• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۱۳۵۹
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

تاکید معاون درمان وزارت بهداشت بر ضرورت جلب رضایت بیماران در روند درمان

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که کوتاهی و یا نادیده گرفتن خواسته‌های بیماران می‌تواند برترین درمان‌ها را تحت الشعاع قرار دهد، تاکید کرد: باید در روند درمان رضایت بیمار مورد توجه باشد تا خدمات درخشان مدافعان سلامت خدشه دار نشود.

تاکید معاون درمان وزارت بهداشت بر ضرورت جلب رضایت بیماران در روند درمانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از­ وبدا، دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: باید تلاش کنیم در حوزه‌های مختلف سلامت خدمت بهینه با هدف ارتقای سلامت عمومی را ارایه دهیم.
­وی با بیان این که اداره بیمارستان‌ها یکی از سخت ترین، مسئولیت‌های مدیریتی است، اظهار کرد: باید در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بهترین و باکیفیت‌ترین خدمات به بیماران داده شود، خدمتی که حق مسلم بیمار است.
­معاون درمان وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را یکی از پیشروترین دانشگاه‌های کشور در حوزه بهره وری و ارایه خدمت دانست و گفت: باید روش‌های ارتقا بهره وری که در این دانشگاه انجام می‌شود به سایر دانشگاه‌ها تسری یابد.
­دکتر کریمی در ادامه به کاهش موارد سرپایی، بستری و فوتی‌های ناشی از کرونا اشاره کرد و افزود: کاهش موارد ابتلا نباید موجب نادیده گرفتن پروتکل‌ها و ساده انگاری­ شود.
وی تاکید کرد: باید ریکاوری پرسنل حوزه سلامت به صورت حساب شده و دوره‌ای مورد توجه روسای بیمارستان‌ها باشد.
­دکتر کریمی با بیان این که دستورالعمل‌های مراقبت‌های بهداشتی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است، عنوان کرد: باید با مدیریت و نظارت کافی خدمات درمانی و بهداشتی در این ایام تعطیل نشود.
­معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: در این جشنواره ضمن تقدیر از برترین باید راهکار‌های اساسی برای کاهش مشکلات سایر بیمارستان‌ها مورد توجه باشد.
 
محرومیت زدایی در دستورکار است
وی توجه بیشتر به مشکلات مناطق محروم خصوصا حاشیه تهران را خواستار شد و افزود: بخشی از این مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که ارایه خدمات بهداشتی و درمانی با هدف کاهش محرومیت زدایی باید در دستور کار باشد.
­برخورد قاطع با تخلفات، موارد ارجاع از دولتی به خصوصی، تعرفه ها، عدم رعایت انطباق و مقابله با زیر میزی از دیگر مواردی بود که دکتر کریمی با هدف اجرای عدالت اسلامی در نظام سلامت به آن اشاره کرد.
­معاون درمان وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت رضایت بیماران گفت: باید خواسته‌های منطقی بیماران به بهترین شکل­ و با تمرکز بر سلامت بیمار و جامعه تامین شود.
­وی با تاکید بر این که عدالت و تعالی خصوصا در مناطق محروم در نظام سلامت بیش از پیش دیده شود، اضافه کرد: امروز در هر مرحله‌ای که هستیم باید به سمت بهتر شدن حرکت کنیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)