به گزارش واحد مرکزی خبر، حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی در مراسم تودیع و معارفه نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و ایثارگران و معاون رئیس جمهور افزود: خوشبختانه مسئول جدید بنیاد شهید که شاید بیش از 50 سال سابقه دوستی و ارادت به او دارم از هر نظر آماده خدمت در این نهاد مقدس است.
وی گفت: البته باید به حجت الاسلام شهیدی بگویم که زحمات طاقت فرسای حجت الاسلام رحیمیان همواره باید مد نظر باشد؛ او در مسئولیت جدیدش در مسجد جمکران نیز به نحو احسن موفق خواهد بود، اما در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز تجربیات بسیار دارد که باید دست در دست هم دهیم و این نهاد را اداره کنیم.
محمدی گلپایگانی تاکید کرد: همه کسانی که در اداره بنیاد شهید و ایثارگران تجربه دارند باید با همدلی و همراهی و بازگذاشتن در اتاق مدیریت ها به روی مراجعان در رفع مشکلات کمک کنند.
وی همچنین با اشاره به دیدار اخیر حجت الاسلام شهیدی محلاتی با مقام معظم رهبری گفت: در این دیدار که رئیس بنیاد شهید خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدند، معظم له نکات مهمی را به وی گوشزد کردند که فقط دو نکته آن را بیان می کنم.
محمدی گلپایگانی افزود: در این دیدار رهبر معظم انقلاب فرمودند: «گنجینه روایات صادقانه از جنگ، جانبازان و خانواده های شهدا هستند که باید برای شما بسیار مهم باشند.»
وی گفت: بر این اساس مطالعه وصیت شهدا و کتاب های با این مضمون که مربوط به شهدا و خانواده معظم شهداست باید جزو کارهای اساسی ما باشد زیرا خاطرات خانواده های شهدا تأثیرات جدی بر جامعه دارد.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری افزود: در این دیدار همچنین مقام معظم رهبری فرمودند: «برای اداره آن دستگاه عظیم به یاوران توانمند نیاز داریم» ، متأسفانه اکنون فرض بر این است که در هر تغییر مدیریتی همه رده های مدیریتی باید تغییر کند در حالی که راه درست این است که حجت الاسلام شهیدی مدیران را شناسایی کند و عناصر توانمند را نگهدارد.
محمدی گلپایگانی به مدیران مجرب بنیاد شهید و امور ایثارگران توصیه کرد به حجت الاسلام شهیدی در ادای وظایف محوله اش کمک کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با نقل خاطراتی از برخی شهدا به ویژه شهید بابایی گفت: هنر امام راحل این بود که با تربیت این جوانان ارزشمند، فرهنگ کشور را عوض کرد؛ حضرت امام (ره) حق بسیار عظیمی بر همه ما دارد زیرا نسل ما و آینده و سرنوشت ما را آزاد کرد.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری بیداری اسلامی را از ثمرات انقلاب اسلامی دانست و افزود: اگر اتفاق مبارک انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل نبود اکنون در کشورمان از اسلام جز اسم آن باقی نمانده بود.
محمدی گلپایگانی با اشاره به وضع نامناسب فرهنگی در زمان طاغوت تأکید کرد: یکی از رسالت های روحانیون، متولیان تعلیم و تربیت، آموزش و پرورش، دانشگاهها، استادان و نخبگان این است که حلقه مفقوده میان نسل اول و نسل های بعدی را متصل کنند.
وی گفت: باید بدانیم در گذشته و در همین تهران چه وضع فرهنگی حاکم بود؛ در آن زمان به تعداد میخانه ها، کتابخانه نبود و در همه عرصه های اجتماعی از خیابان گرفته تا ساحل دریا و مراکز تعلیم و تربیت چه وضعی حاکم بود.
محمدی گلپایگانی افزود: در آن زمان کلید مسئولیت های حساس از نخست وزیر گرفته تا نمایندگان اکثراً یا در دست افراد غیرمسلمان بود یا کسانی که فقط اسماً مسلمان بودند، اما حالا چه؟
وی گفت: اکنون شخص اول کشورمان مجتهد، مرجع تقلید و ذریه پیامبر (ص) است که بسیار ارزش دارد، کجا سراغ دارید که شخص اول مملکت امام جمعه نیز باشد.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری همچنین با قدردانی از رسانه ملی افزود: کجا سراغ دارید که رسانه ملی اش منادی دین باشد، نقش صدا و سیما را ببینید، گذشته از برخی مطالب نقش صدا و سیما در ترویج دین و آشنا کردن مردم با تعالیم اسلام، قرآن و پیامبر (ص) نقشی بسیار عظیم است.
