• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۱۹۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱
اقتصادی » صنعت

واردات یونیت دندانپزشکی با وجود تولید داخل

­رئیس کارگروه مواداولیه انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: با وجود تولید داخل یونیت‌های دندانپزشکی متاسفانه شاهد واردات این محصول به نام یونیت کودکان هستیم.

آقای سیدمحمود مفیدی شمیرانی رئیس کارگروه مواد اولیه انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در گفتگو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما گفت: عمده‌ترین مواد اولیه مورد استفاده در بخش تجهیزات پزشکی پی وی سی (PVC) مدیکال گرید، پلی پروپیلن مدیکال گرید، اِی بی اِس (ABS) و پلی اتیلن هاست که خوشبختانه هم اکنون در تامین این مواد مشکلی نداریم و حتی در دوران کرونا با وجود نیاز به بسیاری از تجهیزات یکبار مصرف پزشکی پلیمری شامل ونتیلاتورها، ماسک‌های اکسیژن، ماسک ذخیره کننده اکسیژن، انواع مجموعه (ست) دیالیز، انواع سرم و دستگاه تزریق خون مورد نیاز کشور توسط تولید کنندگان به طور کامل تامین شد. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هم اکنون توان تولید این تجهیزات را به طور کامل در داخل کشور داریم شاهد این هستیم که اداره تجهیزات پزشکی ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی اختصاص می‌دهد و در عمل تولیدکننده مجبور است مواد اولیه را با ارز نیمایی ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومانی وارد کند که گاهی به ۴۰ تا ۴۱ هزار تومان هم می‌رسد. 
 
مفیدی شمیرانی افزود: این چالش نه تنها در بحث مواد اولیه بلکه در بسیاری از تجهیزات پزشکی هم وجود دارد و با توجه به تولید کالای مشابه با پوشش ظرفیت داخلی، شاهد این هستیم که این ارز‌ها به این گروه کالا‌ها هم تخصیص داده می‌شود و در عمل، رقابت را برای تولید کننده داخلی سخت می‌کند. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
رئیس کارگروه مواد اولیه انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: بخش خصوصی هر چقدر هم که تبحر در زمینه تولید داشته باشد نمی‌تواند با ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی و (ارز ۴۲۰۰ تومانی که هم اکنون داریم) مقابله کند، متاسفانه اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت برای واردات بسیاری از اقلام تولید داخلی با خودکفایی ۱۰۰ درصدی، ارز دولتی اختصاص می دهد به عنوان نمونه یونیت‌های دندانپزشکی که هم اکنون در تولیدات داخل خودکفا هستیم به بهانه یونیت کودک وارد می‌شود در حالی که در دنیا چیزی به نام یونیت کودک اصلا وجود ندارد، همچنین دستگاه سی تی اسکن، مانیتور‌های پزشکی و حتی مواد اولیه پلیمری در حالی وارد می‌شود که چندین تولیدکننده داخلی، ظرفیت خالی دارند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی با بیان اینکه چندین بار از اداره تجهیزات پزشکی وزارت صمت و سازمان غذا و دارو درخواست کردیم که جلوی این نوع ارز‌ها را بگیرند، اضافه کرد: حتی خود ما به عنوان تولیدکننده ابراز کردیم که به ما ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی ندهید، چون اگر قرار بر این باشد که من به عنوان تولید کننده این ارز را دریافت کنم در زمینه کیفیت کم می‌گذارم و در عمل صنعت سلامت کشور با خطر مواجه می‌شود. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
مفیدی شمیرانی با بیان اینکه صنعت سلامت بزرگترین ظرفیت را در سبد خانوار دارد گفت: اساسی‌ترین بخش در این سبد، دارو و درمان است، اقلامی که در داخل کشور تولید نمی‌شود باید با اختصاص ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ و یا ۴۲۰۰ وارد شود، اما با اختصاص هر گونه ارز یارانه‌ای به کالا‌هایی که تولید مشابه داخلی دارد کاملا مخالفیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرمت تنها مسجد چهار مناره تاریخی در داراب
عطر شهدا در قم پیچید
کمک ۲ میلیارد ریالی جانباز کاشمری به حوزه سلامت
استقبال پرشور دانش‌آموزان هرمزی از پیکر مطهر شهید گمنام
رکوردی تازه در توسعه تجدیدپذیرها تا پایان سال
ویژه‌ برنامه‌های رادیو صبا در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) 
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن 
شهر قم با تشییع شهدا عطر آگین شد 
تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح خوزستان
فردا: سپاهان - الحسین در نبرد صدرنشینی
ورود اولین محموله کولبری از کشور پاکستان به خراسان جنوبی
امروز: تراکتور به دنبال ۳ امتیاز در خانه نسف قرشی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام -استان‌ها (۲)
نزاع خونین در خواف؛ ۲ نفر جان باختند
دیار علویان در سوگ بانوی دو عالم نشست
احترام نظامی فرمانده مرزبانی گلستان به شهدای گمنام
پخش زنده فوتبال ایران و چین تایپه در قاب شبکه ورزش
همراهی و فداکاری مردم، سرمایه‌ای بزرگ برای ایران اسلامی
دختر پرتابگر دیسک ایران هفتم شد
عملکرد نامطلوب برخی دستگاه‌های خوزستان در اجرای قانون هوای پاک 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)