• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۵۵۷۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
سیاسی » دولت
مخبر:

امکانات خوبی برای تردد زائران اربعین در استان کرمانشاه فراهم شده است

معاون اول رئیس جمهور از پایانه مرزی خسروی بازدید کرد و از نزدیک در جریان زیرساخت‌ها و تمهیدات اندیشیده شده برای تردد زائران در ایام اربعین حسینی قرار گرفت.

امکانات خوبی برای تردد زائران اربعین در استان کرمانشاه فراهم شده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور پیش از ظهر امروز (شنبه) در جریان سفر به استان کرمانشاه با حضور در شهرستان قصر شیرین، از بخش‌های مختلف پایانه مرزی خسروی بازدید کرد و از پروژه‌های عمرانی و برنامه‌های در دست اقدام برای تکمیل زیرساخت‌ها و تجهیز امکانات جهت خدمت به زائرین اربعین مطلع شد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با تعدادی از مردم و زائرین که در این پایانه حضور داشتند گفتگو کرد و دستورات لازم را جهت رفاه حال زائران صادر کرد.

در جریان این بازدید مسئولین استان و مدیران پایانه مرزی خسروی نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای تسهیل سفر اربعین و تردد زائران به معاون اول رییس جمهور ارائه کردند و به تشریح برنامه ریزی‌ها برای ارتقاء خدمات و تکمیل زیرساخت‌ها طی روز‌های آینده پرداختند.

بر اساس گزارش ارائه شده در حال حاضر ۱۴ هزار متر مربع از ۱۲ هکتار پایانه مرزی خسروی مسقف است و دو سالن جدا با امکانات گرمایشی و سرمایشی و سایر امکانات رفاهی برای رفت و برگشت زائران درنظر گرفته شده است.

همچنین امکانات بهداشتی در داخل و خارج پایانه فراهم شده و ۵۸ گیت برای عبور زائران تدارک دیده شده است که هر یک از این گیت‌ها مجهز به اتاق جداگانه با امکانات و تجهیزات لازم است.

مسئولان پایانه مرزی خسروی در جریان بازدید امروز معاون اول رئیس جمهور اعلام کردند که راه‌های منتهی به این پایانه به طور کامل آسفالت شده و سیستم ایمنی و خط کشی جاده‌ها و همچنین علائم راهنمایی و رانندگی، مبلمان جاده‌ای و خدمات رفاهی تکمیل شده است و نصب سایبان و مه پاش در مرز‌ها در دست اقدام است که تا ۱۰ روز آینده تکمیل خواهد شد و زائران می‌توانند از ساعت ۵ صبح تا ۵ عصر از این پایانه استفاده کنند.

معاون اول رئیس جمهور پس از این بازدید با حضور در جلسه ستاد مدیریت و ساماندهی زائران اربعین در محل پایانه مرزی خسروی با بیان اینکه اهمیت اربعین حسینی بر هیچ یک از مردم و به خصوص اعضای ستاد اربعین پوشیده نیست، گفت: افتخار بزرگی نصیب اعضای ستاد شده که خادم زوار امام حسین (ع) باشند و بی تردید در ثواب زیارت زائرین و شیفتگان حضرت اباعبدالله (ع) شریک خواهند بود.

مخبر با قدردانی از زحمات و تلاش‌های انجام شده توسط اعضای ستاد اربعین و همه دست اندرکاران برگزاری این راهپیمایی با بیان اینکه امکانات خوبی برای تردد زائران در استان کرمانشاه فراهم شده است، گفت: در بازدید از مرز خسروی تصور نمی‌کردم که این حد از امکانات فراهم شده باشد، ولی تا کنون اطلاع رسانی کافی در خصوص این موضوع انجام نشده است.

وی از رسانه‌ها و رسانه ملی خواست در خصوص تجهیزات و تمهیدات مستقر در تمام پایانه‌های مرزی از جمله مرز خسروی اطلاع رسانی لازم را انجام دهند تا مردم مشارکت و همراهی جدی تری در زمانبندی روز‌های سفر و انتخاب مرز‌ها برای تردد داشته باشند و کمتر با مشکلات ناشی از ازدحام و گرمای هوا مواجه شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)