• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۶۷۴۶۶
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۵
علمی و فرهنگی » فضای مجازی
رویترز:

­انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا با رشد هوش مصنوعی در خطر است

هوش مصنوعی روز به روز در حال پیشرفت است و اکنون رونق این فناوری با انتخابات آمریکا و تبلیغات آن مصادف شده و همین موضوع نگرانی‌هایی را به همراه دارد.

­انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا با رونق هوش مصنوعی در خطر استبه گزاش خبرگزاری صداوسیما به نقل از رویترز، هیلاری کلینتون در ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، می‌گوید­: من ران دیسانتیس را بسیار دوست دارم. او همان مردی است که این کشور به آن نیاز دارد.

به رقابت‌های ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ خوش آمدید، جایی که واقعیت قابل درک است.

ویدئو‌های دیپ‌فیک از کلینتون و بایدن، (ویدئو‌های واقع گرایانه و در عین حال ساختگی ایجاد شده توسط الگوریتم‌های هوش مصنوعی) ­از جمله هزاران ویدئویی هستند که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شوند و واقعیت و داستان را در دنیای دو قطبی شده سیاست آمریکا ادغام می‌کنند.

براساس مصاحبه‌های رویترز با دو نفر، در حالی که چنین ویدئو‌هایی چندین سال است که وجود دارد، در سال گذشته توسط تعدادی ابزار جدید هوش مصنوعی مولد مانند Midjourney توسعه داده شده­که ساخت دیپ‌فیک‌های باورپذیر­را ارزان و آسان می‌کند. ده‌ها متخصص در زمینه‌هایی از جمله هوش مصنوعی، اطلاعات غلط برخط و فعالیت‌های سیاسی فعالیت می‌کنند.

دارل وست، کارشناس ارشد بروکینگز­گفت: تشخیص محتوای واقعی از جعلی برای رای دهندگان بسیار دشوار خواهد بود. ­شما فقط می‌توانید تصور کنید که چگونه حامیان ترامپ یا بایدن می‌توانند از این فناوری برای بد جلوه دادن حریف استفاده کنند. ممکن است مواردی وجود داشته باشد که درست قبل از انتخابات از بین برود و هیچ کس فرصتی برای حذف آن‌ها نداشته باشد.

آزا راسکین، یکی از بنیانگذاران مرکز فناوری انسانی، یک سازمان غیرانتفاعی که تاثیر فناوری بر جامعه را مطالعه می‌کند، گفت: ابزار‌هایی که می‌توانند دیپ‌فیک تولید کنند با حفاظ‌های کم یا ناقص برای جلوگیری از انتشار اطلاعات غلط کار می‌کنند، زیرا بخش فناوری درگیر مسابقه تسلیحاتی هوش مصنوعی است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا ­که با دیسانتیس و دیگران برای نامزدی جمهوری‌خواهان برای رویارویی با بایدن رقابت خواهد کرد، خود اوایل این ماه ویدئویی از اندرسون کوپر مجری شبکه سی‌ان‌ان را در شبکه اجتماعی‌اش Truth Social به اشتراک گذاشت.

کوپر در این فیلم می‌گوید: دونالد جی. ترامپ­رئیس‌جمهور آمریکا بود که در تالار شهر ریاست‌جمهوری ما را به یک احمق تبدیل کرد.

اگرچه کلمات با حرکت لب‌های او مطابقت ندارند، سی ان ان گفت که این ویدئو یک دیپ‌فیک است. یکی از نمایندگان ترامپ به درخواست اظهار نظر درباره این کلیپ که این هفته هنوز در صفحه توئیتر پسرش دونالد ترامپ بوده، واکنشی نداد.

در حالی که شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک، توئیتر و یوتیوب تلاش‌هایی را برای ممنوع کردن و حذف دیپ‌فیک انجام داده‌اند، اثربخشی آن‌ها در نظارت بر چنین محتوایی متفاوت است.

طبق گفته DeepMedia، شرکتی که روی ابزار‌هایی برای شناسایی محتوای جعلی کار می‌کند، امسال سه برابر بیشتر ویدئو‌های دیپ‌فیک از همه نوع و هشت برابر تعداد دیپ‌فیک ‌های صوتی برخط در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال ۲۰۲۲ ارسال شده است.

این شرکت تخمین می‌زند که در مجموع، در سال ۲۰۲۳ حدود ۵۰۰ هزار ویدئوی دیپ‌فیک و صوت­در شبکه‌های اجتماعی در سراسر جهان به اشتراک گذاشته خواهد شد. شبیه سازی صدایی که قبلا ۱۰ هزار­دلار هزینه داشت تا اواخر سال گذشته هزینه داشت، اکنون استارتاپ‌ها اینکار را با هزینه‌ای چند دلاری انجام می‌دهند.

