• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۱۷۹۸۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۵

علامتی که می‌گوید شما قطعا به آنفولانزا مبتلا شده‌اید

آنفولانزا همانند خیلی دیگر از بیماری‌ها علائمی دارد که با آنها آشنا هستیم اما از یک علامت آن بی‌خبرید.

علامتی که می‌گوید شما قطعا به آنفولانزا مبتلا شده‌ایدبه گزارش سرویس وبگردی سازمان صدا وسیما، تشخیص علائم اولیه آنفولانزا می‌تواند به جلوگیری از شیوع بیماری و همچنین درمان آن قبل از پیشرفتش کمک کند.علائمی چون؛ تب ناگهانی، بدن درد، لرز و...اما علامتی وجود دارد که میتواند شما را سریعتر به تشخیص این بیماری نزدیک کرد.
مهرناز بانو اشرف گنجویی، در مورد علائم آنفلوآنزا گفت: علائم بیماری آنفلوآنزا مثل خیلی از عفونت‌های ویروسیِ تنفسی، به صورت شروع تب ناگهانی، بدن درد، لرز، کوفتگی عضلات و درد ماهیچه‌ها شروع می‌شود.
 
وی افزود: بیمار برخلاف ویروس‌های دیگرِ سرماخوردگی، رینوویروس و ویروس‌های دیگر معمولا علائمی مثل آبریزش بینی را ندارد. گاهی اوقات بیمار ممکن است علائم گوارشی مثل حالت تهوع، اسهال خفیف، دل‌درد و دل‌پیچه داشته باشد.
 

علامتی که خاص آنفلوآنزاست

گنجویی در ادامه علائم عنوان کرد: مسئله خیلی مهم در آنفلوآنزا این است که به طور ناگهانی تب و بدن درد بیمار شروع می‌شود. در حالی که در عفونت‌های تنفسی ویروسیِ دیگر، معمولا بیمار این قدر به وضوح این علامت مشخص را ندارد.
 

دوره نهفتگی و درمان آنفلوآنزا

وی در مورد دوره نهفتگی و درمان این بیماری گفت: دوره نهفتگی آنفلوآنزا کوتاه است و معمولا بین ۳ تا ۷ روز است. در مورد دوره درمان، معمولا دو الی سه روز بیمار این علائم را دارد و در کمتر از سه، چهار روز علائم با استراحت، مصرف مایعات و مسکن تخفیف پیدا می‌کند.
 

چه زمانی آنفلوآنزا کشنده می‌شود؟

گنجویی در مورد خطر مرگ در اثر این ویروس تنفسی گفت: چیزی که ما در آنفلوآنزا به ان بسیار اهمیت می‌دهیم این است که نکند بیمار در دوره یک آنفلوآنزای ساده دچار ذات‌الریه شود. معمولا ذات الریه، هم می‌تواند با خود ویروس باشد و هم با عفونت‌های باکتریال باشد. در گذشته آن چیزی که باعث بالارفتن آمار مرگ و میر آنفلوآنزا می‌شد همین ذات‌الریه‌های باکتریال بود.
وی در مورد این عفونت‌ها گفت: باکتری «استافیلوکوک اورئوس» یکی از عوارض کشنده آنفلوآنزا می‌تواند باشد که بیمار دچار سرفه شده و تب قطع نمی‌شود. ترشحات خلطی و گاهی خونی پیدا می‌کند که حتما باید از نظر عفونت میکروبی بررسی شود.
گنجویی ادامه داد: در این حالت باید عکس ریه گرفته شود، بیمار معاینه شود و آنتی بیوتیک علیه آن میکروب که در واقع یک عفونت ثانویه است تجویز شود که اگر به موقع درمان شروع شود معمولا بیمار می‌تواند از این بیماری جان سالم به در ببرد.
 

راه انتقال آنفلوآنزا شبیه کرونا است

این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: راه انتقال آنفلوآنزا تقریبا مانند کرونا است. از طریق قطرات تنفسی آلوده بین بیمار و فرد سالم و همچنین استفاده از وسایل مشترکی که آلوده به ترشحات تنفسی فرد آلوده باشد (مثل حوله و یا لیوان مشترک) می‌تواند باعث انتقال بیماری به فرد سالم شود.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر، هنوز اولویت اصلی جامعه ما ویروس کرونا است. نباید این را از ذهن خود خارج کنیم؛ بنابراین همه تمهیداتی که باید برای کرونا انجام شود خیلی مهم است که آن را مدنظر داشته باشیم.
گنجویی در پایان خاطرنشان کرد: الان وضعیت ویروس آنفلوآنزا در کشور خیلی شدت ندارد. علت این است که هنوز مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند. زدن ماسک، شستن دست و ... کمک می‌کند که انتقال ترشحات آلوده صورت نگیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
من در جای دیگر خوانده بودم که یکی از علائم آنفلوآنزا آبریزش بینی است، اما در اینجا گفته شده که این علائم برای سرماخوردگی است.
تب وبدن درد مشخصه انفولانزاست
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکرد و بلداجی سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
قلع و قمع ۱۱ مورد دیوارکشی غیر مجاز در جویبار
قاسمی و رشیدپور به فینال ۲۰۰ متر آزاد راه یافتند
کاهش ۳ متر مکعبی الگوی مصرف ماهیانه آب در کهگیلویه و بویراحمد
۳۰ آبان؛ آخرین مهلت ارسال آثار به رویداد رسانه‌ای «هما»
حمل‌ونقل جاده‌ای ایران هوشمند می‌شود
از ابوغریب تا کاخ سفید
تکریم و تجلیل از اعضای وابسته ارتش در خوی
مهلت استعفای داوطلبان شوراهای روستا تا ۳۰ آبان
آغاز فصل جدید رقابت‌های سوارکاری پاییزه گلستان از فردا چهارشنبه ۲۱ آبان در گنبدکاووس
غرفه منطقه آزاد انزلی در نمایشگاه اینوکس کیش
همایش علمی و مدیریتی به مناسبت روز جهانی علم در اردبیل
تصادف مرگبار در همدان
پیروزی تیم ملی والیبال بانوان ایران در دیدار نخست
سازمان‌های بین‌المللی بازیچه دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند
دستاورد‌های ایران جان در آبادان و خرمشهر
افزایش ۶۱ درصدی دستمزد زندانیان شاغل
رعایت بهداشت فردی دانش‌آموزان و پیشگیری از شیوع شپش در مدارس
معرفی توانمندی‌ها و دستاورد‌های پایگاه‌های بسیج در نمایشگاه اسوه در ارومیه
بهره برداری از مدرسه عشایری روستای آب رزک اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)