محمدی گلپایگانی در پایان سخنانش با آرزوی توفیق بیشتر برای رئیس جمهور در سفر به نیویورک ابراز امیدواری کرد که همه دولتمردان زیر سایه رهبر معظم انقلاب مسئولیت های عظیم خود را در این دوره حساس ایفا کنند.
وی در ادامه حکم مقام معظم رهبری را به حجت الاسلام شهیدی محلاتی اهدا کرد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی سخنرانی اش را با قرائت حکم مقام معظم رهبری آغاز کرد.
جهانگیری: دفاع مقدس، زرین ترین دوره تاریخی ایران
اسحاق جهانگیری در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با هر اندیشه ای که تاریخ ایران بررسی شود از دوران دفاع مقدس زرین تر نیست، جنگ های بسیاری در تاریخ ایران روی داده اما جنگ تحمیلی استثناست.
وی افزود: در هفته دفاع مقدس ، تحلیل های بسیاری درباره جنگ و دفاع مقدس انجام شده اما هنوز بسیاری از نقاط پررمز و راز آن باز نشده است.
جهانگیری گفت: جنگ در دوره ای آغاز شد که شوروی برقرار و شرق قدرتمند بود؛ گرچه اختلافات عمده ای میان شوروی سابق و آمریکا برقرار بود اما در یک نقطه تفاهم وجود داشت و آن به زانو درآوردن نظام نوپای اسلامی و ملت سربلند ایران بود.
وی افزود: در همان مقطع که سلاح های شوروی در اختیار رژیم صدام قرار می گرفت، سلاح های فرانسه و دیگر کشورهای غربی نیز به این رژیم ارائه می شد؛ بیشتر کشورهای عربی منطقه نیز در یک صف ایستادند تا نظام اسلامی را از پا درآورند.
جهانگیری گفت: در چنان شرایطی، نظام اسلامی ایران نوپا و از نظر مدیریتی استقرار مناسبی نیافته بود و نیروهای جوان تازه کار مسئولیت ها را پذیرفته بودند.
وی افزود: مقاومت ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس جاودانه بود و برگی در تاریخ به ثبت رساندند که جزو زرین ترین دوره های تاریخی است.
جهانگیری گفت: در آن دوره، ملت ایران تنها اما با اتکا به نیروی لایزال الهی و جوانانش وارد صحنه شد و فرهنگ شهادت را بار دیگر تعبیر کرد.
وی افزود: خانواده هایی که بسیاری از آنان را می شناسیم همه هستی شان یکی دو فرزند بود که در نقاط دور دست کشور به سختی تربیت کرده بودند اما آنان را با نهایت اخلاص تقدیم انقلاب کردند و شهید شدند و برخی با گذشت سال ها از جنگ تحمیلی هنوز چشم به راه هستند که آیا چیزی از جوانانشان به دستشان می رسد.
جهانگیری گفت: دفاع مقدس این درس را به دنیا داد که ملت ایران ملتی نیست که با تهدید، فشار و حتی جنگ بتوان آن را تسلیم کرد.
معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش از خدمات ارزنده حجت الاسلام رحیمیان در دوره طولانی مدیریتش در بنیاد شهید و امور ایثارگران و از زحمات زریبافان در جایگاه ریاست این بنیاد قدردانی کرد و حجت الاسلام شهیدی را نیز از شخصیت های انقلابی دانست.
وی حضور رئیس دفتر مقام معظم رهبری در این مراسم را به معنای قابل وثوق دانستن شخصیت حجت الاسلام شهیدی دانست و افزود: وی مورد وثوق رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور است که با احکام ایشان به سمت نماینده ولی فقیه و رئیس بنیاد شهید منصوب شد.
جهانگیری گفت: رئیس جمهور در انتخاب برخی افراد برای تصدی مسئولیت ها وقتی به جمع بندی شخصی می رسید اصرار می کرد تا هدفش محقق شود و یکی از این افراد، حجت الاسلام شهیدی بود که واگذاری مسئولیت و انتصابش 10 تا 20 روز طول کشید.
جهانگیری یکی از علل این تاخیر را اصرار رئیس جمهور بر انتصاب حجت الاسلام شهیدی و استنکاف وی از پذیرش آن به علت سنگین بودن این مسئولیت دانست و افزود : رئیس جمهور درباره بنیاد شهید و امور ایثارگران دغدغه داشت و دلش می خواست کسی مسئولیت این بنیاد را برعهده داشته باشد که از هر نظر مورد اعتماد باشد که خوشبختانه وی پذیرفت.
