• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۵۰۶
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷
حماسه نهم دي(1)

چرا بايد حماسه حضور نهم دي را پرشکوه برگزار کرد؟

حماسه بزرگ نهم دي به تعبير مقام معظم رهبري «موقع شناسي» و «بصيرت» مردم را نشان داد.

پژوهش خبري: حماسه بزرگ حرکت خودجوش و مردمي کشورمان در نهم دي سال 1388 به تعبير مقام معظم رهبري، از سويي «موقع شناسي» و «بصيرت» مردم را نشان داد و از سوي ديگر لزوم شناخت هرچه بهتر فتنه، «لحظه شناسي» و «مبارزه با فتنه» را عيان نمود.

 همچنين اين جريان، اتحاد و همدلي مردم را براي پيگيري و مبارزه با سران فتنه را نمايان ساخت. با گذشت 7 سال از اين واقعه و آشکار شدن زواياي بيشتري از ماهيت فتنه و فتنه­ گران، بايد ماهيت و عمق فتنه را به افکارعمومي ونيزجوانان نشان داد و به علاوه نمادهاي فتنه، نفوذ و دخالت عوامل دروني و بيروني را در وقايع پس از انتخابات سال 88  آشکار ساخت . 

اين مسأله از آنجا اهميت دارد که با نزديک شدن به انتخابات مجلس شوراي اسلامي ومجلس خبرگان، دشمنان انقلاب اسلامي تلاش خواهند کرد به طرق مختلف وحدت مردم و مسئولان را برهم زنند.

 حرکت خودجوش و مردمي کشورمان در نهم دي سال 1388  در واکنش به حرمت شکني ­هاي روز عاشوراي همان سال جواب دندان­ شکني به اهانت کنندگان به ارزش­ هاي مقدس اسلام و ولايت بود. سوال اين است که رسانه ملي در آستانه سالروز حماسه تاريخي 9 دي 1394چه رويکردي را بايد در توليد برنامه ها ي خبري وتحليلي خود داشته باشد.؟ 

دکترعلي محمد نائيني رئيس ستاد بزرگداشت يوم الله 9دي درباره شعار اصلي ومحوري بزرگداشت حماسه 9 دي در سال 1394گفت: شعار اصلي و محوري بزرگداشت حماسه 9 دي، «نهم دي، مظهر نفوذ ناپذيري ملت در برابر فتنه آمريکايي» است. وي افزود: با توجه به بررسي‌ها، مطالعات و پژوهش‌هاي انجام شده در فتنه 88 و نيز همچنين اسناد و مدارک مستند و مستدل و اظهارات مقامات ارشد آمريکايي و انگليسي و اطلاعات به دست آمده توسط دستگاه هاي اطلاعاتي، مي‌توان به راحتي اراده قدرت هاي خارجي به ويژه آمريکا، انگليس و رژيم اشغالگر قدس را پشت پرده فتنه 88، به وضوح مشاهده کرد. نائيني تاکيد کرد: هميشه در طول تاريخ، بين جريان جبهه حق و جبهه باطل، درگيري و نزاع بوده، با اين تفاوت که هميشه اين شکل خصومت‌ها و دشمني ها متفاوت بوده است. 

رئيس ستاد بزرگداشت يوم الله 9دي با بيان اينکه در فتنه 88 دشمن با تغيير شکل دشمني خود از جنگ سرد و فيزيکي به سمت جنگ نرم و رسانه اي همراه با عمليات رواني گسترده، سعي در فتنه‌گري و ايجاد شبهه در دستگاه محاسباتي مردم، مسئولان و نخبگان جامعه شد، تصريح کرد: مديريت به موقع مقام معظم رهبري در افزايش آگاهي و بصيرت افزايي ميان آحاد مختلف مردم و مسئولان، اين فتنه طرح‌ريزي شده که به يقين مي توان گفت اجماع و عصاره بهترين و پيچيده ترين طرح‌ها و توصيه هاي اتاق‌هاي فکر انديشکده هاي غربي به ويژه آمريکا بود، را با شکست سنگين و مفتضحانه اي روبه‌رو کرد.نائيني بزرگداشت حماسه 9دي در سال جاري را کالبدشکافي صحيح، دقيق و روايتگري صادقانه و چند جانبه از قيام عاشورايي نهم دي توسط تمامي رسانه‌ها و مراکز خبري، نخبگان، فرهيختگان، صاحبان قلم و همه وفاداران به جريان انقلابي دانست.

از منظر رسانه ملي حماسه 9دي از اين نظر حائز اهميت است که مردم کشورمان با حضور ميليوني خود در راهپيمايي ­هاي اين روز، با نمايش بصيرت خويش نسبت به اهداف پليد فتنه انگيزان در حوادث پس از انتخابات دهم رياست جمهوري به ويژه واقعه عاشوراي سال 88 ، آگاهانه و مؤمنانه در مقابل اهانت کنندگان خروشيدند و نقشه­ هاي شوم آنان را نقش بر آب کردند. لذا بنا داريم  طي چند شماره با تبيين تشريح نقش عوامل داخلي و خارجي در شکل ­گيري فتنه در راستاي تحقق شعار« نهم دي، مظهر نفوذ ناپذيري ملت در برابر فتنه آمريکايي» و نيز با توجه به در پيش بودن انتخابات مجلس شوراي اسلامي ومجلس خبرگان رهبري  مباني نظري انديشه‌هاي مقام معظم رهبري در خصوص يوم الله 9 دي بپردازيم. 

پژوهش خبري//

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)