به گفته افراد حاضر در مصاحبه، هیچ کس مطمئن نیست که جاده هوش مصنوعی مولد به کجا می‌رسد یا چگونه می‌توان به طور موثر در برابر قدرت آن برای اطلاعات غلط جمعی محافظت کرد.

مدیرعامل شرکت اوپن‌ ای آی ­که در ماه‌های اخیر با معرفی چت‌جی‌پی‌تی و مدل به روز شده GPT-۴ بازی را تغییر داده، خود با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کند. سام آلتمن، ­مدیرعامل این شرکت­به کنگره آمریکا گفت:­یکپارچگی انتخابات یک منطقه قابل توجه و نگران کننده­است. او خواستار قانونمند شدن این حوزه است.

برخلاف برخی از استارتاپ‌های کوچکتر، این شرکت اقداماتی را برای محدود کردن استفاده از محصولات خود در سیاست انجام داده با این حال خلا‌های قانونی وجود دارد.

برای مثال، اوپن‌ ای آی می‌گوید که تولیدکننده تصویر DALL-E خود را از ایجاد شخصیت‌های عمومی منع می‌کند. زمانی که رویترز تلاش کرد تصاویری از ترامپ و بایدن ایجاد کند، این درخواست مسدود شد و پیامی ظاهر شد که ممکن است از خط‌مشی محتوای ما پیروی نکند. با این حال رویترز توانست تصاویری از حداقل دوازده سیاستمدار دیگر آمریکا، ­از جمله مایک پنس، معاون رئیس جمهور سابق­که او نیز در حال ارزیابی نامزدی کاخ سفید برای سال ۲۰۲۴ است، ایجاد کند.

اوپن‌ ای آی­ همچنین هرگونه استفاده مقیاسی از محصولات خود را برای اهداف سیاسی محدود می‌کند. به عنوان مثال، استفاده از هوش مصنوعی برای ارسال ایمیل‌های شخصی‌سازی شده انبوه به مخاطبان ممنوع است. این شرکت که توسط مایکروسافت حمایت می‌شود، در مصاحبه‌ای با رویترز سیاست‌های خود را توضیح داد، اما به درخواست‌های بیشتر برای اظهارنظر درباره شکاف‌های اجرایی در سیاست‌هایش، مانند مسدود کردن ایجاد تصویر از سیاستمداران­پاسخی نداد.

چندین استارتاپ کوچکتر، اما هیچ محدودیت صریحی برای محتوای سیاسی ندارند. هوش مصنوعی مولد Midjourney که سال گذشته راه اندازی شد، با ۱۶ میلیون کاربر در سرور رسمی دیسکورد (Discord)، بازیگر پیشرو در تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی است. به گفته چهار محقق هوش مصنوعی، این سیستم که بسته به عواملی مانند کمیت و سرعت تصویر از رایگان تا ۶۰ دلار در ماه متغیر است، مورد علاقه طراحان و هنرمندان هوش مصنوعی است، زیرا توانایی آن در تولید تصاویر فوق واقعی از افراد مشهور و سیاستمداران است. این سیستم به درخواست برای این مقاله پاسخ نداد.

دیوید هولز، مدیر عامل شرکت دیسکورد اعلام کرد:­این شرکت احتمالا­قبل از انتخابات تغییراتی را برای مبارزه با اطلاعات نادرست ایجاد خواهد کرد. هولز اضافه کرد که Midjourney می‌خواهد روی یک راه‌حل صنعتی همکاری کند تا قابلیت ردیابی تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی را با معادل دیجیتالی واترمارکینگ فراهم کند و مسدود کردن تصاویر نامزد‌های سیاسی را در نظر بگیرد.

حتی در حالی که صنعت با جلوگیری از سواستفاده دست و پنجه نرم می‌کند، برخی از بازیگران سیاسی خودشان به دنبال استفاده از قدرت هوش مصنوعی مولد برای ایجاد پویش‌هایی هستند.

تاکنون، تنها آگهی سیاسی پرمخاطب تولید شده توسط هوش مصنوعی در آمریکا، یکی از آگهی‌هایی بود که کمیته ملی جمهوری‌خواه در اواخر آوریل منتشر کرد. این تبلیغ ۳۰ ثانیه‌ای که­ کاملا­توسط هوش مصنوعی ساخته شده، از تصاویر جعلی برای شبیه سازی سناریوی فاجعه‌آمیز در صورت انتخاب مجدد بایدن استفاده کرد.

