• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۲۸۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹
آذربایجان غربی » اقتصادی
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی خبر داد؛

پیش بینی ۱۰۰ هزار میلیارد ریال برای آزادراه ارومیه – تبریز

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: بر اساس پیش بینی اولیه ۱۰۰ هزار میلیارد ریال برای قطعات سه، پنج و ۶ این پروژه هزینه می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی،محسن حمزه لو  شب گذشته با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی با اشاره به روند فعالیت در آزادراه ارومیه – تبریز، گفت: این طرح به پیمانکار جدید سپرده شده است و بر اساس پیش بینی اولیه ۱۰۰ هزار میلیارد ریال برای قطعات سه، پنج و ۶ این پروژه هزینه می‌شود.

وی با بیان اینکه ۲ تونل در این طرح احداث می‌شود که ۱۷ کیلومتر از مسیر ارومیه - تبریز را کاهش می‌دهد، افزود: ایمن‌سازی محور‌های مواصلاتی، کاهش تصادفات جاده‌ای و تسهیل رفت و آمد از مهمترین مزیت‌های توسعه محور‌های مواصلاتی است و همچنین زمینه توسعه استان را بیش از پیش فراهم کند.

حمزه لو با اشاره به اینکه طی سال گذشته ۱۲۳ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در استان به بهره برداری رسیده است، ادامه داد: برنامه ریزی شده طی امسال حدود ۲۰۰ کیلومتر راه و بزرگراه در آذربایجان غربی به بهره برداری برسد.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی اضافه کرد: در مجموع طی یک سال گذشته در راستای توسعه ایمنی راه‌های ارتباطی این استان، قرارداد ۴۵ هزار میلیارد ریالی ساخت و توسعه راه‌های ارتباطی در آذربایجان‌غربی عقد شده است.

حمزه لو با اشاره به لزوم بهره مندی از ظرفیت ریلی استان، بیان کرد: استفاده از ظرفیت باری راه آهن فرصت مناسبی است تا حجم حمل و نقل بار را در جاده‌ها کاهش داد.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی افزود: در همین راستا در حال حاضر ایستگاه ارومیه و نقده برای حمل باری آماده است و می‌توان از این ظرفیت باری استفاده کرد.

حمزه لو در خصوص طرح نهضت ملی مسکن در آذربایجان غربی هم، گفت: در طرح نهضت ملی مسکن ۳۴ هزار و ۴۴۳ نفر واجد شرایط بهره مندی از این طرح را دارد.

وی گفت: برای کل واجدان شرایط افتتاح حساب انجام شده و از این تعداد هشت هزار و ۲۳۵ نفر نسبت به واریز وجه اقدام کرده اند.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی تاکید کرد: اراضی مورد نیاز برای ساخت ۲۳۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در آذربایجان غربی فراهم شده است و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

حمزه لو در ادامه با اشاره به طرح ساماندهی میدان امام ارومیه، افزود: این اداره کل برای اجرای طرح میدان امام خمینی (ره) ارومیه اهتمام ویژه دارد و باید هم‌اندیشی و تعامل دستگاه‌ها برای سرعت‌دهی در روند اجرای طرح انجام گیرد.

وی افزود: احیا و نوسازی بافت میانی شهر ارومیه، حفظ هویت و ارزش‌های فرهنگی از مهم‌ترین مزایای اجرای طرح میدان امام خمینی (ره) به شمار می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)