• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۳۲۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۴
ورزشی » فوتبال و فوتسال

مهدی: بدون چانه زنی روز‌های بیشتری به اسکوچیچ دادیم

مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ فدراسیون فوتبال گفت: اسکوچیچ بیشتر از فیفادی‌ها از ما روز و زمان خواسته که بدون چانه زنی در اختیارش قرار دادیم.

مهدی: بدون چانه زنی روز‌های بیشتری به اسکوچیچ دادیمبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، سهیل مهدی پس از نشست آموزشی و هم اندیشی معاونین اجرایی و مدیران تیم‌های لیگ برتر و دسته یک فوتبال ایران، گفت: چند سالی به خاطر کرونا نتوانستیم دور هم جمع شویم. این نشست‌ها را به صورت وبینار داشتیم، ولی خوشبختانه توانستیم میزبان تیم‌ها به خصوص مدیران باشگاه‌ها باشیم. نمایندگان باشگاه‌ها تشریف آوردند و ما هم تشکر می‌کنیم. می‌دانید که ما برای هر فصل یک جمع بندی داریم. قوانین داوری، موضوعات پزشکی، مسائل برگزاری مسابقات و به همین علت می‌خواستیم مشکلات دوستان را بشنویم. این فرصت را مغتنم شمردیم که دوستان نظراتشان را بگویند و هم اینکه ما خواسته‌هایمان را در یک نشست دوستانه اعلام کنیم که کیفیت لیگ بالاتر برود.
 
مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ فدراسیون فوتبال درباره اینکه فیفا نامه‌ای در خصوص حضور بانوان در ورزشگاه‌ها ارسال کرده، گفت: اگر چنین اتفاقی افتاده باید از مراجع بالاتر، وزارت ورزش و دستگاه نظارتی پیگیری شود. مسئله زیرساخت‌ها است و آن برنامه زمان بندی فیفا که احیانا در آن اعلام شده است. من اشراف کامل درباره متن نامه ندارم، اما فکر می‌کنم اگر فرآیند آن اجرایی شود، مجری و برگزار کننده تیم من و همکارانم خواهند بود.
 
مهدی اافزود: یکی از بزرگترین و مسائلی که ما داریم بحث هماهنگی و همفکری است. اکثر چالش‌هایی که به وجود می‌آید به خاطر انتظاراتی است که ما از باشگاه‌ها و متقابلا باشگاه‌ها از ما دارند. با این نشست‌ها اگر ما بتوانیم انتظارات یکدیگر را بشنویم و به حداقل برسانیم، مشخصا چالش‌های ما کمتر خواهد شد از جمله بحث روی نیمکت و صحبت‌هایی که می‌شود. رعایت برنامه زمان بندی مسابقات، لحظه‌ای که باید وارد ورزشگاه شوند، به موقع بیایند و به طور کلی آن دستورالعمل مسابقات که فصل الخطاب ما و باشگاه‌ها است و موضوع قضاوت‌هاست. ما وقتی تفسیر‌های خودمان را با هم مرور می‌کنیم، دغدغه‌هایمان به حداقل می‌رسد و به طور کلی چالش اصلی اجرای درست شیوه نامه‌های مسابقات است.
 
مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ فدراسیون فوتبال در خصوص آماده بودن ورزشگاه‌ها گفت: یکی از مشکلات عمده‌ای که ما داریم و از همین تهران شروع کنیم الان برای تیم‌های سایپا، پیکان و هوادار که در لیگ برتر و لیگ یک حضور دارند. کاری الان به لیگ دسته دوم ندارم. ما برای آن‌ها ۲ ورزشگاه داریم. آزادی و دستگردی که برگزاری این سخت است. شهر‌های دیگر را شما گفتید، مثلا شهید وطنی. خیلی دارند زحمت می‌کشند که شرایط را آماده سازند. چمن ورزشگاه آخرین قسمتی است که باید برسد. اگر آن برسد می‌توانند میزبان باشند. در غیر این صورت پیمانکار ورزشگاه باید پاسخگو باشند. ورزشگاه آبادان بخشی از آن تخریب شده است که امیدوارم برسد. کرمان، اراک و انزلی به شدت در حال کار کردن هستند و امیدوارم برسند.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره حق پخش تلویزیونی خاطرنشان کرد: ما یک حرکت بستری داریم که باید به نتیجه برسد. اکنون تعریفی از ساختار تجاری باشگاه‌ها در خصوص درآمد و کسب سود هایشان در روز مسابقه و خارج از مسابقه نداریم. در ساختار حقوقی و درآمد تجاری کشور قانونگذار آن را نه تنها برای ورزش بلکه برای فوتبال ندیده است به همین دلیل کار بستری را انتظار داریم، مجلس برای تصویب قوانین فوتبال و ورزش حرفه‌ای می‌تواند اقدام کند و متولی هم می‌تواند وزارت ورزش باشد. در کنار آن راه حل سریعی داریم یعنی اینکه باشگاه‌ها را به استقلال مالی برسانیم.
 
مهدی ادامه داد: سال گذشته بخش عمده‌ای از بیرون ماندن استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان به خاطر مسائل مالی بود. تحریم‌ها از یک طرف، که نمی‌توانند پول‌شان را بگیرند از طرف دیگر درآمدزایی که بتواند باشگاه‌ها را به استقلال مالی و انضباط اداری برساند. اینکه سر تاریخ قرارداد‌ها منعقد و پرداخت‌ها انجام شود، در این صورت انضباط مالی باعث خواهد شد باشگاه‌ها مستقل شوند که در ادامه ما می‌توانیم جرایم و سختگیری‌ها را شدیدتر کنیم، اما وقتی این‌ها را نداریم چه کنیم؟
 
مسئول برگزاری لیگ برتر درباره مجوز حرفه‌ای، عنوان کرد: خوشحال شدیم زارعی به بخش صدور مجوز حرفه‌ای اضافه شد که باسابقه و حرفه‌ای است. اجازه دهید در این خصوص مسئول مربوطه پاسخ دهد، چون همه کار‌ها برعهده اوست.
 
وی در پاسخ به این سوال که پیش از بازی‌های تیم ملی چند مسابقه لیگ برگزار شود و آیا اسکوچیچ درخواست زمان بیشتری داشته است، گفت: ما جواب او را زودتر گرفتیم و در برنامه‌ریزی‌ها لحاظ کردیم. او بیشتر از روز‌های فیفادی از ما روز و زمان خواسته که بدون چانه زنی در اختیارش قرار دادیم. موفقیت تیم ملی هدف سازمان لیگ است و برنامه ما در کنار آن تنظیم شده است. تلاش ما این است تیم ملی را بدون دغدغه راهی جام جهانی کنیم.
 
مهدی در پاسخ به این سوال که آیا با پایان نیم فصل جام جهانی شروع می‌شود، عنوان کرد: اگر اتفاق خاصی پیش نیاید مواردی مانند گرد و غبار فکر می‌کنم این اتفاق بیفتد.
 
مسئول سازمان لیگ درباره بازی‌های برگزار نشده و اینکه چه راهکاری دارید در فصل جدید این اتفاق نیفتد، تصریح کرد: این اتفاقات به دلایل شرایط خاص بود و خارج از فضای فوتبال بنابراین آرزو می‌کنم این اتفاق نیفتد.
­
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)