رویترز همه پویش­های ریاست جمهوری جمهوریخواهان را در مورد استفاده آن‌ها از هوش مصنوعی بررسی کرد. اکثر آن‌ها پاسخی ندادند، اگرچه تیم نیکی هیلی گفت که از این فناوری استفاده نمی‌کنند و کمپین پری جانسون نامزد لانگ‌شات بدون ارائه جزئیات بیشتر، اعلام کرد که از هوش مصنوعی برای "تولید کپی و تکرار" استفاده می‌کند.

پتانسیل هوش مصنوعی مولد برای تولید ایمیل‌های تبلیغاتی، پست‌ها و تبلیغات برای برخی از فعالان که احساس می‌کنند فناوری ارزان‌قیمت می‌تواند زمینه بازی را در انتخابات مساوی کند، غیرقابل مقاومت است. حتی در اعماق مناطق روستایی هیلزدیل، میشیگان، هوش مصنوعی در حال عرض اندام است.

جان اسمیت، رئیس جمهوری خواه منطقه پنجم کنگره میشیگان، چندین جلسه آموزشی برگزار می‌کند تا متحدانش بتوانند استفاده از هوش مصنوعی در شبکه‌های اجتماعی و تولید تبلیغات را یاد بگیرند. او گفت: هوش مصنوعی به ما کمک می‌کند در مقابل بازیگران بزرگ بازی کنیم. من بزرگترین رشد را در نژاد‌های محلی می‌بینم. کسی که ۶۵ سال سن دارد، کشاورز و کمیسر ناحیه است، می‌تواند به راحتی توسط یک فرد جوانتر با استفاده از این فناوری مورد سواستفاده قرار گیرد.

مشاوران سیاسی همچنین به دنبال مهار هوش مصنوعی هستند و مرز بین واقعی و غیر واقعی را بیشتر از هم می‌پاشند. ویل لانگ، بنیانگذار در مصاحبه‌ای گفت: Numinar Analytics، یک شرکت داده‌های سیاسی که بر مشتریان جمهوری خواه تمرکز دارد، آزمایش تولید محتوای هوش مصنوعی برای صدا و تصویر و همچنین تولید صدا را برای ایجاد پیام‌های شخصی سازی شده با صدای نامزد‌ها آغاز کرده است.

گروه راهبرد و نظرسنجی دموکراتیک و گروه راهبرد هونان در حال تلاش برای توسعه یک ربات نظرسنجی هوش مصنوعی است. بردلی هونان، مدیرعامل شرکت، با استناد به تحقیقاتی که نشان می‌دهد زنان و مردان احتمال بیشتری برای صحبت با یک مصاحبه‌کننده زن دارند، گفت: امیدوار است که یک ربات زن به موقع برای انتخابات شهرداری ۲۰۲۳ معرفی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشتر واگن‌های خط ۵ به مرحله تعمیرات اساسی رسیده‌اند
۶ روز تا پایان جشنواره بین المللی عکس ایران جوان
لایروبی ۱۲۰ هکتار از آب‌بندان‌های شهرستان رشت
تاکید بر نقش گردشگری در بازنمایی چهره واقعی ایران
پلیس امنیت عمومی فراجا، اراذل فراری را زمین گیر کرد
اجرای طرح توسعه شبکه فیبر نوری مخابرات در مهرشهر و کیانشهر اهواز
درگذشت پدر شهید والامقام مهدی صبروند در لاهیجان
گرامیداشت روز جهانی نوزادان نارس در بیمارستان بوعلی اردبیل
تفاهم دانشگاه بجنورد و شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی برای گسترش تحقیقات حوزه آب
برنامه عملیاتی تشکیل هلدینگ مس سونگون تدوین شود
رستوران‌های یزد زیر چتر استاندارد
آغاز اجرای طرح محله من در زاهدان
فروش ۳ میلیاردی «فرمانروای آب» در نمایش‌های مردمی
 اهالی روستای خنداب تاکستان طعم گوارای آب پایدار را چشیدند
تجهیز بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان به دستگاه فیکو برای جراحی‌های چشم
دوازده مستند پرتره بین‌المللی در «سینماحقیقت»
دستور استاندار برای تعیین‌تکلیف فوری کمک‌های فنی و اعتباری
قیمت رسمی طلا و سکه ۲۶ آبان
آغاز اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسان با حضور ۵۰ ایران‌شناس جهان
آماده‌باش بهاباد برای فصل سرد و حوادث احتمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
مهلت یکساله پزشکیان برای بهینه‌سازی مصرف سوخت خودروها
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)