• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۲۳۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

گره‌گشایی از مسائل دانش‌بنیان‌ها به دست خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ارتباط با زیست‌بوم نوآوری برای مجلس بسیار مهم است و اگر بدانیم چه گره‌هایی با بهره‌گیری از حوزه دانش‌بنیان باز می‌شود بیش از امروز، به سمت آن می‌رویم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما: مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی پس از برگزاری رویداد همرسان ارائه شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه مالی و تجاری در پاویون خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، در خصوص مباحث مطرح شده در این نشست، اظهار کرد: خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه طی مدتی که فعالیت خود را آغاز کرده و در راستای تغییر تعریف نحوه استفاده از زیست‌بوم نوآوری برای حل مسائل کشور، موارد موردنیاز مجلس را برنامه‌ریزی کرده است.

وی افزود: گره‌گشایی از مشکلات و مسائل کلان کشور، توسط این خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه و از طریق ارتباط با زیست‌بوم نوآوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآفرین فراهم می‌شود.

طغیانی ادامه داد: طی این جلسه چندین مورد برای همکاری مطرح و با ارائه راهکار‌های رفع مشکلات در حوزه‌های بیمه، بانک، فعالیت‌های ابزار‌های پرداخت، آموزش نیروی انسانی، بررسی شد. امروز می‌بایست این فعالیت‌ها گسترده‌تر از قبل انجام شود، زیرا حوزه نوآوری نیاز مبرم داریم.

طغیانی تصریح کرد: ارتباط با زیست‌بوم نوآوری برای مجلس بسیار مهم است و اگر بدانیم چه گره‌هایی با بهره‌گیری از حوزه دانش‌بنیان باز می‌شود، بیش از امروز، به سمت آن می‌رویم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص نقش نوآوری و فناوری در اقتصاد کشور و جایگاه آن در سیاست‌گذاری‌ها، ابراز کرد: زمان نسبت به گذشته تفاوت بسیاری داشته، زیرا یک‌زمان با ابزار‌های قدیمی و روش‌های سنتی کار‌ها به‌نوعی انجام می‌شد و تمام فعالیت‌ها تقلید از روش‌های سنتی بود، اما امروز این‌گونه نیست و ابزار‌ها تماماً به‌روز شده و تغییر کرده‌اند و ما در حال استفاده از این ابزار‌ها هستیم.

وی افزود: ما می‌توانیم نوآوری را متناسب‌سازی کنیم، زیرا نیاز روز ما استفاده و با بهره‌گیری اکوسیستم و زیست‌بوم نوآوری است و راهکار حل مشکلاتمان است.

طغیانی در خصوص نقش خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه در گسترش فناوری در حوزه دولت و مجلس عنوان کرد: در این زیست‌بوم، تسهیلگران خدمات‌دهنده و پلتفرم‌های مختلفی فعال هستند و هرکدام نقش‌آفرینی خود را بر عهده دارند، اما اگر می‌خواهیم این تعاملات برقرار شود نیازمند نهاد متناسب با آن هستیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه یک مرکزی است که می‌خواهد این ارتباط را برقرار کند و اگر بخواهیم از آن بهره‌مند شویم باید این ارتباط برقرار شود.

وی تاکید کرد: نقش کمیسیون اقتصادی در این حوزه مانند دیگر کمیسیون‌های مجلس است. باید متناسب با نیاز خود در حوزه‌های موردنیاز از نوآوری استفاده کرده تا این فرهنگ نوآوری در مجلس جاافتاده و از آن بهره‌مند شویم.

پاویون قوه مقننه در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ از ۲۰ لغایت ۲۳ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، سالن ۴، از ساعت ۱۰ تا ۱۸ پذیرای علاقه‌مندان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان یازدهمین کنگره ملی شعر بسیج در زنجان
ممنوعیت تردد مرزنشینان از مرز تمرچین
نایب قهرمانی ورزشکار کردستانی در مسابقات پاراگلایدر
امضای تفاهم نامه آبرسانی به ۹۰۰ روستای دارای تنش آبی در آذربایجان غربی
کاهش ذخایر آب سد‌های استان بوشهر
دانشجویان امروز، افسران جنگ نرم فردا هستند
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حسینعلی جعفری
صعود کوهنوردان قمی به قله شیرباد «بام خراسان»
حمایت از نخبگان ، دغدغه مشترک همه مسئولان
گره ترافیکی حرم حضرت عبدالعظیم و بازار قدیم ری باز می‌شود
دعوت چهار کشتی گیر نونهال کردستانی به اردوی تیم ملی
گشایش نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم در دیزج‌دیز خوی
برگزاری مسابقات ورزش های الکترونیک
۷۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی در تدارک برگزاری انتخابات شورا‌ها
قاتل خاموش در میانه جان یک نفر را گرفت
اعلام ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته کتاب
دو خانه تاریخی دامغان به سرمایه‌گذار واگذار شد
آخرین قطعه لوله‌گذاری طرح انتقال آب به شهر‌های شمالی کرمان
مصدوم شدن 6 نفر در تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب‌آهن
اعزام ۱۴۰۰ نفر از دانش آموزان آذربایجان غربی به مناطق عملیاتی جنوب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)