معاون اول رئیس جمهور ابراز اطمینان کرد که با حمایت مقام معظم رهبری و مجموعه دولت از حجت الاسلام شهیدی، دوره جدیدی از کار و تلاش در بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد می شود.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم بنیاد شهید و امور ایثارگران، در تبیین چهره نورانی خانواده بزرگ شهدا و ایثارگران نقش اساسی خود را ایفا کند.
حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی در مراسم تودیع و معارفه نماینده ولی فقیه و رئیس بنیاد شهید با قدردانی از زحمات و خدمات حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان افزود: وی مظهر اخلاص ، ایمان ،عمل صالح و وفاداری به امام راحل و رهبر معظم انقلاب و در دوران خدمت خود نیز به عنوان مرجع و پناهگاهی برای خانواده بزرگ ایثارگران بوده است.
وی گفت: از زحمات آقای زریبافان و مدیرانی که در این دوران خدماتی ارائه کرده اند، تشکر می کنم.
حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی با بیان اینکه حضور آقای شهیدی به عنوان روحانی کارآزموده، عالم و مورد اعتماد رهبری می تواند راه را برای حرکتی موثر در حوزه کلیدی خانواده ایثارگران کشور هموار کند، افزود: بدون تردید گامهایی در این عرصه برداشته می شود که نقش مهمی در ارتقای کارآمدی نظام و کارنامه ریاست جمهوری خواهد داشت.
وی گفت: ایثارگران شناسنامه انقلاب اسلامی هستند و این انقلاب دستاورد مجاهد آنان است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : ایثارگران تبلور ایمان، عمل صالح و جهاد و ایثارند و باید این ارزشها در انقلاب اسلامی آنگونه که شایسته است، ارج نهاده شود.
ابوترابی افزود: بدون تردید یکی از قدمهایی که می تواند این راه را هموار کند فراهم آوردن زمینه حضور ایثارگران صالح ، مدیر و مدبّر و کارآزموده در عرصه مدیریت کشور است.
وی گفت: بنیاد شهید در این عرصه می تواند یک تکیه گاه محکم برای انجام این مهم باشد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: باید از کسانی که دیروز در عرصه دفاع مقدس کارنامه درخشانی داشتند در عرصه مدیریت کشور بهره ببریم، زیرا حضور آنان یعنی حضور ایثار و عمل صالح.
ابوترابی گفت: در کنار این کار مهم، پرده برداری از خاطرات ارزشمند این خانواده بزرگ کار ماندگار است.
وی افزود: این خاطرات و زندگی عزت بخش شهدا و خانواده آنان هنوز ناشناخته است و با وجود اینکه قدمهایی برداشته شده است باید قدمهای دیگری نیز برداشت.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید بنیاد شهید از همه ظرفیت های خود استفاده کند تا فرهنگ ما ، فرهنگ ایثار ، جبهه و جنگ و عزت باشد.
ابوترابی در ادامه با ارج نهادن به خدمات ایثارگران گفت : قطعاً دولت و مجلس نمی توانند گوشه ای از این خدمات را ارج بنهند اما قطعاً به این مهم اصرار و تاکید دارند
رئیس بنیاد شهید: خدمات باید یکسانسازی شود
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران هم گفت: از زمان ادغام امور آزادگان و جانبازان به عنوان ایثارگر در بنیاد شهید کمتر به آنها بها داده شده است که باید ارائه خدمات به این دو قشر جبران و عرضه خدمات یکسانسازی شود.
حجت الاسلام شهیدی محلاتی افزود: یکی از مسائل مورد تاکید مقام معظم رهبری نشر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و توجه بیشتر به مسائل فرهنگی است.
وی همچنین با اشاره به دغدغه های رئیس جمهور درباره بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: آقای روحانی در گفتگو با بنده گفت که درباره این بنیاد نگران است و دغدغه دارد و خواستش این بود کسی مسئولیت اداره این نهاد را به عهده داشته باشد که خیالش آسوده باشد و از بنده خواست این مسئولیت را بپذیرم و هر طور که خواستم رئیس جمهور کمک کند.
شهیدی محلاتی افزود: بنده این مسئولیت را پذیرفتم اما به حمایت، هدایت و دعای همه شما نیاز دارم زیرا بنیاد شهید و امور ایثارگران نهادی نیست که متعلق به یک قشر باشد بلکه به همه جامعه حق دارد و دولت و مجلس برای اداره شایسته این نهاد مقدس کمک کنند.
