• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۰۶۳۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

راه اندازی پارک علم و فناوری در دانشگاههای علوم پزشکی

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت : با به روز رسانی اساسنامه پارک‌های علم و فناوری حوزه سلامت، دانشگاه‌های علوم پزشکی قادرندپارک فناوری سلامت راه اندازی کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر محمدرضا منظم  افزود: در اساسنامه پیشین تنها کلان مناطق آمایشی می‌توانستند پارک علم و فناوری سلامت راه اندازی کنند و به این ترتیب حداکثر تعداد پارک‌ها محدود به ۱۲ کلان منطقه موجود بود.
راه اندازی  پارک علم و فناوری در دانشگاههای علوم پزشکی
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت افزود: بنا به تقاضای دانشگاه‌ها و همینطور شرکت‌های فعال و محصولات تولیدی در جلسه کمیته فنی پارک‌های علم و فناوری سلامت اساسنامه مورد بازنگری قرار گرفت و به موجب آن فضا برای دانشگاه‌هایی که ظرفیت و زیرساخت‌های لازم برای ایجاد پارک دارند فراهم شده است.

وی با بیان اینکه در زنجیره نوآوری و فناوری در وزارت بهداشت زیرساخت‌های تجاری‌سازی مانند مراکز نوآوری، مرکز رشد و پارک‌های علم و فناوری ایجاد شده است، گفت: نهایت تلاشمان را به کار خواهیم گرفت تا هم محصولات بیشتری تولید کنیم و هم کیفیت محصولات را افزایش دهیم.

منظم اظهار داشت: در نگاه کمی یکی از افق‌های تعیین شده افزایش دو برابری شرکت‌های دانش بنیان از نگاه کیفی افزایش محصولات تولیدی این شرکت‌ها تعیین شده است.

وی با اشاره به حداقل معیار‌هایی که برای راه‌اندازی پارک‌های علم و فناوری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی تعیین شده است گفت: حداقل تعداد شرکت، محصول، ویژگی‌های زیر ساختی مانند زمین، فضای استقرار، منابع مالی و مشارکت منطقه‌ای از نظر همکاری استانداری و شهرداری و امور شهرسازی‌ها ضروری است.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: پارک‌های قبلی که با رویکرد کلان منطقه شکل گرفتند به فعالیت خود ادامه خواهند داد، فقط در بازه‌های زمانی مشخص مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. اگر پارک علم و فناوری در حوزه سلامت نتواند سه سال متوالی ضوابط و معیار‌های تعیین شده را در ارزیابی‌ها محقق کند پس از دریافت تذکر، لغو مجوز خواهند شد.

منظم تاکید کرد: به دنبال این هستیم که ظرفیت راه‌اندازی پارک علم و فناوری حوزه سلامت در اختیار دانشگاه‌هایی قرار بگیرد که توانمندی، زیرساخت، ظرفیت فنی و انگیزه کافی در این حوزه را داشته باشند.

وی از موافقت اولیه برای راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت زاهدان خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نخستین مجوز پارک علم و فناوری حوزه سلامت را بر مبنای مدل جدید از کمیته فنی پارک‌ها در دفتر توسعه فناوری سلامت دریافت کرده است.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت به تغییرات اساسنامه جدید اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند در صورت دریافت مجوز با تصویب اعضای هیات امنا اساسنامه خود را با اتکا به شرایط بومی منطقه تدوین و مصوب کنند و پس از تایید معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اساسنامه اختصاصی آن‌ها جهت دریافت موافقت اصولی به شورای گسترش ارسال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه پارک‌های علم و فناوری سلامت به سه دسته نوپا در حال توسعه و توسعه یافته تقسیم خواهد شد، گفت: این دسته بندی جهت ایجاد پارک‌ها برای تسهیل در راه‌اندازی و شروع به فعالیت بر مبنانی توان بالقوه دانشگاه‌هاست.

منظم اظهار داشت: پارک نوپا پس از راه‌اندازی در بازه زمانی مشخص ارزیابی خواهد شد و اگر مسجل شود که حایز توانایی‌های لازم است برای دریافت موافقت اصولی به شورای گسترش ارائه می‌شود و پس از آن امتیازات یک پارک علم و فناوری سلامت را دریافت می‌کند.

وی گفت: هم اکنون ۱۳ پارک از اساسنامه مبتنی بر کلان مناطق داریم و با تایید مجوز پارک دانشگاه آزاد زاهدان در کمیته فنی بالغ بر ۱۴ پارک علم و فناوری در حوزه سلامت داریم.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)