• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۶۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
رئیس دیوان عدالت اداری:

کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها از ۲ سال به ۴ ماه

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: هم اکنون زمان رسیدگی به پرونده‌های بدوی از ۲ سال به ۴ ماه و رسیدگی به پرونده‌های تجدیدنظر به ۳ ماه رسیده است.

حجت الاسلام حکمتعلی مظفریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری با بیان اینکه دیوان عدالت اداری به تمامی پرونده‌ها و شکایت‌ها رسیدگی می‌کند، به برگزاری جلسه با دستگاه‌های مختلف برای رسیدگی به پرونده‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌های دیوان عدالت اداری برگزاری جلسات پیشگیری با مدیران دستگاه‌های مختلف برای آشنایی آنها با قوانین است.

رئیس دیوان عدالت اداری ادامه داد: برای رسیدگی بهتر به پرونده‌ها جلسات متعددی با دستگاه‌هایی که بیشترین تعداد پرونده را در دیوان عدالت اداری دارند، برگزار می‌شود تا این دستگاه‌ها علاوه بر آشنایی با قوانین در راستای قانون عمل کنند.

وی کاهش ورودی پرونده‌ها به دیوان عدالت اداری را اولین هدف این سازمان دانست و گفت: هدف دوم این است که افراد بدون صرف وقت طولانی بتوانند به حق قانونی خود برسند.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری تصریح کرد: برخی از دستگاه‌های دولتی عنوان کرده‌اند که برای اجرایی کردن قوانین نیازمند پرداخت هزینه هستند و در همین راستا در جلسه مشترکی با سازمان برنامه و بودجه مقرر شد تا مشکلات مالی این دستگاه‌ها حل شود.

رئیس دیوان عدالت اداری در خصوص اطاله دادرسی موجود در دیوان عدالت اداری، بیان کرد: در حال حاضر دیوان عدالت اداری با کمبود نیروی انسانی مواجه است و صرفا ۴۵ درصد نیرو لازم در دیوان عدالت اداری جذب و مشغول به کار هستند و در خصوص ۵۵ درصد باقی مانده با خلأ نیرو مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه سعی کرده ایم تا از ظرفیت تمامی همکاران خود در راستای خدمت به مردم بهره ببریم، عنوان کرد: هم اکنون زمان رسیدگی به پرونده‌های بدوی از ۲ سال به ۴ ماه و رسیدگی به پرونده‌های تجدید نظر به ۳ ماه کاهش یافته است.

رئیس دیوان عدالت اداری، گفت: با وجود کمبود نیرو، تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا تمامی پرونده‌ها مورد رسیدگی قرار گیرند و اطاله دادرسی کاهش یابد، اما برای تحقق ۱۰۰ درصدی این امر نیازمند افزایش شعبات در دیوان عدالت اداری هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری در خصوص پرونده‌های معوقه در دیوان عدالت اداری، گفت: پرونده‌هایی که بیش از هفت ماه در شعب بدوی و بیش از ۵ ماه در شعب تجدیدنظر باقی مانده باشند، در زمره پرونده‌های معوق شناخته می‌شوند؛ در حال حاضر ۲ هزار و ۴۰۰ فقره پرونده معوقه در شعب تجدید نظر و حدود ۳ هزار و ۵۰۰ فقره پرونده معوق در شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری وجود دارد. البته تا پایان سال تمامی این پرونده‌ها مختومه خواهند شد.

رئیس دیوان عدالت اداری در خصوص روند افزایش آمار شکایت‌های کارگر و کارکرفرما در ماه پایانی سال اظهار کرد: هر ساله پرونده‌های مربوط به شکایت کارگر و کارفرما با افزایش ۱۰الی ۱۲ درصدی مواجه می‌شوند و در مقاطعی از سال نیز شاهد افزایش پرونده اختلافی در این حوزه هستیم که عمدتا مربوط به مسائل اجتماعی هستند. بخشی از این موضوع مرتبط با پرونده‌های حوزه تامین اجتماعی و هیئت‌های حل اختلاف کارگری است و پرونده‌های حوزه کار و تامین اجتماعی بیشترین آمار پرونده‌ها را در دیوان به خود اختصاص داده اند.

وی درباره آخرین وضعیت اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری گفت: اصلاح ماده ۱۰۰ در قالب طرحی با مشارکت دیوان عدالت اداری در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است. بنا بود تا طرح اصلاح قانون دیوان عدالت اداری در کنار اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری در مجلس مطرح شود که به دلیل بررسی بودجه سال ۱۴۰۰ در دستور کار قرار نگرفت و پیش‌بینی می‌شود تا در سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ این موضوع در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)