پخش زنده
امروز: -
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار طی اطلاعیهای از اجرایی شدن فرآیند پرداخت مطالبات سنواتی سهامداران –سودهای رسوبشده- همزمان با عید سعید فطر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، بر اساس این اطلاعیه مقرر شده از تاریخ ۱۴ اردیبهشت مقارن با روز عید سعید فطر، شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) از طریق شرکتها و استفاده از اطلاعات سجامی سهامداران، امکان پرداخت مطالبات سنوات قبل سهامداران را فراهم کند.
سید محسن دهنوی نماینده مجلس،امروز در فضای مجازی نوشت: پس از ابلاغ قانون بودجه ۱۴۰۱ و بخشنامه سازمان بورس، تمامی شرکتهای بورسی، موظف به واریز سود تقسیمی از طریق سجام هستند.
بر اساس اطلاعیههای منتشره از سوی ۹۳ شرکت متقاضی پرداخت سود، در سال جاری تا کنون ۲۶ شرکت روش واریز سود را نسبت به سال گذشته تغییر داده و سجامی شدهاند، اما همچنان ۲۲ شرکت، غیرسجامی هستند که سازمان بورس باید هر چه سریعتر تغییر روش واریز سود این شرکتها را پیگیری کند.
متأسفانه شرکتهای با نماد وصنا، ولشرق و ثبهساز به بهانه واریز سود از سجام، زمانبندی تقسیم سود خود را به تأخیر انداختهاند.
سازمان بورس نباید اجازه تاخیر واریز سود شرکتها به این بهانه را بدهد. سودهای رسوبشده مردم طی سالیان گذشته نیز حقالناس است که واریز آن از طریق سجام باید هر چه سریعتر در دستور کار قرار گیرد. فقط به واریز سود امسال اکتفا نشود و تمامی مانده سود سالهای پیش، از سجام پرداخت شود.