• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۹۷۳۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
لرستان » اجتماعی

تاکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر پوشش خبری فعالیت صنایع در استان

به مناسبت روز خبرنگار، مدیر کل، معاونان و کارکنان معاونت خبر صدا و سیمای لرستان با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کردند.

تاکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر پخش گزارش های امید آفرین در خبربه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، نماینده ولی فقیه در استان در دیدار با مدیر کل، معاونان و کارکنان معاونت خبر صدا و سیمای لرستان به مناسبت روز خبرنگار، خبرنگاران را پیشگامان علم و آگاهی، چشمان بینا و گوش‌های شنوای جامعه دانست و گفت: صدا و سیما، دانشگاهی عمومی است که می‌تواند آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی، دینی و اخلاقی، تازه‌های جهان علم و سیاست، زندگی سالم و تفکر‌ات و اندیشه‌های نو را با هدف دفاع از هویت فرهنگی جامعه آموزش دهد.
 
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی صدا و سیما را یکی از اثرگذارترین مجموعه‌های فرهنگی کشور دانست و افزود:صدا و سیما با شیوه‌های هنرمندانه و با روش‌های نو، فرهنگ درست را در جان اجتماع ساری و جاری و با تزریق فرهنگ به جامعه، تهاجم فرهنگی دشمن را خنثی می‌کند.
 
 امام جمعه خرم آباد سپس با بیان اینکه ما نیازمند تولیدات هنری و تاریخی، منطبق بر ارزش‌های انقلابی و اسلامی هستیم افزود: یکی از رسالت‌های مهم صدا و سیما، نشان دادن هویت زن مسلمان انقلابی، متکی بر حجاب، عفاف و حیاست.
 
 حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی در این دیدار خواستار پوشش خبری فعالیت صنایع تعطیل و نیمه تعطیل استان با هدف ایجاد اشتغال و رفع بیکاری جوانان و پخش آن‌ها در شبکه‌های سراسری صدا و سیما شد. 
 
 نماینده ولی فقیه در ادامه از تلاش کارکنان معاونت خبر صدا و سیمای لرستان در پوشش دادن کنگره‌های شهدا ذیل کنگره ۶۵۴۴ شهید استان قدردانی کرد.
 
مدیر کل صدا و سیمای لرستان نیز در این دیدار مجموعه خبر را پیشانی صدا و سیما دانست و با تاکید بررعایت سه اصل سرعت، صحت و دقت در خبر گفت:در کنار بیان ضعف‌ها، یکی از وظایف اصلی ما انتقال روحیه امید و نگاه امیدوارانه در جامعه است.
 
علیرضا شیروی سپس از فعالیت و سیگنال رسانی ۵۰ ایستگاه در سراسر استان خبر داد و افزود: صددرصد برنامه‌های صدا و سیمای لرستان به صورت آنالوگ و ۹۸ درصد تحت پوشش شبکه دیجیتال است.
 
 مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان سپس با اشاره به پخش  ۵۰ مورد از آئین‌ها و آداب و رسوم محرم در استان به ویژه عاشورا و تاسوعا در قالب گزارش‌های خبری در شبکه‌های سراسری گفت: صدا و سیمای لرستان در حوزه خبر، جایگاه هفتم و در اعتماد مردم به اخبار جایگاه هشتم کشور را داراست.
 
 به همین مناسبت  جمعی از مسئولان  و خبرنگاران شهرستان بروجرد با حضور بر مزار شهید محمود صارمی به مقام شامخ این شهید عرصه اطلاع رسانی ادای احترام کردند.
 
در مراسمی همچنین معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با حضور در معاونت خبر خبرگزاری صدا و سیمای لرستان از تلاش‌های شبانه روزی خبرنگاران و مجموعه معاونت خبر تجلیل کرد.
 
احسان یاری در این مراسم نقش آفرینی خبرنگاران در آگاهی‌بخشی به جامعه و پیگیری مطالبات مردم و بالا بردن سطح فرهنگ و سرمایه اجتماعی نظام را بسیار تأثیرگذار دانست و گفت: مجموعه معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، همواره آماده حمایت از اصحاب رسانه با هدف پیشرفت و توسعه است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)