• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۷۲۹۷
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۶
قزوین » سیاسی

ایران کانون تصمیم گیری منطقه

امام جمعه موقت قزوین گفت: نشست سران سه کشور ایران، ترکیه و روسیه در تهران نشان از اقتدار جمهوری اسلامی دارد .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، حجت الاسلام سید مهدی خضری در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرایران کانون تصمیم گیری منطقه قزوینافزود: نشست سران سه کشور نشان می دهد که ایران اسلامی امروز قدرت تصمیم گیر در منطقه است .

وی گفت : امروز مقام معظم رهبری به رییس جمهور ترکیه گوشزد می کند که آمریکا را از منطقه بیرون کنید که باعث ناامنی خود شما می شود این یعنی اینکه هر روز بر اقتدار جمهوری اسلامی افزوده می شود.

امام جمعه موقت قزوین افزود :  مساله حجاب مهم است اما نباید درگیر هیاهو بشویم چون رهبر معظم انقلاب گفتند باید این جریان را معقول برنامه ریزی کرد.

این خطیب نماز جمعه قزوین با بیان اینکه در این مساله برخی مذهبی ها در دام دشمن افتاده اند، افزود: در تمام مسایل انقلاب یک اصل استراتژی، یک راهبرد و یک تاکتیک و روش داریم که در این مساله اصل و استراتژی جمهوری اسلامی چیزی است که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم فرموده اند.

وی گفت: با توجه به این فرمایش، مسئولان باید با کانون های فساد مبارزه کنند و در جریان بی حجابی باید تقسیم بندی صورت گیرد.

خضری افزود: یک عده از کسانی که بی حجاب هستند اینها قطعا کانون ترویج فساد و بی حجابی نیستند و قصدی ندارند و به انقلاب و شهدا علاقه مند هستند اما یک عده کانون ترویج فساد در کف خیابان و در مراکز و اصنافی هستند که هر روز مرزها را می شکنند و باید با آن اصناف مبارزه کنیم.

وی با بیان اینکه چرا این اصناف مجوز می گیرند و مشکل در جایی است که به آنها مجوز می دهد، افزود: این واحدها شبکه درست کرده و راهکارهای قانونی دارند و باید امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای مباره با کانون های فساد وقت بگذارند تا به شکل قانونی با آنها مبارزه کنیم.

خطیب نماز جمعه قزوین گفت : تاکتیک و روش ما در این حوزه مانند گشت ارشاد است که گاهی در اجرای آن ممکن است اشتباهی رخ دهد و باید نیروی انتظامی مراقبت کند چون اصلا زن در انقلاب اسلامی تکریم پیدا کرد و بزرگ شد و نباید نیروی انتظامی تکریم و شان یک زن را مورد خدشه قرار دهد.

خضری  افزود: اگر در روشی اشتباه داریم باید آن را اصلاح کنیم و روشهای دیگر را امتحان کنیم چون دشمن اشتباهات تاکتیکی را به استراتژی سرایت می دهد و دشمن می گوید جمهوری اسلامی با دین و فساد کاری نداشته باشد که این دعوا را از اول انقلاب داریم.

امام جمعه موقت قزوین گفت :  همه اینها حواشی است که معیشت و اقتصاد مردم را هدف قرار گرفته است تا مسوولان در طول این چهار ساله درگیر یک حاشیه باشند و اقتصاد کشور را درست نکنند.

وی افزود: امروز دشمن در جمهوری اسلامی می خواهد کاری کند که فکر کنیم در اقلیت هستیم درحالیکه در جشن روز غدیر در تهران سه میلیون جمعیت به وسط میدان می آید و سرود سلام فرمانده در ۲۶ کشور اجرا می شود و باید سکوت ماریپچ را میثم تماروار بشکنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و پیکان در تهران
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
دستگیری حفاران غیرمجاز در رومشکان لرستان
در پی پایش شبانه «انگوران» ماهنشان؛ غذا دادن به حیات وحش ممنوع
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۶ دی ۱۴۰۴
پلمب ۶ نمایشگاه خودرو متخلف در خرم‌آباد
نقص فنی لوکوموتیو عامل تاخیر در حرکت قطار همدان به مشهد
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۶ دی ۱۴۰۴
کشف ۲۶۸ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق در زنجان
تایید نهایی ۳۴ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در زنجان
اوقات شرعی اهواز، ۶ دی ماه ۱۴۰۴
برنامه‌ریزی برای توسعه شهرک صنعتی بیلوردی هریس
کار آفرینی بانوی لرستانی با طعم قارچ
پیشرفت ۶۸ درصدی ساخت ۳۶ کیلومتر بزرگراه زاهدان–بیرجند
وقتی نفس بادگیرها تنگ می شود
ورزشی‌های پنجم دی ماه در استان سمنان
آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین پارک جنگلی جنوب شرق کشور
روایت خبرنگار لرستانی از حال وهوای زائران در سرزمین وحی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود
هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غرب کشور
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
انتخابات تناسبی، مشارکت در انتخابات شوراها را رونق می‌دهد
بارش باران در شمال و شمال غرب کشور
بارش برف و باران از فردا در کرمانشاه آغاز می شود
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
برای ایران
پزشکیان: اقتدار امروز کشور، مرهون ایثار شهیدان است
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ قرعه استقلال و سپاهان در یک هشتم نهایی، ۹ دی
امروز پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو – معلم دانشگاه فرهنگیان
اعلام فهرست اولیه تیم ملی فوتسال برای جام ملت‌های آسیا
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
پاکسازی مسیر جاده جواهرده از زباله   (۱ نظر)