• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۹۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

فعالیت درمانگاه‌های خصوصی و خیریه شبانه روزی در تعطیلات نوروزی الزامی است

سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت با تاکید مجدد بر ضرورت برنامه ریزی دقیق، اجرا و نظارت کامل بر نحوه ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران در تعطیلات نوروز، گفت: فعالیت درمانگاه‌های خصوصی و خیریه شبانه روزی در تعطیلات نوروزی الزامی است.

فعالیت درمانگاه‌های خصوصی و خیریه شبانه روزی در تعطیلات نوروزی الزامی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر سلیمان حیدری سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی دقیق، اجرا و نظارت کامل بر نحوه ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران در تعطیلات نوروز سال جدید، عنوان کرد: تعطیلات نوروزی سال ۱۴۰۱، با توجه به فعال بودن بیماری کرونا و کاهش محدودیت‌های کرونایی سفر­ نسبت به دو سال گذشته و پیش بینی افزایش مسافرت‌های نوروزی حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: برهمین اساس ضرورت دارد حوزه‌های نظارتی معاونت درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی نسبت به پیش بینی و برنامه ریزی لازم به منظور مدیریت و اعمال برنامه‌های نظارتی لازم بر اساس تغییر در حجم مسافرت‌های نوروزی و به تبع آن میزان بار مراجعه بیماران به مراکز تشخیصی و درمانی و یا افزایش بیماران کرونایی منطبق با چارچوب اعلامی طرح سلامت نوروزی اقدام کنند.
 
ضرورت حفظ کامل ظرفیت کاری بخش‌های اورژانس در تمام بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی
دکتر حیدری با بیان اینکه دستورالعمل مذکور به تمام بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی، درمانگاه‌ها و سایر مراکز تشخیصی و درمانی درگیر در طرح سلامت نوروزی ابلاغ شده و بر اجرای کامل و دقیق آن تاکید شده است، تصریح کرد: حفظ کامل ظرفیت کاری بخش‌های اورژانس، ویژه CCU/ICU/NICU/PICU و دیالیز در تمام بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی از جمله خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی و نظارت جدی بر فعالیت آنان ضرورت دارد.
سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت در ادامه پیش بینی لازم به منظور افزایش بخش‌های غیرفعال در صورت مواجهه با افزایش بار مراجعه بیماران و نیازمند تخت بستری بالاخص در صورت افزایش مراجعه بیماران کرونایی را ضروری دانست و گفت: فعالیت تمامی درمانگاه‌های خصوصی و خیریه شبانه روزی در ایام تعطیلات نوروزی الزامی بوده و هرگونه کاهش فعالیت و یا تعطیلی موسسات مذکور باید با هماهنگی و تایید معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام پذیرد.
وی تصریح کرد: بخش‌های پاراکلینیک بیمارستانی مانند آزمایشگاه، مراکز تصویربرداری و داروخانه‌ها به صورت شبانه روزی فعال و کاهش فعالیت و یا توقف فعالیت آن‌ها باید با هماهنگی معاونت درمان با اعلام آمادگی فعالیت در مواقع ضرور انجام پذیرد.
به گفته دکتر حیدری برنامه ریزی به منظور حضور فعال متخصصین و فوق تخصص‌های مربوطه جهت تعیین تکلیف بیماران به ویژه در بیمارستان‌های آموزشی الزامی است.
سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر پیش بینی و تامین دارو، تجهیزات و سایر اقلام و ملزومات پزشکی، از الزام واحد‌های پاسخگویی و رسیدگی به شکایات در دانشگاه‌ها و مراکز تشخیصی و درمانی فعال و شکایات مردمی با قید فوریت و تا رفع مشکل خبر داد.
وی در پایان بیان کرد: بیمارستان‌ها و مراکز تشخیصی و درمانی، ملزم به همکاری با بازرسان و ناظران وزارت متبوع و همکاران نظارتی آن معاونت خواهند بود.
 
­
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان یازدهمین کنگره ملی شعر بسیج در زنجان
ممنوعیت تردد مرزنشینان از مرز تمرچین
نایب قهرمانی ورزشکار کردستانی در مسابقات پاراگلایدر
امضای تفاهم نامه آبرسانی به ۹۰۰ روستای دارای تنش آبی در آذربایجان غربی
کاهش ذخایر آب سد‌های استان بوشهر
دانشجویان امروز، افسران جنگ نرم فردا هستند
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حسینعلی جعفری
صعود کوهنوردان قمی به قله شیرباد «بام خراسان»
حمایت از نخبگان ، دغدغه مشترک همه مسئولان
گره ترافیکی حرم حضرت عبدالعظیم و بازار قدیم ری باز می‌شود
دعوت چهار کشتی گیر نونهال کردستانی به اردوی تیم ملی
گشایش نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم در دیزج‌دیز خوی
برگزاری مسابقات ورزش های الکترونیک
۷۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی در تدارک برگزاری انتخابات شورا‌ها
قاتل خاموش در میانه جان یک نفر را گرفت
اعلام ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته کتاب
دو خانه تاریخی دامغان به سرمایه‌گذار واگذار شد
آخرین قطعه لوله‌گذاری طرح انتقال آب به شهر‌های شمالی کرمان
مصدوم شدن 6 نفر در تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب‌آهن
اعزام ۱۴۰۰ نفر از دانش آموزان آذربایجان غربی به مناطق عملیاتی جنوب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)