• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۱
صفحه نخست » عمومی

رای گیری مجلس سنا درباره سوریه به تعویق افتاد

سناتور هری رید رهبر اکثریت دموکرات سنای امریکا از به تعویق افتادن رای گیری سنای امریکا درباره دادن مجوز اقدام نظامی علیه سوریه که قرار بود چهارشنبه صورت گیرد خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه ،  سناتور هری رید  افزود: من معتقد نیستم ما به رای گیری فوری نیاز داشته باشیم و باید به رئیس جمهور این فرصت را بدهیم با همه صد عضو سنای امریکا و 300 میلیون جمعیت امریکا در این باره صحبت کند.
آلن گریسون عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت فلوریدا و از اعضای کمیته امور خارجی کنگره هم تصریح کرد افکار عمومی و اکثر اعضای کنگره با اقدام نظامی آمریکا علیه سوریه مخالف هستند.
آلن گریسون گفت:« وقتی مردم آمریکا با جنگ مخالف باشند، هیچ دلیلی وجود ندارد که آمریکا بخواهد وارد چنین جنگی شود. نخبگان سیاسی آمریکا می توانند درباره صلح و جنگ تصمیم بگیرند اما می بینیم که افکار عمومی نظر خودشان را با مشارکت در طومارهای اینترنتی و اقداماتی از قبیل آن اعلام می کنند. مردم حق دارند نظر خودشان را در این زمینه بیان کنند. نتایج نظرسنجی ها نشان دهنده مخالفت شدید مردم آمریکا با هرگونه اقدام نظامی علیه سوریه است.یکی از اعضای کنگره آمریکا روز گذشته به من گفت بیش از یک هزار پیام الکترونیکی از حوزه انتخابی خود دعوت کرده است که از این جمع فقط سه نامه در حمایت از حمله به سوریه بوده است.»
وی  گفت:« دولت آمریکا مطالبی را مطرح می کند که هیچ اطمینان درباره صحت آن وجود ندارد. دولت آمریکا هیچ سند و مدرکی را فاش نمی کند که مدعی است توجیه کننده حمله نظامی به سوریه است.
اسکای نیوزعربی:مخالفت مردم و کنگره آمریکا با حمله بیش از حمایت از حمله است
همزمان شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی گزارش داد:مخالفت مردم و کنگره آمریکا با حمله نظامی به سوریه بیش از حمایت از این حمله است.
گزارشکر این شبکه در واشنگتن در گزارشی در این زمینه افزود: همان طور که اختلاف نظر شدیدی میان شهروندان آمریکایی درباره حمله نظامی این کشور به سوریه وجود دارد چنین اختلافاتی درکنگره آمریکا نیز دیده می شود و هر چند مخالفان این جنگ بیشتر ازحامیان آن هستند. مخالفان این جنگ در آمریکا با هشدار دادن تکرار حوادث عراق و افغانستان تظاهرات گسترده ای را در آمریکا به راه انداخته اند و تاکید دارند باید از طریق راه حل سیاسی به بحران سوریه پایان داد. همچنان برخی از اعضای کنگره آمریکا نیز بر این باورند توجیهات دولت این کشور برای حمله نظامی به سوریه متقاعد کننده نیست.
تد کروز عضو مجلس سنای آمریکا گفت: دولت آمریکا درباره حمله به سوریه در مسیر اشتباهی قرار گرفته است و طرح موفقیت آمیزی ندارد. حمله به سوریه در چارچوب دفاع از امنیت ملی آمریکا قرار ندارد.
یورونیوز: انزوای کاخ سفید روز به روز بیشتر می‌شود
شبکه تلویزیونی یورونیوز گزارش داد انزوای کاخ سفید در قضیه حمله به سوریه روز به روز بیشتر می شود.
این شبکه گزارش داد براساس نظرسنجی موسسه ایپسوس-رویترز که هفته گذشته انجام شده است، پنجاه و شش درصد از آمریکایی ها با حمله نظامی به سوریه مخالف و تنها نوزده درصد با آن موافقند.
نظرسنجی روزنامه واشنگتن پست هم نشان می دهد تنها یک چهارم از سناتورهای کنگره تصمیم گرفته اند با مداخله نظامی در سوریه موافقت کنند. هفده سناتور نیز مخالف هستند. بقیه سناتورها نیز هنوز در این خصوص تصمیم نگرفته اند.
در مجلس نمایندگان نیز تنها بیست و پنج رای در حمایت از مداخله نظامی در سوریه وجود دارد. این در حالی است که صد و یازده نفر از نمایندگان مخالف و شمار قابل توجهی نیز هنوز تصمیم اتخاذ نکرده اند.
استقبال اوباما از پیشنهاد روسیه
همزمان با به تعویق افتادن رای گیری سنای امریکا درباره دادن مجوز اقدام نظامی علیه سوریه و مخالفت افکار عمومی امریکا و جهان با اقدام نظامی در سوریه ، لحن رئیس جمهور امریکاهم که  قبلا گفته بود حتی بدون مجوز کنگره به سوریه حمله میکند قدری نرم تر شده است.
باراک اوباما با استقبال از پیشنهاد روسیه به سوریه برای قرار دادن کنترل تسلیحات شیمیایی اش تحت نظارت بین المللی گفت:پیشنهاد روسیه بالقوه مثبت است و ما این موضوع را جدی می گیریم.
روسیه دیروز به سوریه پیشنهاد کرده بود تا انبارهای سلاح شیمیایی این کشور تحت کنترل و نظارت بین المللی قرار گیرد که مورد استقبال دمشق قرار گرفته بود.
ولید معلم وزیر امور خارجه سوریه در کنفرانس خبری مشترک خود با همتای روسی اش در مسکو گفت:مقامات سوریه برای حفظ جان شهروندان و امنیت این کشور و اعتماد دمشق به درایت دولت روسیه برای جلوگیری از تجاوز آمریکا به سوریه از این پیشنهاد مسکو استقبال می کند.

دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس هم با استقبال از پیشنهاد روسیه برای قرارگرفتن تسلیحات شیمیایی سوریه تحت نظارت بین المللی گفت:این مسئله گام بزرگ رو به جلو خواهد بود و باید آن را تشویق کرد.
دبیرکل سازمان ملل متحد هم در پاسخ به سوالی درباره اظهارات وزیر امور خارجه روسیه که پیشنهاد کرده است سوریه سلاح های شیمیایی خود را تحویل سازمان ملل دهد، گفت:از چنین پیشنهادهایی استقبال می کنم.


 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)