• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۳۰۷۶۳
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۰
علمی و فرهنگی » زنان و خانواده

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

خورش میگو ترش یکی از خورش‌های خوشمزه جنوبی است که در ترکیب آن از رب انار ترش استفاده و همراه با برنج یا نان سرو می‌شود.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، خورش میگو یکی از خورش‌های سنتی و پرطرفدار جنوبی است که با روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در این نوشتار می خواهیم دستور پخت خورش میگو ترش بندرعباس و خورش میگو ترش جنوبی را با دو روش مختلف به شما آموزش دهیم. برای ترش شدن خورش میگو متناسب با ذائقه خودتان می توانید از رب انار ترش، رب نارنج یا سرکه استفاده کنید.

 

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

 

خورش میگو ترش

مواد لازم خورش میگو ترش

  • میگو،​ ۵۰۰ گرم
  • پیاز، يک عدد بزرگ
  • رب انار ترش،​ يک عدد
  • رب گوجه فرنگی، يک قاشق غذاخوری
  • سیر، ۳ عدد
  • نمک و فلفل سیاه،​ به مقدار کافی
  • زردچوبه، ادویه میگو، به مقدار کافی
  • روغن، به مقدار کافی

 

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

 

طرز تهیه خورش میگو ترش
برای تهیه خورش میگو ترش جنوبی ابتدا باید میگو‌های را تمیز کنیدو رگ پشتی آن‌ها را بگیرید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود.
سیر را رنده کرده اضافه کنید و تفت دهید تا عطرش بلند شود.
فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه نموده مخلوط کنید.
میگو‌ها را اضافه نموده تفت دهید.
ادویه میگو را اضافه کنید مخلوط نمایید تا عطرش بلند شوند.
رب انار و گوجه فرنگی را اضافه نموده مخلوط نمایید و تفت دهید تا رنگ باز کنند.
يک فنجان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی حرارت ملایم میگو‌ها بپزند.
نمک را در ۱۰ دقیقه انتهای پخت اضافه کنید و وقتی خورش جا افتاد شعله را خاموش کنید.

خورش میگو ترش بندرعباس

مواد لازم خورش میگو ترش بندرعباس

  • میگو پاک شده و رگ زده،​ ۴۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ،​ ۲ عدد
  • سیر،​ ۴ حبه
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، فلفل پاپریکا، ادویه گراماسالا،​ به مقدار دلخواه
  • سرکه سفید، ۴ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی، ۶ عدد
  • رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت، يک عدد

 

خورش میگو؛ ​خورش سنتی و پرطرفدار جنوبی

 

طرز تهیه خورش میگو ترش بندرعباس
برای درست کردن خورش میگو ترش به سبک بندرعباس باید از شب قبل میگو‌ها را مزه دار کنید تا بویشان بزود.
برای مزه دار کردن میگو‌ها از ترکیب روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه گرم ماسالا و ۴ قاشق غذاخوری سرکه سفید استفاده کنید. میگو‌ها را که کاملا تمیز کرده اید به این مواد آغشته کنیدو در ظرف را ببندید و یک شب بگذارید در یخچال تا کاملا مزه دار شود.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دید تا طلایی شود.
سیر له شده را اضافه کرده تفت دید تا بویش بلند شود.
زردچوبه و فلفل قرمز تند را متناسب با ذائقه خودتان اضافه کنید و هم بزنید.
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ باز کند.
گوجه فرنگی‌های پوره شده را اضافه کنید و اجازه د هید آب گوجه‌ها کشیده شو.
میگو‌ها را اضافه کرده و يک دقیقه تفت دهید. زیاد تفت دادن میگو‌ها باعث سفت شدن گوشتشان می‌شود.
۲ لیوان آب جوش و عصاره گوشت را اضافه کنید و بعد از به جوش آمدن خورش در قابلمه را بگذارید و صبر کنید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد.


نکته؛​ خورش میگو را با برنج زعفرانی و انواع ترشی لیته و ترشی انبه سرو می کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)