استثنایی موردنیازدر کشور،165 باب مدرسه ساخته شده و از 13 مدرسه مورد نیاز در آذربایجان شرقی 9 مدرسه در حال ساخت است و برای مدارس باقیمانده در استان در صورت تأمین زمین، منابع مالی ساخت آن را تعهد می کنیم .
وی افزود: در زمینه ساخت سالن ورزشی 600 متری نیز که امروز کلنگ زنی شد مبلغ 4 میلیارد تومان تخصیص می دهیم و برای تأمین هزار قلم تجهیزات توانبخشی مورد نیاز دانش آموزان استثنایی استان نیز حاضر به پرداخت نیمی از هزینه ها هستیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در دوران شیوع کرونا از سه میلیون عدد تبلت مورد نیاز برای دانش آموزان 361 هزار تبلت در قالب طرح هدایت تهیه شد که سهم آذربایجان شرقی7 هزار و 260 تبلت و 540 مورد آن مربوط به دانش آموزان استثنایی بود.
وی گفت : تا پایان امسال نیزمرکز مشاوره خانواده و مشکلات مربوط به یادگیری و مرکز جامع تشخیصی با تجهیزات مورد نیاز را برای مداخلات به هنگام در استان راه اندازی می کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت : باید نیازهای کیفی وکمی آموزش وپرورش را احصا کنیم و درحد وسعمان تأمین ، تخصیص و تنوع بخشی بویژه در بخش مالی را جزو اولویت ها قرار می دهیم.
خرم نظارت مستمر بین دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش را مهم بیان کرد و افزود: اگر این نظارت را به صورت دقیق انجام دهیم معلمان آموزش دیده با کمترین خطا برایمان سرمایه می شوند.
وی همچنین با توجه به بازگشایی مدارس نظارت بر اجرای شیوه نامه های بهداشتی، استفاده از تجربیات تدریس آنلاین و حفظ این تجربیات و برنامه ریزی برای جبران عقب ماندگی بازمانگان از تحصیل استان بویژه در مناطق پرخطر از نظر آسیب های اجتماعی را خواستار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز گفت:در استان 870 هزار دانش آموز و نوآموز در 8 هزار و 500 مدرسه و مهدکودک تحصیل می کنند .
پاشایی افزود: نرخ رشد باسوادی تا پایان سال 99 در گروه سنی 10 تا 49 ساله ها 96 و 4 دهم درصد است که ازمیانگین کشوری دو دهم پایین تراست.
ظهر امروز همچنین با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور کلنگ احداث مجتمع ۱۸ کلاسه دانش آموزان ناشنوای دختر در تبریز بر زمین زده شد.
این مجتمع به همت خیران بزرگوار آقای غفارزاده و خانم غفارنژاد در زمینی به مساحت 3500 متر در 18 کلاس درسی با تمام امکانات به بهره برداری خواهد رسید.
این مدرسه مجهز به سالن ورزشی هزار نفری، کلینیک درمانی برای همه دانش آموزان استثنایی ،سالن همایش و مرکز توانبخشی خواهد بود.