• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۳۱۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۴
بین الملل » غرب آسیا
معاون سیاسی وزیر خارجه ايران

تحریم‌ها، بزرگ‌ترین پروژه نقض حقوق بشر در جهان

علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان، تحریم‌های ظالمانه را بزرگ‌ترین پروژه نقض نظام‌مند حقوق بشر در جهان دانست.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  معاون سیاسی وزیر امور خارجه، تحریم‌های ظالمانه را بزرگ ترین پروژه نقض نظام‌مند حقوق بشر در جهان دانست و تصریح کرد: امریکا مدیر این پروژه و بسیاری از کشور‌های غربی، کارگزاران و مجریان آن هستند.
آقای علی باقری در نشست با سفرای مقیم تهران در وزارت امور خارجه با اشاره به حمله تروریست‌ها به شهروندان بی‌گناه ایرانی در حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام گفت: حمله تروریستیِ شیراز، گواه دیگری بر حقانیت مسیر ما مبنی بر ایستادگی در برابر افراط‌گرایی خشونت‌آمیز و تروریسم داعش در منطقه است.
وی افزود: این حمله تروریستی نشان داد که ما، منطقه و جهان تا چه اندازه مدیون شهید سرافراز، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی هستیم؛ شهیدی که ثابت کرد جدی‌ترین قدرت در برابر تروریسم داعش است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای باقری با اشاره به سابقه درخشان جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با پدیده شوم تروریسم اظهار داشت: حمله تروریستی شیراز که جانِ ۱۵ انسان بی‌گناه به ویژه کودکان و زنان را گرفت، جمهوری اسلامی ایران را در مبارزه با تروریسم ثابت قدم‌تر خواهد کرد.
وی با اشاره به برخورد دوگانه غرب در قبال پدیده تروریسم، تصریح کرد: برخی کشور‌های غربی در قبال این حمله تروریستی ابراز انزجار نکردند و حتی از محکوم کردن آن حتی به‌صورت شفاهی خودداری کردند آنان حتی با کودکی که پدر، مادر و برادرش را در این حادثه تروریستی از دست داد نیز، ابراز همدردی نکردند.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به دروغ‌پراکنی گسترده و بی‌سابقه و انتشار اطلاعات نادرست درباره تحولات ایران از جانب رسانه‌های معاند و تحت حمایت برخی کشور‌های غربی در هفته‌های گذشته گفت: خشونت و هرج و مرجی که بر اثر مداخلات تحریک‌آمیز و شبهه‌افکنی برخی رسانه‌های تفرقه‌انگیز مستقر در برخی کشور‌های غربی بر تجمعات مسالمت‌آمیزِ شهروندان ما تحمیل شد، جان افراد بی‌گناه به ویژه ۳۰ پلیس را گرفت و صد‌ها مکان عمومی و خصوصی را ویران کرد و سوزاند. حتی آمبولانس‌ها و خودرو‌های آتش‌نشانی نیز از این خشونت در امان نماند.
آقای باقری خطاب به سفرای کشور‌های خارجی مقیم تهران افزود: آیا تاکنون از خود پرسیده‌اید که با وجود این که در چند هفته گذشته بار‌ها نام دختر ایرانی "مهسا امینی" را در مواضع مقامات غربی و اخبار و گزارش‌های رسانه‌های آنان شنیدید، چرا تاکنون هیچ اسمی از "زهرا پاپی"، دختر ده ساله اهل لرستان، "امیرحسین نارویی"، پسر ده ساله اهل زابل و ده‌ها کودک مبتلا به بیماری خاصی که به علت تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه و محرومیت از دسترسی به دارو‌های لازم برای این بیماران؛ به قتل رسیدند به گوشتان نخورده است؟ پاسخ روشن است؛ تحریم‌کنندگان حاضر نیستند به جنایت‌های ناشی از تحریم اعتراف کنند چه رسد به این که بخواهند برای آن فضاسازی سیاسی و رسانه‌ای کنند.
وی همچنین درباره مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: در روز‌های گذشته ابتکاراتی را با هدف پیشبرد و جمع بندی مذاکرات وین به هماهنگ کننده مذاکرات ارسال کردیم و امیدواریم این ابتکارات زمینه ساز تحرکی جدید در عرصه مذاکرات باشد.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه همچنین درباره تعامل با آژانس بین المللی انرژی اتمی برای رسیدگی به موضوعات ادعایی مربوط به تعهدات پادمانی ایران اظهارداشت: پیرو توافق صورت گرفته، هیات فنی جمهوری اسلامی ایران در روز‌های آینده به وین اعزام خواهد شد تا در این باره با مسئولان آژانس گفتگو کند.
در این نشست همچنین آقای نجفی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امورخارجه با قدردانی از کشور‌هایی که با محکوم کردن حمله تروریستی و بزدلانه به حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام، مراتب همبستگی خود را با دولت و ملت ایران اعلام کردند بر ضرورت مقابله همه کشور‌ها با تروریسم تاکید کرد.
وی با انتقاد از برخورد دوگانه دول غربی با مقوله حقوق بشر در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی؛ بر اعتقاد راسخ جمهوری اسلامی ایران به احترام و ارتقای حقوق بشر به ویژه حق برگزاری تشکلات و تجمعات مسالمت‌آمیز تاکید و توسل به اقدامات قهری یکجانبه و هرنوع دخالت در امور داخلی کشور‌ها را محکوم کرد.
در این نشست همچنین آقای کریمی، مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری به تبیین آخرین تحولات و دستاورد‌های زنان جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی پرداخت و برخی از این پیشرفت‌ها و دستاورد‌ها را با استناد به آمار و ارقام برای مدعوان به نمایش گذاشت.
این نشست با هدف تبیین ابعاد حادثه تروریستی داعش در شیراز و نیز تحولات چند هفته اخیر در کشورمان به منظور ارائه روایتی صحیح و مبتنی بر واقعیات برای جامعه دیپلماتیک مقیم ایران برگزار شد و اغلب سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های بین‌المللی مقیم تهران در سطح سفیر و دیپلمات‌های ارشد در دو نوبت صبح و عصر در آن شرکت کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
وی با انتقاد از برخورد دوگانه دول غربی با مقوله حقوق بشر در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی؛ بر اعتقاد راسخ جمهوری اسلامی ایران به احترام و ارتقای حقوق بشر به ویژه حق برگزاری تشکلات و تجمعات مسالمت‌آمیز تاکید و توسل به اقدامات قهری یکجانبه و هرنوع دخالت در امور داخلی کشور‌ها را محکوم کرد.
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)