• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۹۴۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی:

قانون جهش تولید دانش بنیان، توان صندوق نوآوری و شکوفایی را بیشتر کرد

مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس شورای اسلامی باعث شد تا توان صندوق نوآوری و شکوفایی بسیار بیشتر شود.

قانون جهش تولید دانش بنیان، توان صندوق نوآوری و شکوفایی را بیشتر کردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد محمودیان مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در خصوص رویکرد جدید این صندوق در پشتیبانی کمی و کیفی از شرکت های دانش بنیان گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری از سال ۹۲ برای ارائه خدمات مالی به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان راه اندازی شد و در حال حاضر بالغ بر ۶۰ خدمت به موسسات و شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌کنیم که با توجه به شعار سال جاری و تاکید روی بحث تولید و اشتغال، ظرفیت این خدمات در صندوق نوآوری و شکوفایی ایجاد شده است.

وی افزود: ما خدماتی مختلفی همچون کمک های بلاعوض، خدمات توانمندسازی آموزشی، کمک در بحث سرمایه گذاری خطر پذیر در شرکت های دانش بنیان، ارائه انواع تسهیلات و صدور ضمانت نامه های مورد نیاز به شرکت های دانش بنیان را ارائه می کنیم.

محمودیان با اشاره به اینکه برای پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان، تعامل خوبی با نهادهای مالی دیگر صورت گرفته است، افزود: از بانک‌های بزرگ کشور که بتوانند به عنوان عامل های صندوق نوآوری و شکوفایی عمل کنند و با بروکراسی و فرآیند کاغذبازی کمتر و البته تضامین مناسب بتوانند خدماتی را در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار دهند، رایزنی هایی صورت گرفته است.

وی گفت: قانون جهش تولید دانش بنیان که به عنوان یک طرح در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، باعث شده تا سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی در سال جاری افزایش یابد و عاملیت صندوق توسعه ملی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی صورت گیرد. با اجرای این قانون توان صندوق نوآوری و شکوفایی بسیار بیشتر شده است.

مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: علاوه بر موارد ذکر شده، درصدد هستیم که با همکاری بانک های بزرگ تجاری مشارکت در طرح های دانش بنیان پذیر را با همکاری این بانک ها صورت دهیم و جلساتی هم با بعضی از بانک ها در همین رابطه در ابتدای سال و اواخر سال گذشته صورت گرفته است.

محمودیان گفت: به دنبال این هستیم که با افزایش میزان مشارکت و سرمایه گذاری خطرپذیر در سال جاری، ریسک‌هایی که به صندوق و شرکت‌های دانش‌بنیان تحمیل می‌شود تعدیل شود.

وی با عنوان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی برای تامین مالی شرکت های دانش بنیان باید از دیگر ظرفیت های موجود در کشور نیز استفاده کند، گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱ پیش‌بینی شده است که بانک ها پنج هزار میلیارد تومان را در اختیار شرکت هایی که از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی می شوند، قرار دهند. صندوق نوآوری و شکوفایی نیازهای مختلف این شرکت ها را احصا می کند و ما این آمادگی را داریم که خودمان را با شرایط این شرکت‌ها تطبیق دهیم تا بتوانیم خدمت‌رسانی بهتری داشته باشیم و با همکاری صندوق توسعه ملی و صندوق پژوهش و فناوری و صندوق های جسورانه بورسی، خدمات درخوری را ارائه کنیم.

وی گفت: قبلاً در بعضی از استان ها هیچ صندوق پژوهش و فناوری وجود نداشت اما الان بالغ بر شصت صندوق پژوهش و فناوری در کشور فعالند و به طور متوسط برای هر استان دو صندوق پژوهش وفناوری داریم.

مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: ممکن است افرادی باشند که بگویند من هنوز شرکتی ندارم ولی ایده دارم که می‌خواهم تجاری کنم. این افراد می توانند به مراکز رشد و یا پارک های علم و فناوری و یا شتاب دهنده دانش بنیان که تعداد قابل توجهی هستند مراجعه کنند. این مجموعه ها، فضای کار اشتراکی را در اختیار این افراد قرار می دهند تا محصول به مرحله عرضه به بازار برسد. سپس آن شتاب دهنده، سرمایه گذار جذب می کند و ایده خریداری می شود و افراد به شرکتی متصل می شوند تا به تولید محصول بپردازند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بنام خدا
اگر ما زمین های کشاورزی( حدود ۵۰ میلیون هکتار ) ، کوه ، دره ، کویر و ....... را کنار بگذاریم ، خیلی خیلی سریع و راحت می توان به هر ایرانی ۵۰۰۰ متر مربع ، زمین رایگان داد...
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)