• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۳۳۱۲
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

تاکید ائمه جمعه گنبدکاووس بر حفظ وحدت و برادری مسلمانان

ائمه جمعه شهرستان گنبد کاووس (امامان جمعه اهل سنت و تشیع) در مراسم افتتاحیه کنگره ملی یحیی بن زید (ع) بر حفظ وحدت و برادری مسلمانان تاکید کردند.

تاکید ائمه جمعه گنبدکاووس بر حفظ وحدت و برادری مسلمانانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس دراین مراسم که امروز با حضور استادان علمی و شخصیت‌های برجسته بین‌المللی، ملی و استانی در دانشگاه شهرستان گنبدکاووس برگزار شد با تاکید بر محبت اهل سنت به پیامبر (ص) و اهل‌بیت ایشان، گفت: بر همین اساس زیارت حضرت یحیی بن زید (ع) میان اهل سنت گلستان رواج دارد؛ اهل سنت اعتقاد دارد اگر کسی به پیامبر (ص) محبت داشته باشد، اما به اهل‌بیت ایشان کم توجهی کند، باید در ایمان خود تجدیدنظر کند.

آخوند عبدالباسط نوریزاد با بیان اینکه اهل سنت زیارت خاندان نبوت را افتخار و مایه عزت و سربلندی در دنیا و آخرت می‌داند، افزود: امامزاده یحیی بن زید (ع) که از خاندان نبوت هستند، جوانی ۱۸ ساله بودند که در مقابل ظلم ایستادند و ناجوانمردانه به شهادت رسیدند؛ پیام شهادت ایشان برای ما ایستادگی برابر ظلم و استکبار است.

امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس با اشاره به اینکه اساس دین اسلام، توحید و وحدت کلمه است: خاطرنشان کرد: حفظ وحدت، همبستگی، اخوت و برادری مورد تاکید دین مبین اسلام و پیامبر (ص) و اهل‌بیت ایشان است.

مدیرکل سازمان سازمان اوقاف و امور خیریه گنبدگاووس هم در مراسم افتتاحیه کنگره ملی یحیی بن زید (ع) گفت: سرانجام بعد از چند سال تلاش با همه مشکلاتی که وجود داشت مجمعی از علما، فضلا، پژوهشگران و نخبگان ملی و بین‌المللی در گنبدکاووس گرد هم آمده‌اند تا کنگره ملی یحیی بن زید (ع) برگزار شود.

حجت‌الاسلام روح‌الله سلیمانی‌فرد افزود: این کنگره اگرچه کنگره‌ای ملی محسوب می‌شود، اما مهمان‌هایی از کشور‌های لیبی، بحرین، لبنان، افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، گینه، ساحل عاج، بورکینافاسو و کشور‌های دیگر حضور دارند.

حجت‌الاسلام محمود ترابی امام جمعه گنبدکاووس هم در این مراسم با قدردانی از برگزارکنندگان کنگره ملی یحیی بن زید (ع)، تصریح کرد: این همایش مقدمه‌ای برای شناخت بیشتر این امامزاده و برای ترویج و تببین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه امامزاده یحیی بن زید (ع) و خاندان زید از سلاله پاک پیامبر (ص) هستند و در سراسر جهان از جمله کشور‌های آسیای میانه، قفقاز، عراق، یمن و ایران مورد تعظیم و احترام قرار دارند، افزود: این امامزاده از قدیم‌الایام مورد احترام اهل سنت منطقه بوده و به آن قرانکی امام می‌گویند. قرانکی در زبان ترکمنی به معنی تاریکی است؛ چون در قدیم بخشی از مسیر رسیدن به امامزاده یحیی بن زید (ع) در تاریکی قرار داشت به این نام مشهور شد.

امام جمعه گنبدکاووس تاکید کرد: این امامزاده می‌تواند پایگاهی برای ترویج حب به اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و زمینه‌ساز الفت بین مسلمانان در کشور‌های منطقه باشد.

در ادامه این مراسم، محمدحسین رجبی دوانی دبیر علمی کنگره ملی امامزاده یحیی بن زید (ع) با بیان اینکه این شخصیت مذهبی (یحیی بن زید) مورد احترام شیعه و اهل سنت منطقه است، گفت: اگرچه قیام این شخصیت برجسته ناکام ماند، اما شهادت یحیی بن زید (ع) پیامد اثرگذاری در بین مسلمانان منطقه جرجان زمین و شمال کشور داشت.

وی یادآور شد: علت ناکامی قیام یحیی بن زید (ع) حاکم بودن یکی از امرای بنی امیه بنام نصر بن سیار در خراسان بود که با سپاهی عظیم به جنگ با یحیی (ع) آمد و او را به شهادت رساند.

در کنگره ملی یحیی بن زید (ع) صاحبان ۱۸ مقاله برتر از مجموع ۱۰۰ مقاله رسیده به دبیرخانه آثار خود را به‌صورت حضوری یا مجازی قرائت کردند.

مراسم اختتامیه این کنگره ملی شامگاه امشب در شبستان حرم مطهر امامزاده یحیی بن زید (ع) گنبدکاووس با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود؛ دراین مراسم آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله نورمفیدی نماینده، ولی فقیه و امام جمعه گرگان و حجت‌الاسلام عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه سخنرانی می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۱۲۰ پروژه عمرانی در سوادکوه شمالی با اعتبار ۴۱۲ میلیارد تومان
اعلام محدودیت های ترافیکی ویژه مراسم نیمه شعبان در مشهد
قطعی اینترنت در قبوض مخابرات البرز با بسته هدیه جبران می‌شود
ساخت سریالی بر اساس کتاب «ماتی‌خان»
خنثی‌سازی طرح انفجار در تأسیسات انرژی مسکو
تدوین طرح راهبردی عفاف وحجاب در بویین میاندشت
غیرحضوری شدن فعالیت نوبت بعدازظهر مدارس ایذه
جشن بزرگ تا انقلاب مهدی در اردبیل برگزار شد
تولید بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در داخل کشور و ارائه روزانه ۵۰۰ قلم دارو به مردم
برگزاری نمایشگاهی با موضوع پیروزی «انقلاب اسلامی» در دبیرستان شاهد گرگان
فعالیت سامانه بارشی در استان کرمانشاه
حمایت قاطع فدراسیون از جهش دوچرخه‌سواری یزد
انقلاب اسلامی حق حاکمیت و مطالبه‌گری را به مردم بازگرداند
افغانستان بالاترین تلفات ناشی از انفجار مین را دارد
تمهیدات برای تردد زائران به مسجد جمکران از بزرگراه خلیج فارس
دفاع اساتید تراز اول کردستان از ولایت
میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آمادگی راهور فراجا برای ویژه مراسم نیمه شعبان در قم و تهران
اعزام ۳ هزار مددجوی کمیته‌امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی به اردوی فرهنگی
بهره‌مندی ۶ هزار نفر از آب پایدار در شهرستان زَهَک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
ضرورت ساخت نیروگاه‌های خودتأمین در کارخانه‌های سیمان
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)