• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۱۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

پرستاران قلب تپنده مجموعه‌های درمانی

فرمانده کل ارتش: از زحمات پرستاران و پیراپزشکان تشکر می‌کنم و به روح بلند همه شهدای مدافع سلامت ادای احترام می‌کنم.

پرستاران قلب تپنده مجموعه‌های درمانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، در ارتباط تصویری با پرستاران و پیراپزشکان بیمارستان‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در سراسر کشور که بمناسبت ولادت حضرت زینب (س) و با حضور امیر دریادار سیاری فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش، امیر دریادار دوم مداح معاون بهداشت امداد درمان و آموزش پزشکی ارتش برگزار شد، ضمن تبریک ولادت زینب کبری (س)، اسوه صبر و مقاومت و گرامیداشت روز پرستار، گفت: از زحمات پرستاران و پیراپزشکان تشکر می‌کنم و به روح بلند همه شهدای مدافع سلامت ادای احترام می‌کنم.
وی افزود: اگر بخواهیم از زحمات پرستاران و جایگاه این عزیزان تجلیل کنیم باید هر روز یک مراسم برای تجلیل از آن‌ها برگزار کنیم، ولی این مراسم که سالی یکبار و در روز ولادت بزرگ بانوی اسلام برگزار می‌شود در واقع نمادی از قدردانی ما از جامعه پرستاری است.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: همه بزرگان تاریخ، در ادیان، فرهنگ‌ها و مذاهب مختلف به گونه‌ای از پرستاران و پرستاری تجلیل و تقدیر کرد‌ه‌اند که این نشان از بزرگی جایگاه پرستاری و افرادی است که این مسئولیت مهم را پذیرفته و انتخاب کرده‌اند.
وی با تاکید بر اینکه پرستاری واقعا کار هر کسی نیست، خطاب به پرستاران اظهار کرد: سالانه تعداد افرادی که وارد سن اشتغال شده و مسئولیتی را قبول می‌کنند بالاست، ولی از این تعداد، تنها عده‌ای مسیر خدمت به دیگران را آن هم با آب شدن شمع وجودی خودشان، انتخاب می‌کنند. باید شکرگزار خداوند باشید که شما را در این مسیر قرار داده و در راستای خدمت به مردم حرکت می‌کنید.
امیر سرلشکر موسوی گفت: نامگذاری روز ولادت حضرت زینب (س) به نام روز پرستار، نامگذاری هوشمندانه‌ای بوده است. گفته می‌شود که این روز به این دلیل که حضرت زینب در واقعه کربلا از حضرت امام سجاد (ع) پرستاری می‌کردند به نام روز پرستار نامگذاری شده است؛ ولی این تنها دلیل این نامگذاری نبوده است، به نظرم صبر حضرت زینب (س) که الگو و اسوه برای همه ما است دلیلی بهتری برای نامگذاری ولادت ایشان به نام روز پرستار باشد.
وی در تشریح ابعاد صبر و صبوری تصریح کرد: سطح نازل صبر، تعبیر آن به معنای سکوت، آرامش و عکس العمل منفی نشان ندادن، است، در حالیکه صابر کسی است که در راستای هدفی که دارد در مقابل ناگواری‌ها، قدر ناشناسی‌ها، مشکلات و ... که ممکن است افراد عادی را هم تحت تاثیر قرار دهد، نه کُند، نه متوقف و نه منحرف شود.
فرمانده کل ارتش اضافه کرد: پرستاران با همه مشکلات و گرفتاری‌هایی که دارند، وقتی بر بالین بیمار حاضر می‌شوند هیچ دغدغه‌ای جز هدفی که دارند و آن التیامی بر آلام بیماران است، ندارند و در این مسیر هیچ مشکلی آن‌ها را نباید کُند، متوقف یا منحرف کند.
وی با تاکید بر این که ما در ارتش به خوب بودن و حتی ممتاز بودن قانع نیستیم، بلکه به دنبال الگو بودن و ارائه الگو هستیم گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران، مجموعه‌ای از انسان‌های با انگیزه و متعهد است که بهترین انتخاب را در زندگی خود کرده‌اند و در این سازمان که به "انضباط"، "سلامت کارکنان" و "رعایت سلسله مراتب" شناخته می‌شود، مشغول انجام وظیفه هستند. مجموعه بهداشت و درمان ارتش نیز به عنوان بخشی از ارتش جمهوری اسلامی ایران می‌تواند از مرز خوب و ممتاز بودن عبور کرده و خود را به عنوان الگو به جامعه معرفی کند.
وی در پایان بیان کرد: ما قدردان زحمات و تلاش‌های یکایک شما پرستاران، پزشکان و پیراپزشکان هستیم، ان‌شاءالله که دست به دست هم بدهیم و با عمل به وظایف خود شاهد موفقیت‌های روز افزون باشیم.
در ابتدای این مراسم، امیر دریادار دوم مداح معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی ارتش، با ارائه گزارشی از اقدامات بهداشتی و درمانی بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های ارتش، گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) و تبریک روز پرستار، گفت: پرستاران قلب تپنده هر مجموعه درمانی هستند که در تمام ایام شبانه روز حتی روز‌های تعطیل در مراکز درمانی حضور دارند و مشغول خدمت‌رسانی به بیماران هستند.
وی افزود: تعداد مرگ و میر بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ارتش یک دوم میانگین کشوری است، که بخش اعظمی از این مهم و موفقیت مدیون از خودگذشتگی پرستاران و پیراپزشکان عزیز است.
معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی ارتش با تجلیل از یاد خاطره شهدای سلامت خاطرنشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران ۲۲ شهید مدافع اسلام تقدیم کرده است که ۱۴ نفر از این شهدا از جامعه پرستاری بوده‌اند.
همچنین روسای اداره بهداشت و درمان نیرو‌های چهارگانه و بیمارستان‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در این ارتباط تصویری گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)