• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۵۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
علمی و فرهنگی
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران

حوزه سلامت به دلیل تحریم‌های ظالمانه در اولویت پژوهشی قراردارد

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به مسئله محور بودن نقطه آغاز پژوهش‌ها در کشور گفت: در این زمینه گلوگاه‌ها و نیاز‌های کشور در اولویت قرار دارد. حوزه سلامت به علت تحریم‌های ظالمانه‌ای که دامن کشور را گرفته، در اولویت است.

بحوزه سلامت به دلیل تحریم‌های ظالمانه در اولویت پژوهشی قراردارده گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از دیپلماسی عمومی و اطلاع رسانی دیپلماسی سازمان انرژی اتمی ایران، مهندس محمد اسلامی معاون رییس جمهور در هفته پژوهش؛ نمایشگاه پژوهش و فناوری و در مراسم رونمایی از سه رادیو داروی درمانی که به مجموع رادیو دارو‌های بومی شده پیوست و بازدید از نمایشگاه پژوهش و فناوری؛ در تشریح کاربردی کردن ایده‌هایی که به سمت پژوهش و فناوری می‌روند و رویکرد سازمان در این ارتباط افزود: سازمان انرژی اتمی به دلیل رسالت و مسؤولیت قانونی اش باید با سیاست‌های پابرجایی که دارد در راستای کمک کردن به پژوهش کشور در همه زمینه‌ها یاری رسان باشد.
وی خاطرنشان کرد: این سازمان با استفاده از ظرفیتی که در اختیار دارد و تعاملی که با جامعه بین الملل، محیط علمی و پژوهشی و مراکز پژوهشی داخل کشور دارد سعی می‌کند با ایجاد فرصت‌های متفاوت در هر رشته‌ای و جلب مشارکت ها؛ زمینه‌های صنعتی سازی و تجاری سازی نتایج پژوهشی را فراهم کند.
وی گفت: سالانه ۱ میلیون بیمار از خدماتی که سازمان انرژی اتمی در بخش پزشکی و جامعه سلامت کشور ارایه می‌کند؛ بهره مند می‌شوند.
آقای اسلامی با پرداختن به بخش صنعت و رویکرد سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: در حوزه صنعتی به دلیل تحریم‌ها یک سری صنایع دچار مشکل اساسی شده‌اند. سازمان در بخش اول سرویس دهی و پشتیبانی‌های تعمیراتی و در بخش و گام دوم توانسته با خلق فناوری و دستیابی به آن‌ها جایگزینی برایشان پیدا کرده و نیازمان به خارج از کشور را مرتفع کند.
رییس سازمان انرژی اتمی طرح ریزی جدید توسعه کاربرد پرتو‌ها را در اقلیم ایران مورد ارزیابی قرار داده و در این باره افزود: در حوزه کشاورزی آب، خاک و به ویژه بذر‌ها و توسعه کاربرد پرتوها، استاندارد سازی و دیررس نمودن میوه جات و سبزیجات و کنترل آفت‌ها مورد توجه قرار گرفته و با طرح یک برنامه جامع و استفاده از آمایش سرزمین، برای مدیریت بهتر محصولات؛ اقلیم ایران را به ۱۲ منطقه تقسیم بندی کردیم.
وی در حوزه کمبود برق در کشور گفت: یک ظرفیت ۱۰ هزار مگاوات را در چند سایت پیش بینی کرده ایم که بتوانیم با مشارکت‌هایی که جلب می‌کنیم و استفاده از ظرفیت‌های صنعتی و علمی کشور نیروگاه‌های هسته‌ایمان را گسترش دهیم و حداقل به سوی ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت حرکت کنیم. این برنامه بسیار بزرگ است و یک سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد دلاری است.
در نمایشگاه فناوری‌های هسته‌ای علاوه بر رونمایی از سه رادیو داروی درمانی شامل سرطان‌های پروستات، سر و گردن، روده بزرگ و یک رادیو داروی تشخیصی از بخش‌های دیگر دستاورد‌های پژوهشی سازمان نیز بازدید شد.
بذر‌های هیبریدی خیار که برای اولین بار در کشور تولید شده، دستاورد‌های مختلف در زمینه، سامانه تعیین نشتی سوخت در محفظه سیپینگ، تولید و عرضه نمونه ارتقاء یافته شتابدهنده الکترواستاتیک، تولید ایزوتوپ پایدار کربن به روش لیزری هم مورد بازدید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
این نمایشگاه با مشارکت پژوهشکده‌های کاربرد پرتوها، فیزیک و شتابگرها، فتونیک و فناوری‌های کوانتومی، پلاسما و گداخت هسته ای، کشاورزی هسته‌ای و مرکز مهندسی مواد با دستاورد‌هایی در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)