• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۹۰۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۸
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

زلفی گل: اعطای امتیازات ویژه به المپیادی‌های مدال‌آور در رشته‌های علوم پایه

وزیر علوم، از اختصاص بودجه برای آزمایشگاه‌های مراکز آموزش عالی و اعطای امتیازاتی به المپیادی‌های مدال آور در رشته‌های علوم پایه خبر داد و گفت: این مهم در راستای ممانعت از خروج نخبگان از کشور انجام می‌شود.

زلفی گل: اعطای امتیازات ویژه به المپیادی‌های مدال‌آور در رشته‌های علوم پایهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل در نشست سراسری و کارگاه‌های آموزش تخصصی معاونین بسیج اساتید کشور که امروز (سه شنبه) در تهران برگزار شد، اعطای امتیازات به دانشجویان مدال آور را در راستای ممانعت از خروج نخبگان عنوان کرد.
وی طرح ترویج ملی کارآفرینی، پیگیری جشنواره حرکت و جشنواره فناورانه خوارزمی و بیمه پژوهش و طراحی سامانه ایده‌ها و نیاز‌ها و راه‌اندازی سامانه دانا را از دیگر اقدامات وزارت علوم تحقیقات و فناوری در این دوره عنوان کرد.
وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود افزود: به عنوان سربازی کوچک و یک بسیجی در طی مدتی که به عنوان خادمی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستم تلاش کرده ام از این فرصت برای پیشرفت کشور بهره‌گیری شود.
زلفی گل گفت: در این راستا ۱۷ اتاق فکر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل داده‌ایم. همچنین کمیته انتصابات را با حضور بزرگان و پیشکسوتان برای انتخاب روسای دانشگاه‌ها تشکیل شده است تا بر اساس خرد جمعی روسای دانشگاه‌ها انتخاب شوند. شخصیت علمی و فناوری کشور باید به صورت متوازن باشد.
وی با بیان این که علم و فناوری باید به جامعه خدمت ارایه کنند و نگاه ما باید به علم و فناوری متوازن باشد، گفت: رشته‌های علمی و انسانی آرامش و آسایش به جامعه ارائه می‌کنند، ما باید به علوم با نگاه جامعه الاطراف بنگریم.
وزیر علوم برخی اقدامات مهم انجام شده در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را بر شمرد و افزود: اولویت‌های وزارت علوم را در خصوص بنیاد نخبگان مشخص کردیم. با توجه به مشورت‌ها، پنج اولویت اساسی در این خصوص معرفی شده است.
زلفی گل برنامه ریزی برای آموزش و پژوهش، شاگرد فناور پروری و تولید ثروت را از دیگر اقدامات وزارت علوم معرفی کرد.
وی افزود: نظام سنجش و آموزش جدیدی تعریف شده و پایه‌های تشویقی استادان را ۶۰ پایه ارتقا داده‌ایم. در هیات امنا مصوب کردیم برای تولید دانش بنیان ۶۰ پایه فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه بر اساس قانون جهش تولید تعریف شود. همچنین در خصوص پژوهانه دستورالعملی تنظیم کرده ایم که در آن برای هر عضو هیات علمی کارت اعتباری پژوهانه تعریف می‌شود.
بر اساس گزارش سازمان بسیج اساتید کشور، وی خطاب به استادان بسیجی گفت: ما را از خود بدانید هر انتقاد و پیشنهادی دارید از طریق بسیج اساتید دانشگاه و فرمانده بسیج اساتید کشور با ما مطرح کنید. از آن استقبال می‌کنیم. چه چیزی برای یک مدیر بهتر از این است که فکری نو با وی مطرح شود و آن را عملیاتی کند. دین ما همواره توصیه به مشورت می‌کند. مدیری که از انتقاد استقبال کند پیشرفت خواهد کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: ما دانشگاهیان یاد گرفته ایم که در دانشگاه یک دانشجوی سال اول کارشناسی در جلسه پرسش و پاسخ با رئیس دانشگاه مشکلات و انتقاد را مطرح کند، ما این را می‌پذیریم. در دانشگاه سوال پرسیدن و انتقاد کردن یک ارزش است. ما در کلاس درس به دانشجویان یاد می‌دهیم سوال بپرسند، در دانشگاه انتقاد و سوال یک ارزش است و ما قدر این ارزش را می‌دانیم.
زلفی گل در ابتدای این مراسم با بیان این که بسیج شجره طیبه‌ای است که مولود انقلاب اسلامی است گفت: به عنوان استاد دانشگاه معتقدم بسیجی کسی است که نتیجه رفتار و کردارش موجب دوام و قوام جمهوری اسلامی و نظام اسلامی باشد؛ در هر مسندی و در هر شغلی فرقی نمی‌کند. با این نگاه تمامی ایرانیان بسیجی اند، چون تلاش می‌کنند ایران پیشرفت کند و همه خودی هستند چرا که از موفقیت‌های کشور خوشحال می‌شوند.
وی بسیج را سرمایه اجتماعی صادق، خالص و عالِم نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: بسیج شجره طیبه‌ای است که چترش نه تنها در داخل که در خارج مرز‌های ایران نیز گسترده است و بسیجی کسی است که هر جا احساس خطر کند سینه خود را برای دفاع از کشور و مردم سپر می‌کند؛ بسیجی تراز انقلاب اسلامی اینگونه است.
وزیر علوم تاکید کرد: بسیجیان سرمایه‌های اجتماعی نظام هستند و باید تلاش کنیم که این سرمایه اجتماعی را حفظ کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)