• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۸۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در سفر فرمانده کل سپاه به گلستان مطرح شد:

سپاه خدمت‌رسانی به مردم را هرگز از دستور کار ‌خارج نمی‌کند

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه "خدمت‌رسانی به مردم را هرگز از دستور کار خود خارج نمی‌کنیم زیرا در اولویت ما قرار دارد‌"، افزود: سپاه با همکاری وزارت نیرو به ۱۰هزار روستا آبرسانی می‌کند.

سفرفرمانده کل سپاه به گلستان باهدف پیگیری پیشرفت زیرساختهای دفاعی و محرومیت زداییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در سفر به گلستان گفت: در این سفر پیشرفت زیر ساختهای دفاعی و آمادگی واحد های رزمی و طرح های محرومیت زدایی و سازندگی و کمک و امداد به مردم استان به دست همکاران سپاه و بسیج را ارزیابی می کنیم.
سرلشکر سلامی با اشاره به پیشرفت زیر ساختهای اساسی کشور گفت: قرارگاه سازندگی حضرت خاتم الانبیاء(ص) حدود ۴۰۰ طرح بزرگ ملی فعال دارد و چرخ هیچ طرحی متوقف نیست و تلاش می کنیم که علاوه بر اینکه از نظر آمادگی دفاعی در سطح کشور نیرو های ما رشد شتابدار خود را انجام می دهند و با تغییرات فن آوری دائم در حال رشد هستند به موازات آن موضوع امداد به مردم و خدمت رسانی به مردم را هرگز از دستور کار خود خارج نمی کنیم زیرا در اولویت ما قرار دارد .
سردار سلامی افزود: در سطح کشور با مشارکت و همکاری سپاه و بسیج و همراهی با دولت در طرح های مربوط به محرومیت زدایی از جمله آبرسانی به روستاهای فاقد آب برنامه های مفصلی داریم و تقریبا ده هزار روستا را با وزارت نیرو برنامه ریزی کردیم که آبرسانی کنیم.
وی گفت: در طرح های مربوط به ساخت و ساز خانه های روستایی مشارکت بسیار وسیعی داریم و هم در مناطق روستایی و هم در مناطق حاشیه شهر ها برای کمک به مردمی که بضاعت ساخت خانه ندارند مشارکت بسیار گسترده داریم و هم سپاه های استان ها و هم قرار گاه سازندگی حضرت خاتم الانبیاء (ص) در گستره ملی در این مسئله مشارکت دارند.
سردار سلامی افزود: در زمینه طرح های مربوط به راه های روستایی در روستاهای دارای جاده های سخت گذر برای تردد آسان روستائیان کار های بزرگی در دست انجام داریم.
وی با اشاره به هدف گذاری برای کمک های مومنانه و کمک های معیشتی به مردم گفت: تا امروز هفت مرحله کمک های معیشتی بین یک میلیون و پانصد هزارخانواده از سوی سپاه و بسیج کل کشور انجام شده و با شرایط فعلی مربوط به عادلانه سازی یارانه ها تلاش می کنیم فشار اولیه طرح به مردم محروم را با کمک های سپاه و بسیج و سایر نهادهای حمایتی از جمله ستاد اجرایی فرمان امام ،بنیاد مستضعفان ، کمیته امداد امام خمینی ، آستان قدس و خیران کاهش دهیم .
سردار سلامی افزود: ما خود را مدیون مردم می دانیم و از مردم صمیمانه تشکر می کنیم که در مقابل هجمه های رسانه های دشمن ایستاده اند و به خصوص در این شرایط مردم کاملا هوشیارانه و آگاهانه شکیبایی می کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)