• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۳۵۴۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

استقبال کشورهای منطقه از تجارب سازمان انتقال خون ایران

نشست هماهنگی اجلاس مدیران انتقال خون کشور‌های عراق، پاکستان و افغانستان با حضور سفرای کشور‌های مذکور و نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران و مسئولین اداره کل همکاری‌های بین الملل و سازمان انتقال خون در سالن جلسات حوزه بین الملل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از وبدا، محمد حسین نیکنام، دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل، در این نشست ضمن ارائه خلاصه‌ای از سوابق همکاری کشور‌های گروه پنج، افزود: اجلاس سازمان‌های انتقال خون کشور‌های گروه پنج در روز‌های ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه در ایران برگزار می‌شود.
 
در ادامه جعفر حسین نماینده سازمان جهانی بهداشت بیان داشت: در دیداری که با دکتر تدروس مدیرکل سازمان جهانی بهداشت داشتم، ایشان همکاری گروه پنج را تشویق و از کشور‌های عضو این سازمان در خواست کرد که از همکاری گروه پنج الگوبرداری کرده و این مدل همکاری را در مناطق مختلف بهداشت جهانی اجرا کنند.
 
وی افزود: این برنامه همکاری در نقاط مرزی بسیار موثر بوده و از شیوع بیماری از کشوری به کشور دیگر را کنترل می‌نماید.
 
در ادامه این نشست عباس صداقت، مدیرکل همکاری‌های بین الملل سازمان انتقال خون ایران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این اجلاس در آن سازمان، برنامه پیشنهادی این اجلاس را تشریح کرد و در ادامه نمایندگان سفرای کشور‌های افغانستان، پاکستان و عراق پیشنهادات خود را در مورد برنامه این اجلاس اعلام داشتند.
 
بر اساس این گزارش، محمد حسین نیکنام دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست هماهنگی اجلاس مدیران انتقال خون کشور‌های عراق، پاکستان و افغانستان با حضور سفرای کشور‌های مذکور و نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در گفتگو با وبدا اظهار داشت: گروه پنج متشکل از ایران، افغانستان، عراق، پاکستان و سازمان جهانی بهداشت است که در بهمن ماه، اولین رخداد خود را در سال جدید میلادی آغاز می‌کنند.
 
وی افزود: در این نشست مقامات و مسئولان انتقال خون چهار کشور و صاحبنظران انتقال خون در سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران گرد هم می‌آیند تا در مورد انتقال خون، تکنولوژی‌های جدید و مشکلاتی که در عرصه انتقال خون در کشور‌ها وجود دارد به بحث و گفتگو بپردازند و از تبادل تجربیات یکدیگر بهره‌مند شده و در صورت امکان همکاری‌های مشترک را شکل دهند.
 
نیکنام با بیان اینکه انتقال خون از بحث‌های مهم دنیا است، تصریح کرد: همکاری سازمان انتقال خون کشور‌های گروه پنج که همسایه بوده و اشتراکات مرزی طولانی نیز دارند، بسیار حائز اهمیت بوده و می‌تواند راهگشا باشد.
 
دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت یادآور شد: انتقال خون و اهمیتی که در حوادث و بلایای طبیعی و دیگر مشکلات، دارد بسیار حائز اهمیت بوده و جمهوری اسلامی ایران در این رابطه دارای تجارب بسیار ارزشمندی است.
 
وی در ادامه تاکید کرد: سازمان انتقال خون جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از عرصه‌ها دارای رتبه بالا نسبت به دیگر کشور‌های منطقه و دنیا است بنابراین کشور‌های دنیا از انتقال تجارب در این زمینه استقبال می‌کنند.
 
دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت برگزاری اجلاس سازمان انتقال خون گروه پنج در تهران، به حضور مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت و دیگر مهمانان در این اجلاس اشاره کرد و ادامه داد: این اجلاس سه روزه خواهد بود و حاضران در این اجلاس دو روز بحث و گفت و گوی فنی و تخصصی خواهند شد و سپس در روز سوم از امکانات و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران بازدید خواهند داشت.
 
نیکنام گفت: در حاشیه این اجلاس نمایشگاهی از محصولات تهیه شده در ارتباط با خون و کیسه‌های خون و دیگر محصولات برپا می‌شود و نمایندگان این کشور‌ها می‌توانند در این نمایشگاه نمونه‌ها را مشاهده و در صورت نیاز برای تهیه آن اقدام کنند.
 
دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت همچنین از حضور کشور تاجیکستان در این اجلاس به عنوان عضو ناظر خبر داد و تاکید کرد: در اجلاس بهمن ماه ۵ کشور ایران، عراق، افغانستان، پاکستان و تاجیکستان به همراه سازمان جهانی بهداشت حضور خواهد داشت.
 
وی در پایان گفت: ما خوشحالیم که کشور دوست و برادر تاجیکستان نیز در این نشست حضور دارد چرا که تاجیکستان کشور همزبان ما بوده و همکاری مشترک با این کشور بلاخص در حوزه سلامت همواره در اولویت جمهوری اسلامی ایران قرار داشته است و فرصت خوبی است که آنان نیز از تجربیات جمهوری اسلامی ایران مطلع باشند و ما نیز از تجربیات این کشور‌ها بهره‌مند شویم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستای سیرزار فریدونشهر تا آذرماه برق دار می‌شود
مستند «خیابانی در مسیر آزادی» و پخش زنده «قرارگاه» از قاب سیما
افزایش ۶۵ درصدی جمعیت حیات وحش «کِلِیلاق» فریمان
برد تیم فوتسال پردیس قزوین مقابل عرشیای شهر قدس
ثبت نام سی‌اُمین جشنواره قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی تا دی ماه
نشست هماهنگی برنامه‌های هفته بسیج در شهرستان یزد
نوسازی ناوگان عملیاتی شهرداری قم با خرید ۳۰ دستگاه خودروی جدید
افزایش تولید به تنهایی پاسخگوی نیاز‌های آینده نیست
خانوم ماه؛ روایتی از نقش زنان پشت جبهه در دوران دفاع مقدس
اتلاف انرژی نصف می‌شود؛ نسل جدید عایق‌های نانویی
جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه پیام نور سنندج
برگزاری دور دوم مسابقات هوپس پسر در استان
افتتاح مرکز خدمات درمانی در شهرک صنعتی سلماس
کمبود آب، راه دسترسی و ضعف آنتن‌دهی تلفن همراه؛ پیگیری شد
گذر کاروان دوچرخه سواری حرم تا حرم از میامی
تکمیل پل تنگ سه مسجدسلیمان
۵۸ درصد جمعیت هدف فامنین زیر پوشش بیمه روستاییان و عشایر
آمادگی مردم بنستان بهاباد برای میزبانی از شهید گمنام
بسیج نماد مقاومت ملت ایران در برابر دشمنان است
معدوم سازی یک هزار و ۷۰۰ بطری مشروبات الکلی در اندیمشک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)