• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۹۷۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۲
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

جهاد، کاری پرتلاش برای خنثی کردن نقشه دشمن است

پژوهشگر و نویسنده کتاب جهاد تبیین در اندیشه های رهبر انقلاب گفت: جهاد در فرهنگ قرآنی به هر کار پرتلاش برای خنثی کردن نقشه دشمن اطلاق می شود .

جهاد، کاری پرتلاش برای خنثی کردن نقشه دشمن استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما حجت الاسلام و المسلمین صلح میرزایی در برنامه صبح بخیر ایران شبکه یک سیما درباره کتاب جهاد تبیین افزود: جهاد در فرهنگ قرآنی به هر کار پرتلاش برای خنثی کردن نقشه دشمن اطلاق می شود ، حتی رهبر انقلاب به پرستاران گفتند که دشمن می خواهد مردم ما لبخند به لب هاشون نباشد، عرصه خیلی وسیعی دارد و جهاد نظامی آخرین تیر این اتفاق است و جهاد تبیین به معنی واضح کردن آن چه که در ذهن وجود دارد.
وی گفت: معنای زندگی مردم ما یک سری مفاهیم است از جمله امید . ملت این که ایران برای ماست و انقلاب برای ماست . برای حل مشکلات تلاش می کنند .
وی افزود : جهاد تبیین این معنی را دارد که من بی تفاوت نباشم به مشوش شدن ذهن شما و شما نسبت به من ، انرژی مثبت ، ذهن آرام و به فرمایش رهبر هر فردی چراغ اطراف خودش را روشن کند.
حجت الاسلام صلح میرزایی گفت: آرام شدن ذهن باعث می شود که هر کسی برای زندگی بهتر تلاش کند .
وی گفت: هر چیزی که احتیاج به توضیح داشته باشد ، در همین کتاب 34 به اضافه یک موضوع را فقط از بیانات رهبر انقلاب پیدا کردیم.
وی گفت : به جوان ما القا می شود که دولت پهلوی داشته ما را پیشرفت می داده و به سمت ژاپن می برده است ، بزک و تطهیر می کنند.
کارشناس برنامه افزود: مشکل معیشتی داریم اما نباید غبار بیاندازد روی دستآوردهای انقلاب و اینکه نقاط مشکل را پررنگ می کنند .
حجت الاسلام صلح میرزایی افزود: یقینا همه جای دنیا خوبی دارد اما از دبی و غرب فقط نقاط سفیدش را نشان می دهند و یک سری اخلاق های خوب دارند .ما حاضریم تا یاد بگیریم نقاط خوب شان را، نه این که وقتی نگاه به ایران داریم فقط سیاهی ببینیم و وقتی نگاه به غرب و کشورهایی که با آن دست دادند فقط سفیدی ببینیم و چهار تا جوان می گویند انقلاب اشتباه بوده، دست آوردهای چیز خاصی نبوده است ، و نسبت به آینده هم می گوید تاریک است و اینکه امیدش از دست می رود.
وی گفت: این بحث عمومی جهاد تبیین است، ولی در خانه باید روشنگری کنید، و نسبت به ذهن اطرافیان تان باید دغدغه داشته باشید.
کارشناس برنامه افزود: مسئولیت اجتماعی در همه جهان مهم است و در حال آموزش هستند،‌ جهاد تبیین جنبه درمانی است، خانواده ها به خاطر بحث کرونا مجبور شدند که موبایل را در اختیار فرزندان قرار بدهند و فاصله زمانی رسیدن فرد به محتوایی که حالش را بد کند زیر پنج ثانیه است و از آن طرف دارند روی ذهن بچه های ما کار می کنند و نمی خواهند که ایران و ایرانی نامش بلند شود و دشمن در خانه های ما نفوذ کرده است.
وی گفت: پیش بینی های رهبر به واقع محقق شده است و وقتی جریان تحریف شکست بخورد ، جریان تحریم هم شکست می خورد ، ما فضای حقیقی و دورهمی ، هیات ، مجلس داریم و دشمن این فضاها را ندارد.
کارشناس برنامه افزود: ما از صحبت های آقا 24 الزام را پیدا کردیم، مهمترین الزام جهاد تبیین عشق به مردم است،‌ خود آقا می فرمایند من همه مردم ایران را دوست دارم، حتی کسانی که با من مخالف هستند و من هر شب همه را دعا می کنم و محبت دارند حتی به کسی که مخالف هست و وقتی که می بینید کسی در حال گناه است از او بدتان نیاید بلکه از عمل او بدتان بیاید.
وی گفت: این همه خبر بد به فرد می رسد و جوان ما را با خبرهای بد قضاوت می کنند ولی باید ذهنش روشن شود و نکته مهم دیگر اخلاق خوب است و دیگری به هنگام بودن است، رهبر می گویند توابین ببینید که با شهدای کربلا در یک روز شهید شدند ولی تاثیر شهادت هر کدام را ببینید که توابین اول نیامدند بعد توبه کردند و آمدند و شهید شدند.
حجت الاسلام صلح میرزایی افزود: در جهاد تبیین دنبال ساکت کردن نیستیم، بلکه باید بدنبال باز کردن ذهن ها و قانع کردن دل ها باشیم.
وی گفت: باید گره ذهنی را باز کنیم ، خیلی مهم است که علاقه به معارف متعالی اتفاق بیافتد و فکر کنیم و هنرمندی این جا می آید و اینکه پیام زمخت ندهیم.
کارشناس برنامه ادامه داد: در قدم اول جهاد تبیین تمام نمی شود، روحیه ایرانی روحیه حماسی است و در شب یلدا شاهنامه می خوانند و همه جهان از حماسه خوش شان می آید، در قرآن آمده است پول دادن در مسیر خدا را هم جهاد می گویند.
وی گفت: جوان های ما دوست داشتند بروند و مدافع حرم بشوند، دغدغه شهدا را دارند ولی آقا می فرمایند جهاد عظیم دوران ما ، جهاد تبیین است و این تقاضا را از ما می کنند.
حجت الاسلام صلح میرزایی افزود: فرق تبیین با توجیه این است که توضیح دهند و کاستی ها را هم صادقانه بگویند و روشن گری کنند ولی هر چیزی را توجیه نکنید ، آسیب شناسی کنید و ذهن شرطی شده که خبرهای خوب را نشنود و رسانه نقشش مهم است که تاثیر بیشتری روی تصمیم گیری های مسئولین داشته باشد و مشکلات را در نقاط مختلف فیلم تهیه کنند و برای روشنی ذهن مسئولین نشان دهند تا ذهن شان روشن شود.
کارشناس برنامه گفت: اولین کار این است که میدان را بشناسید و جای دشمن و دوست را بدانید و رصد کنید و بعد محتوا تولید کنید، حاکمیت باید حمایت کند و باید موانع از جلوی هنرمندان و صاحب نظران برداشته شود و جهاد تبیین که یک کار مداوم است ، درازمدت دیده شود و سواد رسانه ای داشته باشیم و مسلح باشیم تا یک کشور شفاف و نورانی و آینده روشن را برای همه ترسیم کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)