• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۰۸۴۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

آغاز روند تأیید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی در فارابی

معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی از آغاز ثبت نام متقاضیان تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانی فیلم اول در باشگاه کارگردان‌های فیلم اولی‌های بنیاد سینمایی فارابی خبر داد.

آغاز روند تأیید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی در فارابیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، حبیب ایل بیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی ضمن اشاره به آغاز ثبت نام و فرآیند تأیید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی از ۱۱ تیرماه از طریق سامانه باشگاه فیلم اولی‌های فارابی اظهار داشت: با توجه به واگذاری روند تأیید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی به بنیاد سینمایی فارابی، نیازمند طراحی فرآیندی بودیم که هم بتواند به افراد واجد شرایط ساخت فیلم خدمت‌رسانی کند و هم استعداد‌های موجود در سراسر کشور را شناسایی و به سینمای حرفه‌ای کشور معرفی کند. در همین راستا سامانه احراز تأیید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی در باشگاه فیلم اولی‌های بنیاد سینمایی فارابی طراحی و راه ‎اندازی شده است.
وی با اشاره به مصوبه قبلی شورای مدیران سازمان سینمایی در سپردن مسئولیت تأیید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی به بنیاد سینمایی فارابی مطابق اختیارات رئیس سازمان و حسب اسناد بالادستی و آئین‌نامه‌ها از استقرار دبیرخانه تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی در فارابی خبر داد و اعلام داشت: مرحله اول فرآیند تائید صلاحیت متقاضیان کارگردانان فیلم اولی از تاریخ ۱۱ تیرماه و از طریق نشانی https://fcfaval.ir خواهد بود.
ایل بیگی در ادامه تأکید کرد: با اصلاحاتی که دستورالعمل تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی داشته است تلاش شده تا مجموع فعالیت‌های فرهنگی و هنری افراد به ویژه تجارب آن‌ها در تولیدات کوتاه، مستند و غیرسینمایی مورد توجه قرارگیرد که این دستورالعمل بر روی سامانه مذکور در دسترس است.
معاون سازمان سینمایی از ویژگی‌های استقرار این دبیرخانه در بنیاد سینمایی فارابی را تسهیل در بررسی صلاحیت‌ها، شفاف‌سازی روند‌ها و فرآیند‌ها و عدالت محوری در ایجاد زمینه مساعد برای همه استعداد‌ها برای ورود به سینما عنوان کرد.
معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی ادامه داد: سابق بر این افرادی که تهیه‌کننده و سرمایه‌گذار مشخصی نداشتند عملاً از چرخه ورود به سینما باز می‌ماندند، حتی اگر سرشار از استعداد بودند. لیکن در فرآیند پیشرو بنا بر آن است که فارغ از جریان سرمایه همه افرادی که استعدادی در کارگردانی و فیلمسازی دارند بتوانند از شرایط ورود به سینما بهره‌مند شوند و از این‌رو راه‌اندازی دبیرخانه تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی در بنیاد سینمایی فارابی را باید گامی در جهت تحقق شعار عدالت محوری دولت و سازمان سینمایی دانست.
ایل بیگی در پایان بیان کرد: تائید صلاحیت حرفه‌ای امری جدا از فرآیند تصویب فیلمنامه‌هاست و در واقع هر فردی که متقاضی ورود به عرصه کارگردانی برای اولین بار است ابتدا باید صلاحیت او در شورای ذیل این دبیرخانه تصویب و سپس می‌تواند مانند سایر کارگردانان برای تصویب فیلمنامه خود به ارشاد مراجعه کند.
براساس این خبر، متقاضیان ساخت فیلم اول می‌توانند با مراجعه به لینک https://fcfaval.ir/instruction.pdf پس از مطالعه دستورالعمل و با توجه به شرایط مندرج در آن به سامانه مراجعه نمایند. ابتدا باید در سامانه فرآیند عضویت طی شود و پس از انجام مراحل آن، با اطلاعات کاربری وارد سامانه می‌شوند و نسبت به تکمیل اطلاعات درخواستی اقدام می‌نمایند. در نهایت بعد از ثبت درخواست، صلاحیت متقاضی بررسی شده و به ایشان اطلاع‌رسانی می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال قانون خودروهای آلاینده نیازمند سامانه های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)