• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۷۱۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹
اقتصادی » اقتصاد کلان

کاهش تدریجی وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم گفت: براساس مصوبه کمیسیون مقرر شد سالیانه یک واحد درصد از سهم پرداختی از کل بودجه عمومی کشور برای صندوق‌های بازنشستگی کاهش پیدا کند تا در پایان برنامه هفتم بتوانیم سهم کمک‌های دولت به صندوق‌های بازنشستگی را ۵ واحد درصد کاهش دهیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ایرنا، محسن زنگنه در توضیح جلسه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم  و مصوبات این کمیسیون در رابطه با فضای مجازی، گفت: کاهش تدریجی وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولتسکو‌های فعال در حوزه فضای مجازی همیشه از یک نابسامانی و عدم متولی خاص رنج می‌بردند، از این رو کمیسیون ۲ الی ۳ ماده را در این بخش به تصویب رساند تا یک نوع نظم بخشی به فعالیت سکو‌های فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال داده شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم تاکید کرد: پیرو مصوبه کمیسیون تلفیق، مرکز ملی فضای مجازی ملزم شد تا سند سیاست‌ها و الزامات تنظیم گری سکو‌های فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال را ظرف ۳ ماه مصوب کرده و به تصویب شورای ملی فضای مجازی برساند. بعد از تصویب این سند همه تنظیم گران بخشی و سکو‌های فضای مجازی (پلتفرم ها) مکلف می‌شوند تا این سند را رعایت کنند.

زنگنه ادامه داد: هرگونه مسدودسازی و پالایش این سکو‌ها تنها برعهده مرکز ملی فضای مجازی گذاشته شده تا ما دیگر شاهد این نباشیم که دستگاه‌های مختلف بخواهند تصمیماتی را خلاف این سند بگیرند.

وی بیان کرد: همچنین کمیسیون مصوب کرد که فرماندهی امنیت فضای مجازی و راهبری آن برعهده مرکز ملی فضای مجازی باشد. براساس سند فوق باید نظام پیشگیری و مقابله با حوادث فضای مجازی توسط مرکز ملی فضای مجازی تهیه شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم با اشاره به مصوبات کمیسیون در بخش هوشمندسازی بیان کرد: کمیسیون در این بخش یک ماده مهم را در حوزه قوه قضائیه به تصویب رساند؛ به موجب این مصوبه قوه قضائیه مکلف شد تا همه مزایده‌هایی که براساس احکام شعب، اجرای احکام و یا دوایر، اجاره ثبت و یا تسویه امور ورشکستی انجام می‌شود را از طریق مزایده در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و یا همان (ستاد) و یا از طریق سکو‌های بازار سرمایه، برگزار کند.

زنگنه ادامه داد: در حال حاضر قیمت گذاری این اموال از طریق مکانیسم ترازی و یا رضایت مندی دو طرف و همچنین از طریق ارزیاب انجام می‌شود لذا ما قوه قضائیه را ملزم کردیم که این موضوع را از طریق سامانه ستاد و بازار سرمایه مدنظر قرار دهد.

وی در ادامه با اشاره به ورود کمیسیون به فصل مربوط به صندوق‌های بازنشستگی در لایحه برنامه هفتم ، گفت: صندوق‌های بازنشستگی یکی از مسائل بسیار مهم در زمینه اقتصاد کلان کشور محسوب می‌شوند. در حال حاضر ما ۱۶ درصد بودجه عمومی کشور را برای پرداخت حقوق و مزایای بازنشستگی در صندوق‌های بازنشستگی لحاظ می‌کنیم. به واقع اگر روند فوق ادامه پیدا کند حتی ممکن است این ۱۶ درصد به ۵۰ درصد نیز افزایش پیدا کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم  تاکید کرد: از این رو و براساس نظر دولت در لایحه، کمیسیون مصوب کرد که دولت سالیانه به گونه‌ای عمل کند تا یک واحد درصد از سهم پرداختی و حمایتی اش از کل بودجه عمومی کشور برای صندوق‌های بازنشستگی کاهش پیدا کند، تا ما تا پایان برنامه پنجساله هفتم بتوانیم ۵ واحد درصد، سهم کمک‌های دولت‌ها به صندوق‌های بازنشستگی را کاهش دهیم.

وی در ادامه با اشاره به بررسی موضوع ساماندهی صندوق‌های بازنشستگی در کمیسیون تلفیق، بیان کرد: تلاش می‌شود تا از طرق مختلف و اصلاحات سنجه‌ای و ساختاری که دولت در مبحث صندوق‌ها در نظر گرفته بتوانیم مشکلات صندوق‌های بازنشستگی را برطرف کنیم.

زنگنه بیان کرد: این اطمینان را به بازنشستگان می‌دهیم که در مجلس و کمیسیون و با همراهی دولت شرایط معیشتی بازنشستگان عزیز را مدنظر قرار دهیم. همچنین تلاش شده در کمیته‌های تخصصی صندوق بازنشستگی کمیسیون، از هرگونه احکامی که ممکن است معیشت بازنشستگان را دچار مشکل کند جلوگیری شود. امیدواریم با اصلاحات مدنظر قرار گرفته در صحن مجلس شاهد اتفاقات خوبی برای صندوق‌های بازنشستگی باشیم. /

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ادغام 17 صندوق بازنشستگی باید هر چه زودتر انجام شود .
اداره 17 صندوق بازنشستگی کاملا غیرمنطقی و بسیار پرهزینه است .
کار را اساسی حل کنید : ادغام قاطع 17 صندوق بازنشستگی
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)