وی گفت: ما در نهادی مسئولیت داریم که باید به پولادمردان و شیرزنانی که جان و مالشان را در راه حراست از ایران اسلامی نثار کرده اند و درس ایثارگری به ما آموختند خدمت کنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: آنان با ایثارگری خود، ما و کشور را از یورش اهریمنان حفظ کردند و ما در این نهاد مقدس مسئولیت یافته ایم به کسانی خدمت کنیم که نزد خدا درجه بالایی دارند.
شهیدی محلاتی گفت: اگر اکنون در امنیت کامل بسر می بریم ناشی از ایثار شهدا و ایثارگران است که بنده و دوستانم به آن افتخار می کنیم.
وی افزود: همانطور که معاون اول رئیس جمهور اشاره کرد، از زمان پیشنهاد این مسئولیت تا زمانی که آن را پذیرفتم 20 روز طول کشید، البته این به معنای عجز و ناتوانی بنده نبود بلکه ناشی از این تردید بود که آیا می توانم به جامعه شهدا و ایثارگران خدمت کنم و یک قطره از خون شهیدان را پاسخگو باشم؟، البته کاری بسیار دشوار و سنگین اما در عین حال لذت بخش است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان از حدود ربع قرن خدمات حجت الاسلام رحیمیان به عنوان نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و از زحمات آقای زریبافان در ایفای وظایفش در این بنیاد قدردانی کرد.
جهانگیری معاون اول رئیس جمهور نیز در این مراسم حضور داشت.
در این مراسم از زحمات آقای زریبافان رئیس پیشین بنیاد شهید قدردانی شد و حجت الاسلام والمسلمین شهیدی محلاتی نیز به عنوان رئیس جدید این بنیاد معرفی شد.
همچنین در این مراسم از خدمات حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان نماینده پیشین ولی فقیه در بنیاد شهید تجلیل شد.
از مقام محترم رهبری خواهشمندم رسیدگی به ایثار گری مدافعان حرم بابت کار اشتغال رسیدی کنند ممنونم اینجانب علی یوسعی مدافع حرم خانم بنده ۱۴سال کار دولتی سرکارهست هنوز بیمه نشده و برگه معموریت دارم قبول نمیکنند میگن برای دفاع مقدس هست ماهم برای دین اسلام مدافع وطن هم هستم و مدافع حرم هم ستم چرا قبول نمی کنند پاراتی ندار یاچی به عنوان مدافع حرم عاجزانه خواشمندم رسیدگی کنید ۰۹۱۱۵۵۹۸۲۶۸یوسفی از گیلان
بنده جواني متاهل برادر شهيد ابراهيم مطوري داري ي فرزند ٤ساله
كارداني حسابداري
ولي متاسفانه بيكارم در حال حاظر ساكن خانه پدري هستم
هرجا هم رفتم كسي جوابگو نبود
خواهش ميكنم از شما بتونيد كمكي در حق من بكنيد
نامه اي از طرف شما براي استخدام محبت كنيد
تو اين شرايط سخت و گروني واقعا بريدم
عاجزانه از شما كمك ميخوام
٠٩٣٦٣٨٥١٨٥٦
فاضل مطوري از ابادان
آقا جان روحی لک الفدا بنده فرزند ایثارگر عبدالرضا طیبی هستم که در جبهه حق علیه باطل ۲۱ماه حاضر بوده و مشغول به انجام خدمات رسانی در رستورانهای عملیات غیر صنعتی و صنایع پتروشیمی خلیج فارس هستم
بنا به بخشنامه بند (د)۲۱جامع خدمات رسانی به امور ایثارگران جهت تبدیل وضعیت نیروهای اعم از شرکتی .مدت موقت و پیمانکاری تابع صندوق بازنشستگان تامین اجتماعی بوده را تبدیل وضعیت کنند منتها اینجا کسی به داد ما نمیرسه و صدای ما هیچ جا نمیرسه نامه نگاری کردیم حتی به نماینده مقام معظم رهبری دفتر امام جمعه شهرستان ماهشهر ولی مدیر عامل شرکت به اینجانب که نماینده مقام معظم رهبری میباشد اعتنایی نکرد و حرفش را زمین انداخت از شما صمیمانه تقاضا دارم که ندای ما کارگران و ایثارگران باشید
باشد که لطف و عنایت خداوند متعال شامل همه ما بشود