• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۴۰۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۳
سیاسی » مجلس

ضرب الاجل ۶ ماهه مجلس به دستگاه‌ها برای اتصال به درگاه ملی صدور مجوز

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر پیگیری اجرای قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار به دستگاه‌های ذیربط تا آبان ماه فرصت داد تا به درگاه مذکور متصل شوند در غیر این صورت از ابزار‌های نظارتی استفاده خواهد شد.

ضرب العجل ۶ ماهه مجلس به دستگاه‌ها برای اتصال به درگاه ملی صدور مجوزبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خانه ملت، دکتر محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (سه شنبه، سوم خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید در خصوص قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار گفت: موضوع کسب و کار مهم است و لازم می‌دانم بعد از دو جلسه‌ای که صحن در نظارت ستادی روز شنبه داشت، جمع‌بندی ارائه کنم چرا که موضوعات مهم تسهیل در حوزه کسب و کار از جمله چالش‌های جدی مردم و به ویژه جوانان است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این زمینه یک مورد اصلاح مواد (۱) و (۷) اصل ۴۴ قانون اساسی است و مورد دیگر قانونی که تصویب و از اردیبشهت ماه قانون برای اجرا ابلاغ شد که بحث تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار است. در ابتدا از عزیزانمان در وزارت امور اقتصاد و دارایی، وزیر اقتصاد و آقای سیاح که مسئول مستقیم این کار است، تشکر می‌کنم. آن‌ها با انگیزه و با درایت پای این کار آمدند و مطمئن باشید مجلس در پیگیری این موضوع در همه زمینه‌ها پای کار است چرا که موضوع اشتغال و گرانی دو موضوع جدی و اساسی امروز جامعه محسوب می‌شود.

وی گفت: وزیر اقتصاد و همکاران فنی در وزارت اقتصاد و دارایی به این نکته توجه کنند که درگاه ملی مجوز‌های کسب و کار در حوزه مسائل فنی و کندی سیستم اشکالاتی دارد که حتماً این موارد باید رفع شود تا بهانه از دستگاه‌هایی که زیر بار اجرای آن نمی‌روند، گرفته شود.

رئیس قوه مقننه توضیح داد: طبق قانون در درگاه ملی مجوز‌ها ۴ کار باید انجام شود؛ صدور، تمدید، استعلامات و توسعه کسب و کار این ۴ کار است که فعلاً در مرحله صدور قرار داریم و باید ۳ کار دیگر نیز باید حتما انجام شود. دستگاه‌هایی که باید به درگاه ملی مجوز‌ها بیایند باید بتوانند این ۴ کارکرد را داشته باشند.

قالیباف با تأکید بر اتصال مجوز‌های صنفی به درگاه ملی مجوز‌ها اظهار داشت:

صنف‌هایی هنوز وارد این مجموعه نشده‌اند این در حالی است که بخش‌های قابل توجهی از شغل‌ها و کار‌ها در حوزه صنف‌ها است. همکاران در اتاق اصناف و مجموعه‌هایی که مسئول این کار هستند باید به سرعت اقدامات را در دستور کار قرار دهند و هیأت مقررات‌زدایی هم اصلاح این فرآیند را باید انجام دهد. البته آن‌ها فعال هستند، اما باید این کارکرد‌ها را انجام دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: از طرف همکاران مجلس و مسئولیتی که در پیگیری و اجرای قانون دارم، صریح و شفاف می‌گویم مطمئن باشید مجلس همان طور که در نوبت قبل زمان‌بندی اعلام کرده است تصمیم دارد زمان‌بندی برای آینده ارائه کند تا بعضی از دستگاه‌ها مانند شهرداری، کانون کارشناسان، سازمان نظام پزشکی، اتاق‌های ایران، تعاون و فراجا که به درگاه وارد نشده‌اند، در آبان ۱۴۰۱ جلسه پیگیری این مسئله برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از اکنون تا آبان سال جاری حوزه معاونت نظارت به همراه کمیسیون جهش تولید مکلفند ماهانه گزارش مرتبط با پیشرفت کار در این مجموعه‌ها را در اختیار نمایندگان و کازیوی آن‌ها قرار دهند و در آبان ماه در صحن مجلس به آن گزارش‌ها رسیدگی می‌کنیم؛ همه دستگاه‌ها بدانند اگر اقداماتی بر زمین مانده بود که مجلس از همه ابزار نظارتی خود از تحقیق و تفحص، سوال، ارجاع به قوه قضائیه تا استیضاح، کار را پیش می‌برد تا بحث روند اشتغال در کشور برای یک بار جمع شود.

رئیس قوه مقننه تأکید کرد: این زمان‌بندی دقیق است و ماهانه گزارشی انجام می‌گیرد و آبان ماه روز تعیین تکلیف خواهد بود. دیگر روز تذکر دادن نیست ما دیگر تذکرهایمان را به حد کفایت داده ایم و این فرصتی است تا صد درصد دستگاه‌ها در بخش اشتغال فعال شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
استاد!
"ضرب العجل" نه
ضرب الاجل
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)