• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۸۴۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر سرتیپ آشتیانی:

محصولات نظامی ایران می‌تواند در تأمین امنیت عراق مؤثر باشد

وزیر دفاع کشورمان در دیدار با وزیر کشور عراق گفت: محصولات نظامی وزارت دفاع ایران می‌تواند در کمک به تأمین هرچه بیشتر امنیت در کشور عراق مؤثر باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع؛ امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دیدار با «الغانمی» وزیر کشور جمهوری عراق با اشاره به اقدام شایسته پارلمان عراق در خصوص تصویب قانون جرم انگاری روابط با رژیم صهیونیستی گفت: این اقدام ضربه بزرگی به سیاست عادی‌سازی روابط با این رژیم نامشروع وارد کرده است .
وزیر دفاع با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران تجربه ارزشمندی در مبارزه با تروریسم دارد گفت: طراحی، تولید و ساخت و فناوری تسلیحات و تجهیزات کلیه نیروهای مسلح ( نظامی و انتظامی) در وزارت دفاع صورت می گیرد و حوزه های ماموریتی وزارت کشور عراق بسیار مرتبط با حوزه محصولات تولیدی نظامی و انتظامی وزارت دفاع است که این موضوع می تواند در کمک به تأمین هر چه بیشتر امنیت در کشور عراق موثر باشد.

محصولات نظامی ایران می‌تواند در تأمین امنیت عراق مؤثر باشد محصولات نظامی ایران می‌تواند در تأمین امنیت عراق مؤثر باشد محصولات نظامی ایران می‌تواند در تأمین امنیت عراق مؤثر باشد محصولات نظامی ایران می‌تواند در تأمین امنیت عراق مؤثر باشد محصولات نظامی ایران می‌تواند در تأمین امنیت عراق مؤثر باشد

امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران افزود : در زمان حمله داعش به عراق، جمهوری اسلامی ایران نه تنها امکانات و تجهیزات نظامی در اختیار نیروهای مسلح عراق قرار داد بلکه رزمندگان ایرانی دوشادوش رزمندگان عراقی در صحنه نبرد نیز مجاهدانه حضور داشتند.
امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اشتراکات اجتماعی، مذهبی و تاریخی که نقش تعیین کننده ای در تعمیق و تقویت بیشتر پیوندهای دو کشور ایران و عراق داشته است افزود: نگاه ما به عراق تابعی از سه رکن اساسی حمایت از وحدت و یکپارچگی عراق، کمک به تحکیم ثبات و امنیت و مشارکت در توسعه و آبادانی کشور عراق است.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه برخی از کشورها با دوستی و همدلی کشور ایران و عراق موافق نیستند، تصریح کرد: بر همین اساس مسئولان دو کشور می بایست نگاه جدی تر و عمیق تر جهت مقابله با این تخریب ها و کارشکنی ها داشته و نسبت به تقویت همکاری‌ها اهتمام و انسجام بیشتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه دو کشور ایران و عراق در منطقه حساسی از غرب آسیا واقع شده اند، خاطرنشان کرد: تروریسم یکی از ابزارهای غرب و نظام سلطه برای توجیه حضور خود در منطقه و عاملی برای اختلاف بین کشورهای اسلامی و تضعیف و فرسایش ظرفیت امت اسلامی است.
امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به اقدامات مشترک کشورهای عراق و ایران و سوریه در نبرد با تروریسم گفت: معتقدیم این کشورهای منطقه و غرب آسیا هستند که باید امنیت منطقه را مدیریت کنند و تا زمانی که نیروهای فرامنطقه ای در این خطه حضور داشته باشند امکان دستیابی به ثبات و صلح ناممکن است.
امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه یکی از اساسی‌ترین اصول سیاست خارجی رئیس جمهور ایران همگرایی، تقویت، همبستگی و همکاری با کشورهای همسایه خصوصاً عراق است گفت: این موضوع در جمهوری اسلامی ایران در بالاترین سطح بر توسعه و تعمیق روابط با عراق فارغ از تغییرات و جابجایی دولت ها تاکید شده است.
وزیر دفاع ایران با اشاره به همکاری در بخش انرژی و تبادل زائرین بین دو کشور خصوصاً در ایام اربعین که همگی نشان از هم تنیدگی ارتباطات دو کشور دارد بیان کرد: امیدواریم با اتمام کرونا شاهد رونق همکاری‌های بیشتری در این زمینه باشیم و نقش وزارت کشور عراق در تامین امنیت و ثبات در عراق به ویژه زوار عتبات عالیات و اربعین حسینی بسیار موثر و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


«الغانمی» وزیر کشور جمهوری عراق نیز در این دیدار با تاکید بر پیشینه همکاری مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق گفت: ایران همواره در برهه های مختلف در کنار عراق ایستاده است و ما هیچگاه کمک های این کشور و زحمت مجاهدان ایرانی را در مبارزه با تروریسم فراموش نمی کنیم.
وی با تأکید بر همکاری همه جانبه جمهوری عراق با کشور ایران تصریح کرد: قطعاً همکاری دو کشورایران و عراق می تواند به تکامل بخش های مختلف جمهوری عراق به ویژه امنیت و بخش های اقتصادی این کشور کمک های شایانی کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این پیروزی مبارکمان باشد .
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)